Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a ciff-súrolót ajánlom!sikálni kell de leszedi

Amugy nem tudja valaki hogy lehet megcsinálni a láncot szinesre?vagy hol lehet ilyet kapni?nincs valakinek valami linkje?vagy oldal ötlete?
nincs valakinek valami tippje hogy hogy lehet leszedni a matricákat az idomról?
am csináltunk próbafestést és ilyen lesz a szine( napon olyan mintha lila lenne nagyon komoly )
vatera.hu -n 20ezer + posta de ha körbekérdezősködsz akkor biztos van valami matricavágó a közeledben és simán kivágja leveszi a méreteket és mehetsz érte 1-2 napon belül sztem
a kép csak illusztráció
sztetm ilyen eloxált, de lekopik
Hali!

Láttam egy kawán zöld színű láncot!Nagyon bivaly volt!Nem tudja valaki hol lehet ilyen láncot venni,vagy hogy lehet szinessé tenni? Örülnék pár linknek,márkának,vagy árnak!
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Én ennyiért adom az F-est
úgy viszont jó, mert ha nekiáll a vevőd alkudni, jobban jössz ki!
Holnap kiderül, jönnek nézni. Amúgy van fenn /50es 300ért is... Am összes műszakis körlámpás 250 körü mozog néztem több oldalon is, de nekem az a lényeg menjen el.
Persze hogy lehet látni! mindig benézek ha van egy kis időm!

Dt, hát eléggé irreális ár érte...
szerintem nagyon sok!
http://motor.hu/motor_vpage.js...

Szerintetek reális az ár? Idom gyári fényezésű, nincs rajta karc. 27 ezer van a motorba, tegnap fordult át.
Hát látni téged a sportmotoron?
Hali mindenkinek!

Két kérdésem is lenne: Dr.S!sa, hol szerezted a matricát és mennyiért?

Amúgy meg tudna nekem valaki csinálni egy képet arról, hogy milyen idomnak kéne lennie a két oldalsó idom közt a kipu előtt?

Előre is kösz és üdv mindenkinek!
mekkora garázs... egs nap ott motoroznék
megjött a matrica szettem
értem
kössz
mind1ik nicasilos,de ha perselyezve lett az vas,ezt meg úgy sem veszed észre
nekem volt/van mind2 nsr és mito
Mito kicsivel talán erősebb(a G2es hengeres meg főleg) többet eszik,és ha nem tőrödsz vele szarabb,de cserébe komoly futómű,komoly kinézet
a kuplung baj kiderül amint használatba veszed :) azt érzed, hogy mikor kell cserélni :)
értem! kb 40 ezer kilóméternél elképzelhtő a kuplung csere ? vagy attól függ hogy volt haszálva ? Jah meg annyi hogy a 95 nsr hengere az mien? Alu vagy vas ?
és kényelmesebb is mint az RS vagy a mito!
kicsit lassabban de tovább bírják
am itt van egy gianelli