nekem cserés volt előző tulajnál,másnál is hallottam,de a lényeg,h szar akksival vagy anélkül megadja magát
sztem alap összeállításban G1 henger,28as karbi,gyári kipu tartós gép
egyik srác itt tatabányán(hasznaltauto fent van) 15 ezret tekert bele gond nélkül
attól függ: G1-es vagy G2-es henger,28as vagy 34es karbi,milyen kipu,stb haveré 180at óra szerint,másik srácé épp 170,enyém sztem az alatt lesz,full alap gyári de 4,5-5 litert eszik
www.nagyvas.hu ! Itt nagyon jó áron találsz láncot, és lánckerekeket is! Mivel az NSR 520 -as láncal szerelt, (legalábbis a 125-ös) én javaslom az 520 -as O gyűrűs CZ-t, erős, hosszú életű lánc, megfelelő ápolás mellett 40 e km nem probléma neki, és 13e Ft körül van... (csendben megjegyzem, a szakítószilárdsága nagyobb a DID-énél...) A gyűrű nélküli láncok háát ha komolyan gondolod, akkor inkább ne....
hello! a www.pinkmotors.hu oldalaról rendelj! hívd fel őket! típus ávjárat szerint megmondják nekem 105 szemes DID láncom van hátul 35 ős gyári lánckerékkel elől 15v 16 már nemtudom
Ha már felébresztettél egy alvászavarokkal köszködő embert, aztán megígéred hogy többet a büdös életben nem hívsz, akkor tartsd is magad ehhez, vagy rohad ideges leszek
És smst se írj, NEM nem akarok motorozni!
sztem alap összeállításban G1 henger,28as karbi,gyári kipu tartós gép
egyik srác itt tatabányán(hasznaltauto fent van) 15 ezret tekert bele gond nélkül
üdv!
És smst se írj, NEM nem akarok motorozni!