Amugy én nem bántok senkit se, de mondtad azt a 2003-as RS-t tegyük fel beszerezte 5-600 000 körül, egyéb költségek utazgatás, meg az a 100 ropi, namost 700 000 ft-ból sztem motort lehet kapni!
Persze szíve joga mindenkinek, de annyi pénzből már nem motorfűrészt veszek, mikor az enyémet vettem is a fogamat huzták pedig az csak 2 kiló volt rendszámosan meg műszakival.
Én, ááá, dehogy
Nem is én fényképeztem (nem én gyújtottam fel , így találtam)
Egyébként meglepő módon az ajtónyitú mechanicmus tök jól működött, pedig a blokk az elolvadt... de az ajtók(már amelyik illet az eredeti keretébe ) tök jól csukodtak meg nyiltak...
Hát 70 alapból a papírmunka, látom megint fel kell sorolni. Egyedi forgalomba helyezésről van szó, lényeg hogy ne legyen rajta nemzetközi körözés, mert a 125-ösök kb 60 %-a azért kerül be magyarországra papír nélkül mert lopott. Azt nem tudom mit fogadnak el, de először is minősíttetni kell a motort, aztán műszaki, erdetvizsga, biztosítás, új rendszám, átírás, új forgalmi, regadó.
De ebből a motorból aligha lenne magyarországon rendszámos motor.
Kitt
Am ez a rendszámoztatás ha megvannak a papírjai igen nézz át az RS topikba egy srác egy 2003as RS-t 100ért rendszámoztatott le és ebből valami 70 volt a regadó ami minél öregebb a gép annál kevesebb...lehet te megúsznád 60-70ből az egészet!
Lehetséges h megvannak valahol apámnak bár én nem tudok róla, de nemhiszem h le lehetne rendszámoztatni, én nem is akartam soha, 2 szezont használtam és nem volt semmi gondom.
Jah és ez a moci kisebb testre mint a tzr-50, volt hogy motoroztunk az egyik barátommal, piros tzr-50-ese volt, és az enyémről elhitték hogy 50-es, az övéröl meg elég nehezen akarták elhinni.
Hát egyszerűen ugy hivnám hogy "MOTOR"
KIT is Pontiac volt mégis KIT-nek hivták
Persze szíve joga mindenkinek, de annyi pénzből már nem motorfűrészt veszek, mikor az enyémet vettem is a fogamat huzták pedig az csak 2 kiló volt rendszámosan meg műszakival.
Nem is én fényképeztem (nem én gyújtottam fel , így találtam)
Egyébként meglepő módon az ajtónyitú mechanicmus tök jól működött, pedig a blokk az elolvadt... de az ajtók(már amelyik illet az eredeti keretébe ) tök jól csukodtak meg nyiltak...
De ebből a motorból aligha lenne magyarországon rendszámos motor.
Am ez a rendszámoztatás ha megvannak a papírjai igen nézz át az RS topikba egy srác egy 2003as RS-t 100ért rendszámoztatott le és ebből valami 70 volt a regadó ami minél öregebb a gép annál kevesebb...lehet te megúsznád 60-70ből az egészet!