Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy rs megy 164 et az nsr meg 160 at. És az nsr be nem kell naponta dugót cserélni
sziasztok!
mennyiért és hol tudok legolcsóbban beszerezni ns hez dugattyút?
reméélem tud valaki segiteni, ha mást nem legalább azt irja meg valaki hogy kb mennyibe kerül a dugó és a gyűrűk
kösz
Ki lehet ezekbol csavarni mindig +1,2 lovat csak nem erdemes, gyarilag nagyon patentre osszeraktak az nsrt, full folytatlan moci utan nem fog hianyozni az rs +2,3 lova.
Ne gyári rs hez hasonlícsd hanem egy ugyan olyan tuningal rendelkező rs-hez...
Tuninggal siman mehet jobban mint egy rs.. nem is kell nagyon belenyulni..
Ize, nem hagytak ki azt az egy betut a forgalmibol? Vagy blokkon is ez van?
őszintén megmondom...még nem néztem...egy azért mert nem volt alkalmam...kettő meg nem akarom nagyon meghajtani!De még idomok nélkül mikor csak faridom volt,meg tank akkor mentem vele hasalás meg minden nélkül 130-at...de közel se volot még a vége
idomokkal még nem néztem...pláne hogy most lett kész a moci 2 napja...
jah most néztem h nem is olasz hihi de akkor nem tudom mert az alvázszámom ZDCJC22800F007494
Szerzel jó kipuffot,keresel egy 2t szakit,az megreszelgeti faszán a hengered meg ilyenek,áttfúvókázza...A tuningolásnál nincsenek határok.De felesleges,mert akkorsemfog úgy menni mint pl egy jól kihegyezett rs...
Ezek hosszú történetek... most már leállok!

Nem titok. Az NSR emhez kaptam őket, legelőször mivel karcosan vettem és a srác akitől vettem ő csináltatta rá, a gépet megcsináltattam, de nem használtam fel a matricákat, felkerült a padlásra. a motort eladtam, és pár hete bukkantam rá, számomra így már csak itthon porosodna, és akkor gondoltam felteszem, hátha valakinek nagy szolgálatot tudna teljesíteni.
Mennyi a vege?
Olaszok 170 et mennek ora szerint, havere ilyen, meg kulfoldiek sokan megcsinaljak 100% osra, nekik is megy annyit lazan. Minden gyari cucc, semmi sportdob vagy nagyobb henger.. Sztem ez eleg egy ilyen mocitol.
nekem is olasz nsr-em van!Lehetne vmit dobni a teljesitményén?vmi kisseb módosítással?
Most nezem hany nevvel vagy mar fonn. Titok, hogy honnan vannak? Nekem mas szinben kellene.
De ha nekem Olasz verziós akkor annyit megy amennyit most és vége? vagy lehet azt is fokozni vhogy?
Szerintem utángyártottak, de teljesen a gyári mintájára lett készítettve, a feliratok is tükrösek!

A gyári ára valahol a csillagos eget veri.
Szerintem, ha egyesével adogatom el, tuti rajtam maradna, ez nekem nem üzlet...

Sajnálom.
Tied az milyen verzio volt? Francia vagy UK? Gondolom ha power elektronikat csereltel akkor Francia.

Ezenkivul miket csereletel meg rajta? Milyen attetellel hasznalod?
Csa ezek gyari matricaszettek v utangyartottak?
Hadititok
hali!csak a két NSR feliratot ideadod?Ha igen mennyit kérsz érte?
nem tudod, hogy honnan lehet szerezni olyan power electronikát? vagy a tipusát megtudod adni? és h kb mennyi be fáj. válaszokat köszi
Szevasztok Srácok!

Eladó egy NSR teljes matrica szett, bővíbb infó az apróban! itt

Aztán csak óóvatosan az utakon!
meg azhianyzott volna auto jogsi je kistraktora se adtam volna neki jogsit
Hát jóljártunk,martin is ugyanezt mondta Mostmár nemmehet aurtójogsira se,meg elvették a mostanit is