én csinálgatom,polirozgatok,kisebb darabokat festek is.pl a féktárcsákat,meg a lánckereket is lefujtam fehérre!Meg azért szedtem szét hogy jobban kibirjam takaritani mindenütt!de mint emlitettem hétvégére remélem kész lesz!
hát az nsr-t 150be vettem papirokkal ahogy a képeim között is van idomok nélkül,26 ezerért vettem rá az idomokat,30 volt a lámpa,10 a fejidomtartó konzol,meg most van festőnél mindene!+még árírás meg ilyenek...dobok egy képet a mostani állapotáról
Holnap megyek az idomokért,hétvégére összedobom,és rakok fel egy képet az uj külselyéről(amugy fekete metál-gyöngyház fehér lesz)
Ahh komoly:D Láttam ezt motor.hun asszem 120körül avgy 140é van kinn. Am mennyiért vetted az NSRt ? és mennyidbe van?meg honnan szereztél rá ien fejidomot?
Hát nem érdekel mert nincs mire ráraknom! De megkérdezek egy két embert a környéken mert van asszem aki 4T-re akart venni dobot! Meg már lehet hogy nem is adom el mert nagyon kell mindenkinek azt látom és kevés is van belőlle!
Holnap megyek az idomokért,hétvégére összedobom,és rakok fel egy képet az uj külselyéről(amugy fekete metál-gyöngyház fehér lesz)