vatera.hu -n 20ezer + posta de ha körbekérdezősködsz akkor biztos van valami matricavágó a közeledben és simán kivágja leveszi a méreteket és mehetsz érte 1-2 napon belül sztem
Láttam egy kawán zöld színű láncot!Nagyon bivaly volt!Nem tudja valaki hol lehet ilyen láncot venni,vagy hogy lehet szinessé tenni? Örülnék pár linknek,márkának,vagy árnak!
Holnap kiderül, jönnek nézni. Amúgy van fenn /50es 300ért is... Am összes műszakis körlámpás 250 körü mozog néztem több oldalon is, de nekem az a lényeg menjen el.
mind1ik nicasilos,de ha perselyezve lett az vas,ezt meg úgy sem veszed észre
nekem volt/van mind2 nsr és mito
Mito kicsivel talán erősebb(a G2es hengeres meg főleg) többet eszik,és ha nem tőrödsz vele szarabb,de cserébe komoly futómű,komoly kinézet
értem! kb 40 ezer kilóméternél elképzelhtő a kuplung csere ? vagy attól függ hogy volt haszálva ? Jah meg annyi hogy a 95 nsr hengere az mien? Alu vagy vas ?
Amugy nem tudja valaki hogy lehet megcsinálni a láncot szinesre?vagy hol lehet ilyet kapni?nincs valakinek valami linkje?vagy oldal ötlete?
Láttam egy kawán zöld színű láncot!Nagyon bivaly volt!Nem tudja valaki hol lehet ilyen láncot venni,vagy hogy lehet szinessé tenni? Örülnék pár linknek,márkának,vagy árnak!
Én ennyiért adom az F-est
Dt, hát eléggé irreális ár érte...
szerintem nagyon sok!
Szerintetek reális az ár? Idom gyári fényezésű, nincs rajta karc. 27 ezer van a motorba, tegnap fordult át.
Két kérdésem is lenne: Dr.S!sa, hol szerezted a matricát és mennyiért?
Amúgy meg tudna nekem valaki csinálni egy képet arról, hogy milyen idomnak kéne lennie a két oldalsó idom közt a kipu előtt?
Előre is kösz és üdv mindenkinek!
kössz
nekem volt/van mind2 nsr és mito
Mito kicsivel talán erősebb(a G2es hengeres meg főleg) többet eszik,és ha nem tőrödsz vele szarabb,de cserébe komoly futómű,komoly kinézet