Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lovipp66@msn.com
Szomszedok vagytok?
Mert idióta...
Jah akko már értem .
Innen...
Meg honnan ismered?
Hát aki a szép szóból nem ért !
de miért akart az annyira bejutni a szobádba .
Én átmentem volna puskáért a szomszéd szobába, de mondom nem bírtam felkelni...
Jogos a felháborodásod.Helyedbe leszúrtam volna azzal a fúróheggyel...
Hát egy fasz, megmondatm neki hogy hagyjon már, nem akarok vele beszélni, de csak hivogatott...
Aztán most anyámmal kellett egy munkát csinálnia, és hát anyám meg behívta, én meg aludtam, kibaszott fáradtan, nem aludtam már pár napja, erre bazdmeg meg felébreszt, jön be a szobámba, finom felszólítottam hogy húzzon már a jó büdös picsába, de nem, ő még egyszer bepróbálkozott, aztán bezártam az ajtót egy fúróheggyel, de azt meg széppen kilögdöste a kis lyukon keresztül és megint bejött , na akkor megint finom felszólítottam, és már hozzávágtam egy ásványvizes üveget, én nem bírtam felkelni olyan fáradt voltam, de fater nem, és ha fater megunja... hát nem szivesen kapnék apámtól egy pofont...
Beállok én is a sorba!
Na erre akko má énis kiváncs ivagyok .
Mér mit csinált?
Nyugi skacok inkább nézzétek meg ezt ha még nem láttátok http://www.humormagazin.hu/ind...
Én viselkedésem? Hát nem azért, de már fatert is nagyon felidegesítetted, és az nagyon káros lett volna az egészségi állapotodra nézve...
Dani azért 1 kicsit gondolkozz már, hogy beszélsz!Nem kell izgulnod nem kereslek többet, nem hivlak!A multkori viselkedésed után!
az nem 4x4 elol nincsenek feltengelyek meg nemis lehetnenek
a 92 es nsr em kipufogóját szertném kiégatni de a dobom nem lár le.. mi tanácsoltok hogy csináljam?
Egy fasz, ezt tulajdonképpen egy beszólás volt nekem, egy gyökér, nem tudom miért nem tud már leszálni rólam
alexkaki nem ghondolhatja komolyan. vdani vágja. jó kis pontiac..
Alfa 33, 4x4
szerintem meg alfa
menniy lehet egy rugóstag szerintetek? és egy idomszett bontottan?
Idén különben a KIT-ek igy ahogy irom éve volt, vagy két haver is kikapta ezt a rendszámot uh az imidzs lecsengőben
K.I.T.T: Knight Industries Two Thousand
És egy pontiac transam volt