Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy mindenkinek
Nme tudná valaki hogy a Svájci NSR-ekböl hogy lehetne a folytást kiszedni?
Mivel most eléggé ramaty állapotban van már 4 hónapja nem mentem vele, de egyébként mikor megvettem hazafelé autópályán jöttem vele 155öt és egyszer gyöngyösröl viszafelé 160at.
Te köszi amit irtál 50nesekröl.A tiéd ,hogy megy nekem is ez a duplalámpás van sajnos sm-ként.Mostanában rakom össze gondolom 150-net csak megy.
Na mindegy, ezen kár bánkódni, megvolt az ára, nem is kevés, tanulópénz volt. Jah, és amúgy hívtuk majosházát! Bár lehet az a sárvédővel kapcsolatban volt, de nem jártunk sikerrel. Mint ahogy más helyeken sem. Mondanom sem kell, hogy egy gyári sárvédővel kellett gazdagodnom sajnos vagy szerencsére....Idomok készen vannak?!
hát ha megvigasztal akkor mondom...de amugy teljesen normális!Lángal kellett kicsit hajlitani rajta,de csak annyit hogy az idom ne feszüljön annyira rajta!Amugy csak szét kellett volna nézni neten!Meg bontókat felhivni!Majosháza egy elég nagy bontó,ott vannak jó cuccok!Én is kb 12 bontó számmal letttem gazdagabb mire találtam mindent! De mondjuk van egy csávo jövő héten megy ki külföldre...és hozatok vele 6 küllős felniket is!
Rohadt jó, hogy nekem meg a köcsög hondától kellett vennem gyári fejidomtartót
Vigasztalj meg azzal, hogy legalább hülyén áll a motorod eleje, kérlek!
Be voltam xarva hogy xar lesz de naon teccik!
26 ezerben benne volt egy bal oldali faridom,kétoldalra oldalidom,fejidom!Adott még hozzá a gyerek gyári indexeket,rácsot,lábtartot,fékpedált stb...!majosházán vettem a fejidomtarto konzolt,vecsésen a plexit 4 ezeré(szerintem az megérte és még füst színű is),meg a lámpát 30ért!
Jó lett a hangja Erdei mester nagyon bejövős
hát csak azért mert a falmagasság elég kicsi a 130/70-hez képest és pont olyan hátsó gumit keresek ami alacsony falú és szélesebb csak nem tudom hogy mekkora menne rá
Hát röviden: Főúton előztem és akit előztem kifordult elém. Index és féklmpa nélkül. én is kegyetlen öszetörtem, meg a motor is. Ja és 40el mentem.
Úh baszd meg jól összetört, pedig fasza volt a gép, és hogyan történt pontosan?
hát jelenleg most így néz ki a gépem :( lebontottam róla majdnem mindent ami öszetört. Érdeklődnék valakinek esetleg lenne e olcsón jobboldali kormányrúdja, kuplungkarja, tükörje, plexije, vagy esetleg még komplett idomszett és fejidomkonzol is érdekel. De csak olcsón. Van néhány tag aki 100 ezreket elkérne ezekért, komplett motort meg már 65é kapni.
Nem tudom :D Mert?
Hát remélem, de mondjuk össze vissza beszél mindenki..szal mind1. Sztem se lesz egyenlőre semmi...
Helló, Nem baj, értem hát télleg fasza a motor, de az kicsit drága nekem, de addig még kitudja.Azé kössz.
a hátsó gumi méretét nem tudod véletlenül? és a tipusát?
Az 50 es rendszámozásról csak anyit szeretnék mondani, hogy a közlekedési minisztérium egyenlőre még ki sem tűzte az időpontot, hogy egyáltalán megvitassák ezt a bonyolult kérdést. Egyszóval 2009-ig biztosan nem lesz segédmotor rendszámozás!
Szia bocs hogy tegnap este nem írtam csak utána már nem jöttem fel ...
Izé hát igazándiból ahogy írtam később , úgy tavasz tájékán lenne aktuális az eladás mert addig még szeretnék egypárat menni vele, mert télleg nagyon imádom ezt a gépet.
Hát árba meg nem is tom ,350-nél lejjebb nem nagyon szeretném adni.
Honnan szereztél idomokat 26 ezerért? Meg mit tartalmazott a 26 rugó? Fejidomtartó konzolt is honnan szerezted?!
Jah, és mennyibe lesz a festés? Hány rétegű metál? Képeket várok majd!
Bye!
okok csőcső:D
Jó de ha hallom rajta h betegesen jár meg nem megy úgy ahogy kéne akkor nyilván nem hozom el:D de sztem jólesz ez...
Jah! Nah én elrakom magamat a holnapi simson tuningolásra meg a kipufogószereléshez! Csá! Mindenkinek!
jaja! a blokk a lényeg,hiába csilli-villi ha tologálni kellcsak szétvan hullva
Hát remélem, majd meglátjuk...szombaton