A képen bekarikázott alkatrészre lenne szükségem(elöl a két idom közti kis műanyag izé). Ha esetleg van valakinek, e-mail címem az adatlapomon.
Fontos lenne!
100000kösz előre is!
Az a helyzet hogy jövőhéten jönnek nézni a motort, valoszínű elkel, de ha nem akkor is magamnak megkell csinálni az önindítót. Működik csak kb 10 böl egyszer nek teker hanem felpörög. Ha tul drága akkor elengedem az árábol valamennyit, ha nem kel el akkor sajnos majd megveszem. Holnap utánajárok menyi.
Sziasztok! KÉTKÖRLÁMPÁS nsr-re keresek FEJIDOMOT, TÜKRÖKET, esetleg PLEXIT is ha van!
Tel.:06 70 318 52 37 lovip66@freemail.hu ......de inkább hívj.....ha tudsz...
Van egy bontott nsr-em, (kétkörlámpás) amiről még a következő cuccok eladók:
-Lábtartók: első-hátsó, jobb bal
-IDOM: bal, jobb oldalsó hosszú idom...
-jobb hátsó index
-hátsó sárvédő
-sztender
-középső, kormány konzol
-első gumi: PIRELLI MT 75.... 100/80 17" szinte új....
-hátsó kerék: fehér... 3 küllős
-tank
- ülés: huzat szakadt.....de ha esetleg......(szal ez megcsináltatható...)
-váz: ha kell!
Hát nem akarlak elkeseríteni, de ha csak nem vmi szabvány méretnek felel meg akkor tuti nagy ára lesz értem én ez alatt 5-10 között biztos, én veterán traktorokkal foglalkozom és egy sima 9 fogas bendix ha szabvány akkor 2000 ft, ha nem akkor bukta mer lehet 12 is!
Ahogy te mondtad, első ránézésre én is úgy akartam, de úgy kell szétúzn az egészet, ráadásul olyan csavarhúzó itthon nincs, művész aki úgy leveszi. A gyujtás felöli részen levettem a deklit, a lendkerék alatt van 2 db 12es csavar, kroával levettem és egybe tokostul kiesett a komplett önindító. Az idomot bonyolultabb levenni mint azt:D
vki tud nekem macskalámpás nsr-re bal oldalra légbeömlőcsőt,és hozzá olyan kis háromszögalakú műanyagdarabat?Meg kéne ugyancsak bal oldalra az oldalidomra olyan kis műanyag rács!
Előre is thx!
250 es 4T t soha 10000 alatt meg se nyikkan. Az folott meg kopik mint az alatt de a poen, hogy 8-10 et azzal is meg lehet etetni. Egy 250 es NSR el szinten de az megy is. 4T 400 tol. az alatt sux.
Hát első körben annyit tudok mondani, hogy részvétem. Amugy nem gázos a levétel, ha ki van kapva a blokk,de alatta feküdvbe kicsit gázosabb, a lényege a dolognak, hogy van egy hosszu csavar amit csak akkor és csak egy speciális derékszög csavarhuzóval tudsz levenni, ha egyáltalán odafér vmi. Két darabból van a felfogató, mert az egyik a földelést tartja, ha lehet első körben ne ugraszd szét a forgórészt. Igazából tudod mi a gondja? Szénkefés vagy mi a szösz?
Srácok segítsetek kicsit! Nsr-röl lekell vennem az önindítót, soha nem volt még kezem alatt ilyen, kint áll, látatlanbol előszöt megkérdezem valaki látott e már ilyen műveletet és mi a titka? Előre is köszi.
A képen bekarikázott alkatrészre lenne szükségem(elöl a két idom közti kis műanyag izé). Ha esetleg van valakinek, e-mail címem az adatlapomon.
Fontos lenne!
100000kösz előre is!
Tel.:06 70 318 52 37 lovip66@freemail.hu ......de inkább hívj.....ha tudsz...
Van egy bontott nsr-em, (kétkörlámpás) amiről még a következő cuccok eladók:
-Lábtartók: első-hátsó, jobb bal
-IDOM: bal, jobb oldalsó hosszú idom...
-jobb hátsó index
-hátsó sárvédő
-sztender
-középső, kormány konzol
-első gumi: PIRELLI MT 75.... 100/80 17" szinte új....
-hátsó kerék: fehér... 3 küllős
-tank
- ülés: huzat szakadt.....de ha esetleg......(szal ez megcsináltatható...)
-váz: ha kell!
Bendixet tudja valaki mennyi lehet boltba kb?
Előre is thx!