Akkor függetlenül a lámpától!Minden NSR-es blokkal ékeskedő kétkerekű márkafannak Kellemes és Boldog Karácsonyi Ünnepeket szeretnék kívánni,és ha nem lennék addig itt akkor olcsó gumikban gazdag,benzintől tocsogó,gumifüstben dús,balesetmentes Új Évet!
Hát sajnálattal közlöm, hogy vége a téli akciónak így az általam eladásra kínált NSR ára újra a régi! 190 ezer forint! Ebbő lehet alkudni természetesen!
én a helyedben kivenném a képek közül a megyünk madarasra címűt, illetve a hírt, hogy alapítottatok egy stunt teamet... ki az a hülye, aki megvesz egy ilyen leterhelt gépet? persze kérdés hogy mennyiért adnád...
Én azzal tisztában vok, hogy mennyibe kerül az eredetvizsga, de én eddig úgy tudtam, hogy ezt a vevő csináltatja általában és ha gixer van az eladónak kötelessége viszavenni! Viszont ha én csináltatnám az eredetvizsgát és a vevő valami oknál fogva (nem az eredetisége miatt, hanem egyéb okbol kifolyólag) nem venné meg a motort, akkor potyára csináltattam meg az eredetvizsgát és 30 napon belül el kéne adnom. És ez ilyenkor általában nem nagyon szokott sikerülni határidőn belül! Sztem jobb az ha mindenki akkor csináltatja az eredetvizsgát mikor megvette a motort.
scottpeter szólj már ha eladtad a motorod, mert akkor nem számolok vele :D egyébként meg nincs olyan hogy egy ilyet kinek kell megcsináltatni, ott az ár fizesse ki... ez nem függ attól hogy van e rajta eredetvizsga...
meg nehogy lentebb vidd az árat, mert így is nagyon jutányos ha tényleg jó állapotban van... majd csak akkor vidd le, ha nem lesz rá januárig vevő és ékezik a felmentő sereg a személyemben:D
Az eredetvizsgálatot nem csak a vevő, hanem az eladó is elvégeztetheti az eladást megelőzően.
Az eredetvizsgálat 30 napig érvényes.
* Motorkerékpárok esetén 500 cm3-ig: 13.000 Ft
* 500 cm3 felett: 14.000 Ft
Emberek! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy jogszabály szerint kinek kell megcsináltatni és kifizetni az eredet vizsgát? Én úgy tudom hogy a vevőnek! Ma telefonált egy vevő, hogy megvenné KP-ban a motoromat, de csináltassam meg az eredetvizsgát, vagy vonjam le az árból!
Ha valaki tud valamit azt írja már meg! Köszi
az nem movie star, hanem movistar (telefonszolgáltató).
békés karácsonyt
Arrow: 73ezer
Jolly Moto: 80ezer
meg nehogy lentebb vidd az árat, mert így is nagyon jutányos ha tényleg jó állapotban van... majd csak akkor vidd le, ha nem lesz rá januárig vevő és ékezik a felmentő sereg a személyemben:D
Az eredetvizsgálat 30 napig érvényes.
* Motorkerékpárok esetén 500 cm3-ig: 13.000 Ft
* 500 cm3 felett: 14.000 Ft
Ha valaki tud valamit azt írja már meg! Köszi