Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendszámos a vázad?Nekem is az van,de ha behozzák regisztrálást akkor gáz 50-esnek
Sziasztok! KÉTKÖRLÁMPÁS nsr-re keresek FEJIDOMOT, TÜKRÖKET, esetleg PLEXIT is ha van!

Tel.:06 70 318 52 37 lovip66@freemail.hu ......de inkább hívj.....ha tudsz...

Van egy bontott nsr-em, (kétkörlámpás) amiről még a következő cuccok eladók:
-Lábtartók: első-hátsó, jobb bal
-IDOM: bal, jobb oldalsó hosszú idom...
-jobb hátsó index
-hátsó sárvédő
-sztender
-középső, kormány konzol
-első gumi: PIRELLI MT 75.... 100/80 17" szinte új....
-hátsó kerék: fehér... 3 küllős
-tank
- ülés: huzat szakadt.....de ha esetleg......(szal ez megcsináltatható...)
-váz: ha kell!
nekem a forma bejon nem tudtok rola tobb kepet
Ez 1 hulladek szar mint a cbr meg az yzf.
NSR emet nem cserélném el érte de am ugy szép
Na gyerekek, ehhez mit szóltok!
GSXR 125
Akarom utánna fényezni (azér tettem fel a próbafestéses képet ) akkor is jó a féktisztító?
Hívd fel őket, jófejek, segítenek telefonba is, nem veszthetsz semmit...
Köszi beletekered a méröt gyertyábol van csinálva,de jo kocsit is ezzel nézzük .Ahogy öninditozom 2-es kompreszio,pedig min 6-8 kéne legyen.A tömitéssel még variárok,ha nem jo viszem Újpestre hozájuk.
azok barbárok ehhez... velük én nem csináltattam volna, mi a fasznak nyúlt a hengertalphoz? , szerintem túl sokat levettetek, túl nagy lett a kompresszió, és már nem bírja a gép, elviszed oda ahova mondtam vagy felhívod őket, és megmondják neked mi volt a baja, és meg is csinálják, az tuti!
Értem mit mondasz ujat vettem rá akkor is tolta vizet elvittem nyomásprobára meghüvelyezte herngerfejet siklapolta dugo szoknyábol kivett,de minek!Ne neves ki!Úgy kezdödöt melo után éjszákába elmentem motorozni Kiskulacház
án nem figyeltem oda gázolojal megtöltöttem menet közbe leált hazatoltam ,de itthon rájöttem mit csináltam utána ment 3nap mulva vizet tolt én fasz elmentem moloba besült teljesen kipucoltam nickkel nem sérűlt meg,de már jo nem lett.Felujitás Futárboltba Zicshy Jenö utcába volt a henger inkább bontotat kelett volna rá venni.Bocs ha fáraszto vagyok,de igy történt
Akkor is, dugónak semmi köze ahhoz hogy vizes a gyertyád... az hengerfejtömítés lehet...
Uj van rajta klingelit tömités készitönél csináltatam 800ft van lemez is indiai utángyártot,de lehuzam áttlosan akkor is ugy tünt gyertya vizes semmi sérülés rajta ráteszem lemezt és rámérek köszi 6-8 komreszio kell lenni régebben szimoval járt igy a haver seletes volt a dugo.A hengerben a dugot beleteszed áttkel esni rájta ha befogod a végét egy pillanat ra megkell állnia sürit utána lemegy házi ellenörzés gyürö nélkül értendö.
Nem a hengerfejtömítésed szar? Mert nem tudom mi köze a perselynek a vízhez... egy hegyen sem ér hozzá...
Vdani666 köszi igen Bp megkérdezem tábori tuningot Ujpesten.Ami vettem dugot 9100ft volt gyürümeg csapszeg ment is,de tolta vizet elvittem meg hüvelyezték dugobol kiszedet szerintem sokat paszosan ment benne ,de rámértem 2-es komreszio nem sürit.Enyém 50/125 nem sok jövöje van.2009 regisztrálják öket kiskapu nem biztos,hogy lesz.
kisipari egy kalap szar, és 54es dugó van mindegyikben gyárilag, ha bpn lax akkor mondjuk tárbori tuning mühely, ők 2ütemű mocikkal foglalkoznak, tudnak neked rendes dugattyút szerezni
Szevasz te furás elött tolta vizet állitolag repedt volt hüvely,de bánom,hogy felujitattam ezek szar munkát végeztek jobban tettem volna kézalol venni bontotat joét neked
Sziasztok felujitattam Honda nsr hengerem hüvelycsere meg dugo jo szar a kisipari dugo nulla 2es komreszio nem sürit bese indul.Van akinek van 54-es dugolya vagy hol lehet venni hozzá?Köszi
Akkor amilyen szinre akarod...
Csak az a lényeg h 1szinű legyen,és matricákkal meg feldobod.Pénzbe se lenne vészes,munka se lenne olyan sok vele,és jólis mutat.
nem akarom feketére me az túl 1hangú és túl sok hőt nyelne el a motor idomja és a tank:S
Fesd be feketére,rakjrá 1 kiló matricát oszt kész...
hello midnenki!
nekem van 1 Honda Ns50F-em
ujrafestés előtt állok és szeretnék véleményeket kérni h milyenre fessem
most ilyen szinű két képet felrakok két külön nézetből.ahol fekete most ott ezüst de csak mert sérülés van alatta véleményeiteket várom
előre is kösz
nene,ne súrold én összekarcoltam így az idomot,én kicsit felszedtem és féktisztítót(ez volt kéznél) fújtam rá és mattulás és nyom nélkül lejött
bár ez attól függ mennyire öreg a matrica,meg,h utána akarod-e fényezni