Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát kérlekszépen az 92 volt 37 ezer km-rel és 240 ezeré elvitték júliusban! De figyeld mingyárt rakok fel a volt simomról képet az nem volt kutya! 120 ezeré kelt el a simo
Jah értem, akkor biztos jó hangja lesz. Mennyiért adtad el a Dtd?
Kössz szépen. Hát nem mai, de megbízható gép, svájci. 150ért vettem még tavaly nyáron, kicsit drága volt, de nem bántam meg:))))
A Makói rendőrökmondták amikor basztattak a Dt-m miatt.
Jah nekem is bőven! Az Arrowot is csak a hangja miatt dobom rá!
Remélem, am te honnan veszed ezt avgy ki mondta?:D
Amúgy látom a te mocid is rendben van! Szépen néz ki!
Elég azis ezektől bőven, most minek ien gépekkel 180al menni? Nekem elég amit ez tud.
De aztán hogy mi lesz belőlle. Sztem ez is csak ígérgetés marad!
azt mondták hogy 2008.08-tól biztos!
Az a baj hogy nincs hely felrakni 6.-ba! Ki kell mennem a határátkelőhelyre de ahhoz még hideg van! Holnap rakom fel rá az Arrow rendszert és az még dobni fog rajta!
szal akkor 2011ben hívják bevizsgáltatni?:D Vagy most nem vágom...
Nah az nem rossz, de gondolom 6.ba nem megy nagyon többet. Nekem 140nél meghal, de enyém még membrános, a pówert kispórolták:D
Hát az enyém 30 ló de nem néztem méga végét! Annyit tudok hogy 5.-be 10 ezres fordulato vagyok 140-nél.
NGK BR9EIX
Te az a baj csak adásvételi van meg Hungarianál sm biztositás."2011 határidö köszi!
A gyertya nem igen hacsaknem 3 vagy 4 pólusú gyertyát raksz bele!
Kössz most vettem szombaton. 380 ezer!
Az szép erdei23:D Gratula a géphez
De ha nincs A1re jogsim?:D Nem tudok mit csinálni...Nah akkor gyorsan adja el mindenki:D Alkatrészárba megveszem:P
erdei23 !A te NSR-red hány le?170 körül lép?
Milyen gyertyát ajánlotok ami a legjobb?És ezek dobnak teljesítményre is vmit?
Nah mind1 majd akkor holnap megbeszéle vele:D Csak mondjuk Győrben van...hátt sok km...am neked mien géped van? Erdei23?
Szaboattika 50-nes enyém is,de régebbi duplalámpás.Vegyél inkább rendszámost álitolag jövöre csak alkatrésznek használhatom.Hatosági jelzést kapnak ,akkor beis vizsgálják.
Sztem elaludt mindenki :D