Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rgn a tanksapkát felnyitottad, ott volt a benzinnyílás, melette meg egy kis műanyag kupakkal lezárva az olajtank, ami egyébként nem volt része a tanknak, hanem alulról volt beletéve egy külön műanyag tartály...
itt nem tudom hogy van, de kiváncsi vagyok rá
Az igen jo, de a tankban van elkulonitve resz az olajnak vagy hogy van megoldva?
Hát még a főtengely felújító szett egy 20-25 még... meg szimeringek, kb egy 10es, meg talán még főtengelycsapágyat érdemes cserélni...
Ez a lenyeg, NSR evtizedekig legenda volt a GP ben es meg ma is az! Ez a harom betu mindent elmond, nagyobb kategoriakban meg foleg! Honda nem azert nem csinalt erogepet, mert nem tudott, hanem, mert igazan nem is erdekeltek a 2T gepek sajna.. Az erohajhaszas helyett viszont megcsinalta a legmegbizhatobb utcai 125 os sportgepet, amiben eloiras szerint 20000 km enkent uj dugo kellene de ez akkor sem hullik szet ha 40 vagy 50 van benn. Orulok, hogy ezt vettem, RS hiaba olasz annyira nem sikerult szepre szvsz..
megelőztek
Hali
Az egyikbe megy a benzin másikba meg az olaj
1ik a benzin,másik az olaj beöntő
kösz szépen szoval elég drága gép lesz nem? és kb menyit kostálna egy ijen felujitás? ha a kopo alkatrészeket nézzük vagyis azokat amiket kéne cserélni
Jah Amugy 120-140 kozott van az utazoja ott erzi jol magat. Gilera mocidon a tankon mi az a 2 beonto?
Hogy hol megyünk 170 nel? Hát bazz én pl 2 falu közt is szoktam menni 170 nel...nincs ebben semmi extra...
Motorikusank sokba, de dugó gyűrű kb 25-30 prox vagy wösner, vagy asso werke...
De minek ezekkel 170nel menni? sztem bőven elég a 140körül is. Most őszintén hol mentek annyival? Autópályán? Nekem az NSRek sokkal jobban bejönnek mint pl az RS. Lehet h erősebb, de nem cserélném le egy olyanra.Üdv
szevasztok volna egy nagy kérdésem meniböl lehetne felujitani egy nsr-t motorikusan (dugo gyürü...) 125-ös aszem 93-as kb menyi lenne
Azenyém meg nem tudom h milyen 9000ig pörög 140et megy nem a gyertya miatt meg 9000ig nem tudom hogy mitlehetne vele csinálni hogy jobban szedje a lábát mondjuk 160-170el .
ha B van a jc22 után akkor francia
amugy meg mindig ezen ragodunk nekem mindegy hogy rs nsr vagy rg... alenyeg hogy nekem megteszi
olyan mocis uzletben ahol meg foglalkoznak nsrel
higyetek el hogy siman megy ugy mint egy gyari rs az enyemis.de megkell erteni hogy az rs mar gyarilag tuningolva van
fogalmam nincs jc22 b az milyen
használd az előzmény gombot
Mi az én bajom? használtan is jó lenne... csak kiv vagyok az új árára, amugy nincs vele baj, nics besülve vagy valami, csak tavaszra rendbe akarom rakni, hogy ne nyáron kelljen vele foglalkozni!
Hát a te bajod...
Szevasztok, nem tudjátok honnan lehet venni új hengert honda nsr 125 f -re ? "94es ,az ujabbik fajta F-es verzió... sztem a sima macskalámpás henegre is jó rá! Nagyon sürgős lenne, köszi!
diablo89!Én 9100ft vettem Honda nsr-be dugo+gyürü csapszeg.Indiai !
nemtom majd megnézem