Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivan veletek?Írjatok már vmit
Hallod mennyit szeretnél az NSRedért?
Komoly, pedig erre nagyon nyomják...hát majd lesz vmin kösz h szóltatok. De írjon már az a "simo" h mennyit akar az NSRjéért
Lehet rendszámozni, de akkor ki kell fizetni rá a regadót...
És most ez komolynak tűnik, nem olyan kacsa hír, hanem itt a határidő 2011 január 1...
Hát de minden évben ezt mondják, h most rendszámoztatják, am most veszek 180ért egyet, ami vámpapíros meg ienek, külföldi, és ha úgy van lehet rendszámoztatni vagy tévedek? De a gyereké teccik az a sárga Ha tudna rá egy normális árat mondani, hoznám el hévégén...
Elkezdik augusztustól rendszámozni az 50-ket! Vinni kell vizsgáztatni őket! Ott aztán kiderül hogy hány ccm! EZÉRT! MONDOM ÉN MÁR MEGSZÍVTAM!
NEm tudom milyen 5 küllősről beszélsz egyébként...
Mert megbasz a rendőr, és jővőre elkezdik rendszámozni az 50es mocikat is, és aminek nincs rendszáma azt tuti biztos rendesen megvizsgálja magának a rendőrbácsi, és ha netán olyat kapsz ki aminek volt már rendszáma magyarországon azt egy pár másodperc alatt megtudják és akkor meg kapsz...
vagyis azt akartam kérdezni hogy milyen az 5 küllős?csak véletlen 6-osat irtam
Simo 90 mennyi lenne az NSRed? Am miért nem ajánljátok 50esként?
Ilyen
vagyis a hat küllős felni
nsr-hez milyen a het küllős felni?
50-es papírral ne vegyél! Megszívod! Én is megszívtam a 125-ös DT-el pedig normálisan használta! El is adtam még időben! Szal olyat ne vegyél!
Szia
Enyém nemsokára eladósorba kerül, nemtom hogytetszik nézdd meg az adatlapomon!
Macseklámpás , (elvileg) "97-es és igen szeretem. csak ideje kategóriát váltani
Miért akarsz olyat? Nem jársz vele jól!
Jah és ha vkinek van 50es papíros NSRje(inkább macskalámpás), és eladó, szóljon mert érdekelne.
Amiről raktam ki képet, 89es évjárat,d e sztem a kép magáért beszél, és tökéletes állapotú, jobban szeretem mint egy macskalámpást Mit gondoltok?
Csáó. Nah végre siekrült beregisztrálni Énis Hondás vagyok, vis NSR. Van egy HondaNS125R2-m , most adtam el egy körlámpás NSRt, és most vettem cicalámpást 180ba
Nem rakok! De az a benzinbe megy egy idő után! Rosszul fogalmaztam!
hihi f*szt max ha még bejáratós csak furán írta én meg álmos voltam
mert te meg raksz a benzinbe is
Még nem lett állítva, de tavasz elején ha kellesz, akkor szerelő hozzá állítja. ( bár most lett dúsítva a keverék...)
Fasza lett sztem is jó! És te amikor felraktad állítotttál valamit a motoron vagy csak símán felraktad és kész ?