Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erősen kizárt dolognak tartanám, hogy jó is lenne!
Akkor még jó hogy lehetett kapni.....

Hát egyszerűen ugy hivnám hogy "MOTOR"
KIT is Pontiac volt mégis KIT-nek hivták
ne hari de ki az az állat aki Dezsőnek hívja a motorját? . (csak viccelek:))
Hát de ha mondjuk 300ból betudsz szerezni egy igen jót olaszból ami 2002-as 2003 akkor már megéri szerintem!
820.000volt a TZR mikor az enyémet vettük (mi hazsnáltan vettük marha jó áron de ez egy másik sztori)
Amugy én nem bántok senkit se, de mondtad azt a 2003-as RS-t tegyük fel beszerezte 5-600 000 körül, egyéb költségek utazgatás, meg az a 100 ropi, namost 700 000 ft-ból sztem motort lehet kapni!
Persze szíve joga mindenkinek, de annyi pénzből már nem motorfűrészt veszek, mikor az enyémet vettem is a fogamat huzták pedig az csak 2 kiló volt rendszámosan meg műszakival.
Nem bukta de aki nem ér rá nap mint nap okmányirodázni meg pl van nincs egy kis felesleges lóvéja is ha netán nem jön össze vmi. annak nem ajánlom
150es etz is van...
ahha akkor nem is olyan könnyű...elvileg ott bukta h 150es nem?
Én, ááá, dehogy
Nem is én fényképeztem (nem én gyújtottam fel , így találtam)
Egyébként meglepő módon az ajtónyitú mechanicmus tök jól működött, pedig a blokk az elolvadt... de az ajtók(már amelyik illet az eredeti keretébe ) tök jól csukodtak meg nyiltak...
Hát 70 alapból a papírmunka, látom megint fel kell sorolni. Egyedi forgalomba helyezésről van szó, lényeg hogy ne legyen rajta nemzetközi körözés, mert a 125-ösök kb 60 %-a azért kerül be magyarországra papír nélkül mert lopott. Azt nem tudom mit fogadnak el, de először is minősíttetni kell a motort, aztán műszaki, erdetvizsga, biztosítás, új rendszám, átírás, új forgalmi, regadó.
De ebből a motorból aligha lenne magyarországon rendszámos motor.
Kis segítség, hátha valaki ebből a szögből jobban felismeri
a hátsó ajtó tiszta lancsadeltaaa áá nehéz ez
Hát most vagy ekkorát basztak az orrára vagy inkább Lancia-s feelingje van. Talán Integral!
Na jo helyre kerultem.. Vdani teis ellenes vagy?
Hát az lehet, de eszemben sincs lerendszámoztatni
Kitt
Am ez a rendszámoztatás ha megvannak a papírjai igen nézz át az RS topikba egy srác egy 2003as RS-t 100ért rendszámoztatott le és ebből valami 70 volt a regadó ami minél öregebb a gép annál kevesebb...lehet te megúsznád 60-70ből az egészet!
33as ZALFA? (alfa romeo 33)
Na mi ez?
Lehetséges h megvannak valahol apámnak bár én nem tudok róla, de nemhiszem h le lehetne rendszámoztatni, én nem is akartam soha, 2 szezont használtam és nem volt semmi gondom.
Éljenek az olasz verdák
hát jah
Jahh:) Olaszt vagy nagyon szeretik vagy nagyon utaljak.. Atmenet nemnagyon van.
Jah és ez a moci kisebb testre mint a tzr-50, volt hogy motoroztunk az egyik barátommal, piros tzr-50-ese volt, és az enyémről elhitték hogy 50-es, az övéröl meg elég nehezen akarták elhinni.
Amugy kulfoldi papirjai nincsenek meg?