Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellene de attól függ mennyiért adod.
hali nekem van két eladó felnim!3 küllős!
ha kell irj!
Hát én láttam egy crm-et 3küllős nsr felnivel.úgyhogy valami olyasmit!
Mito kerekei tuti vannak mitogerinek meg misocnak is(inkább geri)
sőt most kb 20ért van 2 mito sp felnije fahee-nek is,de az spra hátul csak 130as gumi megy fel
kíváncsi leszek tavasszal arra a supermotora,6 küllős vagy 3 ágú felnit keresel?
Akkor tőled is megkérdezem h nem-e tudsz nsr vagy mito felnit eladót.
szevasz
Szevasz Koko!
Szevasztok!
Kéne a segítségetek! Szereznem kéne 2db 125-ös NSR felnit(Első-Hátsót)Ha lehet féktárcsával együtt legyen mind a kettő.Aki tud ilyet az szóljon.Előre is köszi.
Vadi új dugóval, épphogy bejáratva adtam el, ja és még a blokkban is cseréltem olajat
Zsíír Akkor ezeket megjegyeztem és sorry
Egyébként dugó az van hozzá, nem probléma... asso werke
Aham... Hát köszi.. ezekszerint nem jó rá...

Egyébként az biztos, hogy van Atac rendszerű, az azthiszema régebbi MTX -eken, és van eza röpsúlyos, ami neked is, és pl a Chaaabynak is volt...

KÖszi!
Hogy pontosítsak az első szériás mtx az mbx blokkos, a második ns blokkos, a crm meg nsr blokkos, az mbx és az ns hengeren szív, az nsr meg karterből...
Ez szép, és jó, igenám, de ahogy a Rotaxra van 160-as Polini henger, úgy az NSR -re is van tuning, létezik tudomásom szerint valami 140-150 -es, létezik 180-as, és most felbukkant egy ilyen.... Mivel ugye a löket állandó, a furatot szépen növelik. De VDaninak volt 180-as, és szeritnem ő tökéletesen tisztában van a dolgokkal...
Sajna téves az infód, mtx az ns el csereszavatos, az nsr az a crm el...
Az én hengerem ilyen volt, a powerszelepről meg csak annyit hogy egyáltalán nincs el magában... a szelepből kijön egy kis rúd azt mozgatja a blokkból egy kis röpsúlyus kuplungot át ami a főtengelyre van kötve...
Az ATAC gázvezérelt, "önműködő" szelep külső vezérlés nélkül,az NSR gyári furat×lökete pedig megegyezik a Rotaxokéval(122,123,stb): 54×54,5.
Hello!

A többiektől bocs, kicsit nem ide fog tartozni..

Azt szeretném kérdezni, hogy emlékszel arra, hogy mekkora volt az MTX -ed furata? Egyik ismerősnek kellene henger egy NSR re, és van egy 68 mm-es furatú tuningcucc, hogy ehhez mennyibe fáj egy dugattyú, nem tudod véletlenül? Mondjuk nem biztos, hogy felmegy rá, mert ez Atac kipuffszelepes a gyári meg bowdenes, mondjuk azthiszem az Atac csak magába elvan, ugye? Semmiféle vezérlés, semmije nincs, tehát elvileg feltehető ha minden más stimmel a helyére tudtzommal... Vagy ez teljesen más blokk, és téves az az infó, hogy csereszabatos?

Köszi!
Sziasztok valaki nem tud egy folytatlan Nsr kipufogót ?
DT t mér akarod eladni a géped? Nem most vetted?
Scott!
ha még meglesz januárban is a motor akkor engem majd érdekelne sztem... majd akkor egyeztetünk. remélem megmarad addig...
Multkor nekem se akarta beadni a képet.Asszem mert nem jpeg formátum vagy mi a fuck
kocsi alá, 2x120 as 2x90es full távvezérelt elektronika, távirányító, kb 100 féle effekt. ha a nagyinak nem kell akkor 25 ezer az irányár ha érdekel.
milyenneon? mennyiér?
heh há ménem tette fel a képet, banyek oda a polyén