Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meghallgathatod az Arrow hangját a videóim között! Szerintem jó
Sziasztok!Nézzétek meg a www.125világa.hu itt meglátjátok nsr-nél melyik jobb amugy n ekem is Hondám van,de nem lenne rossz ha nem kisiparos gyártotta volna bele a dugót.
Jaja arra gondoltam:D e-mailba küldhetnél. erdei23@freemail.hu Jöhet az összes amid van! Én ma vettem AGIP SPEED RACING FULL SINTETIKUSAT 2T Majd elválik hogy ez milyen! Mit gondolsz felrakjam rá az ARROW kipufogót amit kaptam hozzá vagy ne? Jah és kössz
jó ismerős kell hozzá meg 20ezer körül
Srácok! Forgalmiba hogy lehet kisebb Kw-ot íratni? Néztem egy Dt-t csak 29 kw van beleírva, de Loba sincs benne annyi... Hogy működne 11kw-ra íratni és mi pénz? Aki tudja kérem írjon!
http://ccm125.atw.hu/ robbantott rajzot e-mail ba tok küldeni és 2T Repsol olajatrakok (nem tom a nevét de Honda szalonba ajánlották) nem a benzinbe hanem a tank alatti tartályba(lehet h erre gondoltál)
Haló! Kellen nekem a macskalámpás nsr-hez bármilyen robbantott rajz! BÁRMILYEN! Előre is kössz! Ja meg vmi olyasmi internetcím amelyről van írva vmi az nsr-ről ha van! Ti mien olajat raktok a benzinhez?
Hello!
Új Nsr-hez való fejidom tartóm van, ha esetleg érdekel írjál!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Vettem egy nsr-t és teljesen gatyán van az elektronikai része. Ha valaki el tudná nekem küldeni a műszaki rajzát nagyon megköszönném! email: kisember2021@freemail.hu
kinek? sztem mind2en jól jártatok
Amúgy eladtam körlámpás 92es nsr-em 245-be. Karctalan gyári festés, 11Kw-os foegalmi. Megérte?
haver mitojat anyagárban 30-35ből megúszta
Egy barátom újrafújatta egy hónapja, apja autofényező, anyagárba 60ra jött ki. Nemtudom hogycsinálták, szerintem nincs annyi, de nem értek festéshez.
Am. igen, rendszámosan vettem.
Nem 50esként szeretném, hanem A1-es kategóriára, mert úgy van h 15Le-ig lehet tolni azzal, de akkor vszínű várok-.- . Majd rakok fel róla képet.
Nem a blokktol lesz 15 lovas hanem kipufogo/karbi/legszuro/elektronikai folytasoktol. Maga a blokk ugyanaz, a henger furatai lettek valamivel kisebbek. De miert szeretnel ilyet?
Clark!Te rendszámosan vetted?Sajnos 50-esként nincs jövö enyém is 92-es duplalámpás sajna sm csak.
Sziasztok!
Decemberben vettem egy NSR-t, 125cm3(30Le), 1992-es évjárat stb. Nagyon ottvan a kicsike... Érdeklődni szeretnék, hogy nincs e vkinek törött motorból kiszedett blokkja, olyan ami 15Le-s.
Mennyibe kerül egy Nsr összes idomjának a festése kb.? Valakinek volt már ilyen témája?
szedd le a lánckereket a felniről és kiderül,de szerintem meglazult vmelyik csavar amit azért nem láthatsz mert önzáro és kivülről nem látszik!
CSÁ
AZ nsr-emnek a hátsó lánckereke mozog. De a csavarok meg vannak húzva! Ez miért lehet? Lécci segítsen vki!
és ez szerinted 30 LE-s? mostanában annyi ilyen "erős" motort látok eladót...
Egy másik kérésem pedig az lenne, hogy valaki tud e a kétkörlámpáshoz való hátsó üléstakaró idomot. Megvenném, vagy ha valakinek van esetleg kölcsönadná e, hogy legyártassam. Kösz az infot.
Hali, nekem jobb oldali kormány kellene, meg fejidom konzol ha esetleg lenne, meg plexi de az neked sincs. Ha valaki tud esetleg szólhat.