haver hivta ki mer kitudja milett volna aztan ha nemfizet. de igy jobb mert veunk akart jonni mocizni nemkell mostmar velemenem. neki folos a motor tulok a csavo
az sík hülye ez a gyerek bazmeg ... Nemvaló ennek motor.De mi a fasznak hívták ki a zsarukat meg a gyorsmentőt?Apjáék telivannak,eltudták volna intézni h megfizeti a kárt nos rendőrségen kívül meg1eznek...
baszod az rohadtjó egy nsrtől elnézést de eddig kételkedtem,h ennyi minden fojtással lenne telerakva,de akkor tényleg alaposan vissza van véve neki
nekem óra szerint 145öt ment,bár nem pucsítottam és nem is volt teljes idomos
és mennyivel nőtt a fogyasztása?
a powerben kell elektronikat cserelni enis azt tettem ,es az oszes folytast kivettem mindet egyedul szedtemki csak kis ugyeseg kell hoza.ha kell valamiben segiteni irj es valaszolok.enyem gpsel megy 158km/h
Nekem is a folytás eltávolításon jár az agyam. Több embert kérdeztem már, és mindenki mást mondott . Hallottam a már említett "vágd szét a kipufogót dolgot", meg olyat is hogy a power-el kell trükközni, mert úgy van beállítva gyárilag, hogy nem teljesen akkor nyit amikor kellenne. De azt is mondták már, hogy elektronikát kell cserélni rajta, és egyből megtáltosodik.
Ötleteket várok!
ui:
én most a poweres megoldással szarakodom, ha jutok valamire, majd megírom.
csak megsúgom hogy ez alapből egy ilyen dupla csöves dob,és alapból 1 hengeres mocin volt!Méghozzá egy cagiván!Semmien sufnituning nincs rajta,csak rákellett rakni!
Hali! érdeklődnék hogy valamelyikőtöknek van e elfekvőben kereklámpás NSR re való első lámpabúrája (csak az üveg) vagy ha nincs akkor komplett lámpa! Ha tudtok iylesmit légyszi szóljatok. Köszi
Szép lett a festés, nagyon ötletes, de sztem az a kipufogó borzalom, megértem a sufni tuning irátnti szeretetet, de ha két hengerest szeretnél utánozni, azon egyforma a kipufogódob, itt meg a méret sem, meg a tipus sem stimmel!
szép lett a gép nagyon alig várom már hogy nyáron gurulhassunk egyet!
bár ma olyan jo idö volt hogy 3 honap szünet után ma gurultam egyet már nem birtam tovább
gyári fekete lesz,ha lesz a hat küllős!De pl van akinek ezzel a felnivel tetszik,de szerintem is jobb lenne a feketével!Teljesitményre nem igazán dob rajta a kipuff,mivel csak végdob...de a hangja faszányos,és szerintem designnak se rosz...
nekem óra szerint 145öt ment,bár nem pucsítottam és nem is volt teljes idomos
és mennyivel nőtt a fogyasztása?
Nekem is a folytás eltávolításon jár az agyam. Több embert kérdeztem már, és mindenki mást mondott . Hallottam a már említett "vágd szét a kipufogót dolgot", meg olyat is hogy a power-el kell trükközni, mert úgy van beállítva gyárilag, hogy nem teljesen akkor nyit amikor kellenne. De azt is mondták már, hogy elektronikát kell cserélni rajta, és egyből megtáltosodik.
Ötleteket várok!
ui:
én most a poweres megoldással szarakodom, ha jutok valamire, majd megírom.
bár ma olyan jo idö volt hogy 3 honap szünet után ma gurultam egyet már nem birtam tovább