Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem!
Ez fasza ennyi pézé csak a motorja is jó legyen! Az a lényeg! Azt drágább rendbehozni mint a külsőt!
Nah mit szólsz az NSRhez annyiba jó nem?
én csinálgatom,polirozgatok,kisebb darabokat festek is.pl a féktárcsákat,meg a lánckereket is lefujtam fehérre!Meg azért szedtem szét hogy jobban kibirjam takaritani mindenütt!de mint emlitettem hétvégére remélem kész lesz!
Nembaj
Hát egy motoros az szerelni is tudjon De nem kell úgy mint egy szerelő!
Ez a gép amit vettem/veszek. 180ba vis rem 170be hozom el:D icsit rákell költeni de jó lesz ez
Jah boccs egyszer már leírtam! Nem lehet igazodni ezen a xaron meg már álmos is vok! Mégegyszer boccs!
Az komoly:D Én ilyet nem tudnék mivel a családban senki nem szerelő, még énsem , csak motorozni tudok....de faszán megcsináltátok.
Jah hát a 4T-s dob. Nekem special nem kell mert nincs 4ütemű gépem! De van néhány ismerősöm akinek van! Megkérdem érdekli e őket!
Szegény moci kicsit darabokba van! És ki szereli?
hát az nsr-t 150be vettem papirokkal ahogy a képeim között is van idomok nélkül,26 ezerért vettem rá az idomokat,30 volt a lámpa,10 a fejidomtartó konzol,meg most van festőnél mindene!+még árírás meg ilyenek...dobok egy képet a mostani állapotáról
Holnap megyek az idomokért,hétvégére összedobom,és rakok fel egy képet az uj külselyéről(amugy fekete metál-gyöngyház fehér lesz)
Milyet néztél ki ?
Ahh komoly:D Láttam ezt motor.hun asszem 120körül avgy 140é van kinn. Am mennyiért vetted az NSRt ? és mennyidbe van?meg honnan szereztél rá ien fejidomot?
Jah am amit kiraktam NSRt vettem/veszem
VALAKI HA TUD MAJD MACSKALÁMPÁS NSR RE EGY JOBB OLDALI IDOM KÉNE, A KÉPEN LÁCCIK::atika199@freemail.hu
nézd meg az én simomat is,és tippelj mennyibe van,és mennyiért eladó! ?(képek az adatlapomon!)
Fasza volt a Dt is meg a Simód is most néztem. De az NSRed nagyon teccik, énis mindig erre vágytam rem szombaton meglesz..
Jah nyáron adtam el! A képeim alá van írva!
Hát nézd meg a képek között!
De nyáron adtad el nem? Akkor mondjuk többet kapsz a motoroké. Miért mien Simó volt? Mit tudott?:P
Hehe nem volt az hülye nem akármien simo volt! Na jó egy kicsit hülye volt de én meg jó eladó vagy mi!
240é? Akkoe jól eladtad, meg 120é Simsont?:D Ki vette meg jó nagy hülye volt, 120é vettem a kölámpás NSRem:D
Hát nem érdekel mert nincs mire ráraknom! De megkérdezek egy két embert a környéken mert van asszem aki 4T-re akart venni dobot! Meg már lehet hogy nem is adom el mert nagyon kell mindenkinek azt látom és kevés is van belőlle!
erdei23,láttam hirdeted az arrow rendszert.4 T-re való Raptor dob csere nem érdekel?+ még fizetnék rá esetleg