Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy megy az nsr az rs-hez meg a mitohoz képest ? az enyém 96-os nincs benne folytás
mondták hogy a nagyobb terhelés miatt kell
az csak matrica
nezz ki kulfoldre es ott biztos talalsz
nem miert gondolod hogy kellene
Szasztok! Én holnap vagyis 11.-én hozom haza az NSR-met! Arrow rendszert kapok hozzá de nincs rajta! Az lenne a kérdésem ha rárakom akkor kell több olaj neki ?
DR.S!sa: az egy komplett Gianelli rendszer, vagy csak a dob? és hol jutottál hozzá? :) már az összes hajamat kitéptem, mert sehol nem kapok dobot a motoromhoz... grrrrrrr
és 500ft nál nem volt több
jah bocsi am ledes helyzetjelző autós boltokba lehet kapni(legalábbis én ott vettem
az ujabb nsr-ek blokkja (már a 97-es is) olasz... ugyanugy mint a tzr-nek is... sajnos...
vedd le a kipufot es nezdmeg hogy nyt e a powerszelep
nemcak a lero szamitt.kulomben az nsrnek jobb a menetdinamikaja
az nsr megbízható motor bármikor ajánlom neked! és nem kell annyit költeni mint az olasz motorokra ami nagy előny!
szerintem vegyél mitot az jobban tép
hello! Érdeklődnék hogy hány lóerős egy ilyen gép, és mennyi a végsebessége! Most szeretnék mocit venni, csak nem tudok dönteni nsr vagy mito!
Arra kell hogy ide-oda tudjak motorozgatni vele, mert még nincs meg az A jogsim! Ezért 125/50-es papírokkal szeretném. De a sebességet is szeretem ugyhogy a jobb kellene, de nem tudok dönteni. A sebességről meg annyit hogy tesónak vagy egy honda hornet 600 2007-es modell ha kell kitudom élni azon magam, csak hosszú távra nem adja oda, mert jönnek a zsaruk javascript:smile(document.frmmsg.body,"03");document.frmmsg.b
ody.focus()
Atttól függ mire kell...Nekem a mito jobban kéne...
Hello! Valaki megtudná nekem mondani hogy hány lóerős egy honda nsr 125r? És mennyi kb a végsebessége? Most szeretnék vagy nsr 125(2000-s évjárat) vagy cagiva mito 125 venni. Melyik jobb szerintetek?
Nemtudom észrevetted-e....de nem választolál a kérdésre
Az ugye csak sima helyzetjelző? Azért kérdezem, mert tegnap énis akartam venni kéket, csak nem volt nálam elég pénz szerencsére (1db 750Ft volt ) így hát a csávó adott nekem egy kék gumidarabot, mondom miez?! Mondja húzzam fel a helyzetjelzőre, szép kék fénye lesz. Így is lett és ezért kérdem, hogy az miaz Jah és a gumi nem olvad el, mielőtt bárki is hülyének nézne
Sziasztok!
Honda nsr 125 f-em van és 7 ezerig simán szépen felpörög utána csag dadogva ugy is csak 10-ezer-ig.
Nincs valakinek vmi ötlete h. mi lehet a baj?
köszi de azér az az arrow rendszer nagyon ütős szépen szól azenyémen csak gianellimatrica van
Hello!
A motorodban kék helyzetjelző van? Szépen világít így
nem az a jobbik változat, és a drágább!De nem kell annyit bajlódni vele!Tovább birja, erősebb!
van x gyűrű? az nem a sima?
mert jobban bentartja a kenőanyagot!Igy nem kopik annyira!