Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek Ja és BUÉK
MC16-18-21-28?
Egybe nem eladó?
Hello mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni nsr tulajoktól!
Az új nsr-eken levő fejidom tartó (amin van a műszerfal stb.) nekem az elferdült, és mivel nincs viszonyítási alap, ezért nemtudjuk állítgatni. Nem lehet ilyet szerezni utángyártottban, vagy nincs valakinek egy véletlenül? MErt a gyári drága.... Azért gondolom, hogy van, mert ha valaki pályázik, annak is szüksége lehet új konzolra! Köszi szépen! Kép is lehet segítség, ha van vkinek!
Bye, buék.
Küldtem egy e-mailt pár bontónak a számával!
Tudsz felrakni képet a mostani állapotárol a mocinak?
Sziasztok!
Sajna összetörtem Honda NSR tipusú motoromat és sajna nemtudom honnan tudnék szerezni új gyári vagy utángyártott alkatrészt hozzá! (Budapest)
Ha valaki tudna ebben segiteni annak nagyon hálás lennék!
Nagyon megszerettem a kis gépet (250ccm) jól ment és most szeretném megcsináltatni!
Előre is köszönöm a segitséget!
Várom jelentkezését szives segitőimnek a 06/30-692-82-46 (bármikor)
illetve a: the_last_starwarrior@msn.com email cimen!
Egy link vagy bármi sokat segitene az elindulásban!
Helló,lenne egy Honda ns125r-em blokk nélkül eladó,ha érdekel valakit nézze meg,van még 1 dt blokk is:
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/164664
az a srác akinek kellett az NSR felnik az létszi irjon már,mert sürgős lenne!Amugy ha érdekel vkit akkor még megvannak!3 küllős nsr felnik,uj gumikkal!
az pont az én méretem
Dani ne haragudj már!
hát én is nagyrészt utcán használom , mivel 180 km a legközelebbi pálya...:S eddig 5000 km-t mentem vele és még van benne 1-2 mm a hátsóba, elöl meg vagy 3 de borzasztóan tapad és hamar bemelegszik
Majd nézzétek meg a vidik közt hogy szól az arrow a gépemen!
Éjt mindenkinek!
Kösz,nekem is ezek a méretek kellenek. Viszont én nem pályázom,csak utcán megyek,nem fog túl hamar elkopni a Dunlop és nem lesz utcára felesleges
bár ez 110/70 és 150/60
Dunlop d208gp, d209gp. biel ricsi 25-30ért ad garnitúrát ien 5mmes futófelülettel! nagyon jó cucc, én már 2 garnitúrát is vettem tőle
Mit ajánlasz akkor?
Nekem pl Heidenau gumik vannak!Puhák mint a vaj!Most télen ha kicsit jegesebb az út és ha fékezek egy erőteljesebbet akkor se vágódik ki álólam...jah és az ára is barátságos!Én neten aszem hátra 17000ért,előre 13ért láttam!
az egy fos
Vagy a többi NSR es fickóknak?
nektek milyen van márkatársak
előre kössz
Michlen pilot sport? és mennyibe kerül olyan cucc
kössz
Ha csak a rokonod nem lakik dunakilitiben, mert az én motorom onnan való ami öszetört (annak hála aki kijött elém)
sőt az is elképzelhető, hogy amelyik motorod összetört, az egy rokonomé volt előtted...
én valószínű meg is kereslek két hónap múlva... :D ha tényleg jó állapotú akkor el is viszem... akkor lesz pénzem ekörül...
Mishelin pilot sportot tegyél.Nekem olyan van,és szartse ér.DE nekem 1enlőre megfelelt uccára,pályán majd úgyis meglátod milyen lesz
Milyen gumit ajánlotok ? vagy kinek milyen van és mennyiért
kössz
Nem, mert éppen amikorra nekem kellett volna a pénz addigra nem kelt el! De mostmár nem sürgős szal, ráér eladni! Tavaszal meg úgyis el fog menni mert ennyi az ára! Nemigen láttam még 150 alatt olyan nsr-t aminek rendben van mind a papírja, műszakis, rendszámos, és még a motorja is kifogástalan és külsőleg se egy leharcolt valami! Szal nem félek én attól, hogy nem fog elkelni! Sőt lesz még egy ilyen eladó! :D