semmi nem történt!egyszerűen idomok nélkül vettem,és innen-onnan szereztem hozzá a cuccokat és amiket leirtam a légbeömlőcső,meg a kis háromszög hiányzik még meg a rács!Amugy most van fényezőnél,jövőhét hétvégére lesz kész!Fekete-fehér metál!
Majd dobok fel képet
Hello karakter!
Idomokkal nem tudok szolgálni, csak egy-két bíztató árral. A macsaklámpás nsr-re a bal oldali idomra való kis rács ára, eredeti honda, természetesen: 21 000Ft (Erre az én kedves kereskedőm azt mondta: Speciális anyagból készült. Valamit kellett is moidnania, miután hangosan kinevettük.)
A bal oldali légbeömlő cső ára (eredeti) : 23 000Ft. A háromszöget nem tudom. Én tegnap mentem be a hondához. Szóval ezek az infók biztosak. Mivel szolgálni nem tudott senki se fejidomtartó vassal, ezért kellett rendelnem egy olyat IS ami 23 000Ft volt. A múltkori sárvédőt, amit szintén nem tudtam beszerezni azt is rendelni kellett, 16 000Ft-ért. Bár ez színre volt azaz van fújva, de nekem úgyis festve lesz. A beömlő cső ami neked kell az 23 000Ft. Van még olyan, hogy gyári plexi 20 000Ft. Gyári visszapillantó 21 000Ft. Bár szerencsére visszapillantó van a biker-world-nél. És mivel már meglesz a tartókonzol, ezért már a mostani gyárit is megtudjuk majd csinálni, szóval ha bárkinek van sérült macskalámpás nsr-e aminek a feje el van MENVE, az szólhat nekem, és eladom neki az enyémet. Csakhogy olcsóbban mint 23 000Ft.
(Amúgy mi történt a Te motoroddal?)
Bye all!
csak egy ötlet volt,de én is írtam hogy elég veszélyes,de énse csinálnám,de kinek a pap kinek a papné..
amugy témától eltérően megintcsak megkérdezném hogy nincs valakinek macskalámpás nsr-re bal oldali idomra olyan kis rács,meg bal oldali légbeömlő cső,olyan kis háromszöggel a tank alá?
Csak épp a simsonnal nem mentek 120-al amugy tényleg tök ugyanaz a felállás. Ha megemelitek teljesen megváltozik rugózás stabilitás egy szóval jellemezném életveszélyes, akinek fontos hogy hazaérjen az legalább féknél és a futóműnél maradjon a gyári értékekkel és beállításokkal!
hali!Kéne nekem macskalámpás nsr-re bal oldali légbeömlő az oldalidom és a fejidom közé,és kéne hozzá a cső végére aza kis műanyag háromszög!Ja meg kéne a bal oldalidomomra az a rács!
Ha valakinek van,vagy tud olyat akinek van megköszönném!
Vagy talán még egy távtartó konzol segíthetne rajtad,de azt jol megkell csinálni mert ha eltörik akkor elég nagy kár lessz ott neked!Ezt is onnan tom hogy simsonoztam sokáig és láttam ilyen simson krosszosításnál hogy kiemeljék csináltak egy távtartót a lengővillára,vagy a segédvázra,de én a segédvázat választanám!
Sziasztok nekem is nsr szar tolta a vizet fel let hüvelyezve dugo ,de még bese indul ,szerintem dugo szar amit csináltak sürités hiba.Szerintetek mi? Fel ujitás elött tolta a vizet hidegen is.
Hello. Arra gondolok h a mocim hátulját megszeretném emelni de gyárilag nem állítható a teleszkóp... Mit lehetne csinálni rajta h kiemelhessem a motor seggét ?
Okés persze!
Itt van pár bontó szám mindenkinek:
Bontó:06-24/475383
Jánoshalma:06-30/9643-532
Majosháza:06-24/486-129(ez egy kibaszott angy bontó)
Pesti bontó:06-20/3171-262
Vecsési bontó:06-20/9745-559(ez egy kis bontó,nincs nagy híre,ezért vannak ritkaságok is)
Jah és valakinek nincs véletlenül macskalámpás nsr-re bal oldalra oda az oldal-és a fejidom közé való cső,meg kis műanyag háromszög?Meg kéne még a bal oldalidomra aza kis rács!
Köszi!
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek ! Az nsr-em teleszkópját szeretném kiemelni körlámpás nsr-emen. Gyárilag nem lehet állítani a telón. Valahogy lehetne rajta kiemelni ? ( a seggét szeretném a kicsikének kidobni ) előre is köszi a jótanácsokat,segítségeket. bye
Majd dobok fel képet
alíg várom wazee
Idomokkal nem tudok szolgálni, csak egy-két bíztató árral. A macsaklámpás nsr-re a bal oldali idomra való kis rács ára, eredeti honda, természetesen: 21 000Ft (Erre az én kedves kereskedőm azt mondta: Speciális anyagból készült. Valamit kellett is moidnania, miután hangosan kinevettük.)
A bal oldali légbeömlő cső ára (eredeti) : 23 000Ft. A háromszöget nem tudom. Én tegnap mentem be a hondához. Szóval ezek az infók biztosak. Mivel szolgálni nem tudott senki se fejidomtartó vassal, ezért kellett rendelnem egy olyat IS ami 23 000Ft volt. A múltkori sárvédőt, amit szintén nem tudtam beszerezni azt is rendelni kellett, 16 000Ft-ért. Bár ez színre volt azaz van fújva, de nekem úgyis festve lesz. A beömlő cső ami neked kell az 23 000Ft. Van még olyan, hogy gyári plexi 20 000Ft. Gyári visszapillantó 21 000Ft. Bár szerencsére visszapillantó van a biker-world-nél. És mivel már meglesz a tartókonzol, ezért már a mostani gyárit is megtudjuk majd csinálni, szóval ha bárkinek van sérült macskalámpás nsr-e aminek a feje el van MENVE, az szólhat nekem, és eladom neki az enyémet. Csakhogy olcsóbban mint 23 000Ft.
(Amúgy mi történt a Te motoroddal?)
Bye all!
amugy témától eltérően megintcsak megkérdezném hogy nincs valakinek macskalámpás nsr-re bal oldali idomra olyan kis rács,meg bal oldali légbeömlő cső,olyan kis háromszöggel a tank alá?
Ha valaki tud segitsen PLS!
Ha valakinek van,vagy tud olyat akinek van megköszönném!
Amugy ezen már énis gondolkoztam,de 1xerűbb ha összehúzatod az első teleszkópot.
Itt van pár bontó szám mindenkinek:
Bontó:06-24/475383
Jánoshalma:06-30/9643-532
Majosháza:06-24/486-129(ez egy kibaszott angy bontó)
Pesti bontó:06-20/3171-262
Vecsési bontó:06-20/9745-559(ez egy kis bontó,nincs nagy híre,ezért vannak ritkaságok is)
Jah és valakinek nincs véletlenül macskalámpás nsr-re bal oldalra oda az oldal-és a fejidom közé való cső,meg kis műanyag háromszög?Meg kéne még a bal oldalidomra aza kis rács!
Köszi!
BÚÉK!
Karakter01
El tudnád küldeni nekem is azokat a számokat?
kéne pár dolog a vasamra.