Szasztok! Én holnap vagyis 11.-én hozom haza az NSR-met! Arrow rendszert kapok hozzá de nincs rajta! Az lenne a kérdésem ha rárakom akkor kell több olaj neki ?
DR.S!sa: az egy komplett Gianelli rendszer, vagy csak a dob? és hol jutottál hozzá? :) már az összes hajamat kitéptem, mert sehol nem kapok dobot a motoromhoz... grrrrrrr
Arra kell hogy ide-oda tudjak motorozgatni vele, mert még nincs meg az A jogsim! Ezért 125/50-es papírokkal szeretném. De a sebességet is szeretem ugyhogy a jobb kellene, de nem tudok dönteni. A sebességről meg annyit hogy tesónak vagy egy honda hornet 600 2007-es modell ha kell kitudom élni azon magam, csak hosszú távra nem adja oda, mert jönnek a zsaruk javascript:smile(document.frmmsg.body,"03");document.frmmsg.b
ody.focus()
Hello! Valaki megtudná nekem mondani hogy hány lóerős egy honda nsr 125r? És mennyi kb a végsebessége? Most szeretnék vagy nsr 125(2000-s évjárat) vagy cagiva mito 125 venni. Melyik jobb szerintetek?
Nemtudom észrevetted-e....de nem választolál a kérdésre
Az ugye csak sima helyzetjelző? Azért kérdezem, mert tegnap énis akartam venni kéket, csak nem volt nálam elég pénz szerencsére (1db 750Ft volt ) így hát a csávó adott nekem egy kék gumidarabot, mondom miez?! Mondja húzzam fel a helyzetjelzőre, szép kék fénye lesz. Így is lett és ezért kérdem, hogy az miaz Jah és a gumi nem olvad el, mielőtt bárki is hülyének nézne
Sziasztok!
Honda nsr 125 f-em van és 7 ezerig simán szépen felpörög utána csag dadogva ugy is csak 10-ezer-ig.
Nincs valakinek vmi ötlete h. mi lehet a baj?
ody.focus()
Az ugye csak sima helyzetjelző? Azért kérdezem, mert tegnap énis akartam venni kéket, csak nem volt nálam elég pénz szerencsére (1db 750Ft volt ) így hát a csávó adott nekem egy kék gumidarabot, mondom miez?! Mondja húzzam fel a helyzetjelzőre, szép kék fénye lesz. Így is lett és ezért kérdem, hogy az miaz Jah és a gumi nem olvad el, mielőtt bárki is hülyének nézne
Honda nsr 125 f-em van és 7 ezerig simán szépen felpörög utána csag dadogva ugy is csak 10-ezer-ig.
Nincs valakinek vmi ötlete h. mi lehet a baj?
A motorodban kék helyzetjelző van? Szépen világít így