Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kész lett a moci!Már csak az indexek hiányoznak,meg a gyári 6 küllős felni!Véleményeket kérek
Fekete-fehér metál
Hát a legegyszerűbb megoldás ha veszel rá egy másikat! Szétvágni nem érdemes!
Hát sztem 100 alatt van az! Attól függ hogy mennyi vámot vagy mit kell utánna fizetni még!
Hello!
Idomok elkészültek?
Bye!
kivagod a felet a rezonak es teljesen eltunteted a lemezt a kipubol
Egy 1992-es körlámpás.
Hát gondolom a kipufogót szétkell vágni, többet nem tudok, mien NSR?
Hello! Tudja valaki, hogy lehet a svájci nsr-ek-ből a folytást kiszedni.
Reménykedjünk
Kössz Szépen. Hát mind1, majd csak lesz vmi.
Nem hiszem hogy 100nál kevesebb...
Sokba lesz koma sztem!
Fasza gép öreg! Te hallod van msn-ed ? Írd le a címed ha van és felveszlek!
Majd most lesz intézve, megvan minden papír, külföldi forgalmi, vámpapírok...szted mennyibe lesz?
szépnek szép ... csak rendszám luxus? vagy csak nem látszik
Nah meglett a gép
Mit kell rola tudni?

Foyltasok: link
20 és 30 között lesz az ára a 130/70 vagy a 140/60-nak újonanan, sok gyártó nem gyártyja a 18-as felniméretet uh azért ilyen drága, én a helyedben utána járnék tesztgumiknak, féláron lehet őket megvenni, néhány kört mennek vele bemelegszik, vélemény aztán következő gumi!
Powerszelepről tud valaki valamit?
sziasztok! a kérdésem az lenne hogy van nekem egy 1992es Nsr 125 -öm a kerek lámpás, mekkora a motor kompreszioja?, én amit néztem az 6.5:1 ez az 1 mit jelent?
sziasztok
nemtud valaki olcson hátsó gumit nsr re?
125 re:)
lehetöleg ujjat. és bp en. egyáltalán mi a reális egy ien gumiért.?
azért kérdezem mert nincs semi tapasztalatom ien téren és 1 nap alatt leereeszt a hátso kerekem.
ha meg már gumi akor legyen új ne ezzen muljon az életem:)
köszi üdv Trek:):)
Hello! A folytás kiszedése engem is érdekelne!
És abba a bontóba szerintetek ien idomot lehet szerezni? vagy honnan lehetne?
Köszi az elég jo 150-160körül.Nem tudom,hogy megy majd enyém fellett ujitva henger,nameg kisipari dugo Indiai gyürö.Amugy sajnos uszomiatt ütemképtelen eltört müanyag uszo.Beindul,ha tüvel befecskendözök milyen lesz elválik.Bejáratásnál kiderül,ha szar veszek bele Wertex vagy Wiesco esetleg Prox dugot.
140/60 rámegy, még a gyári sárvédő alá is. 150 már nem, értelme nincs a 150-nek a közepét koptatnád, le menettulajdonságok stabilitás nem javul.