Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találóskérdés ! Szerintetek ez milen moci ?
Nem azé akarok én olyan nagyon megaszabadulni tőle mert szar, hanemmert kell a péz! Télleg neked kell a neon szett? Mert apámnak má kéne a péz, mer ha nem kell akkor meghirdetem. (nem tudom tudod e de apámat kirúgták. szal ezé kell a péz)
Vegyél Rs-t, ha minden évben akarsz venni uj hengerszettett,és vegyél Nsr-t ha csak az önindítót akarod felujitgatni...hmmm megfontolando talán választom a HONDÁT Egyik se tökéletes de inkább Honda
hello nagyi46 tegnap jelöltél be vipen .
látom nagyon megakarsz szabadulni tőle elég is volt a hondákbol mi vegyél inkább RS-t.
Számítani számítok be cuccokat, csak írd meg mid van megegyezünk!
Hali Már csak 100 EZER FORINTOT kérek a körlámpás NSR-ért (plusz ötvenkilenc darab ezrest) Műszakilag tökéletes, új gumik, fékbetétek, önindító, dugó gyűrű, henger! Műszaki 2008 09 29-ig. Alkudni lehet! Sőt kötelező! képek: motor.hu, kepesmotor.hu, hasznaltauto.hu
ilyen városokba jó vele futkározni de ..................hát gyári folytott NSR el oda vissza etetem
pedig egy rendes AF1 izmosabb mint egy NSR na lehet hogy az enyém tényleg nagyon jó állapotú ,de csak alul megy neki fölül meg csak búg
de ha csöppet rendbe lenne téve meg kissé oda lenne rá fiygelva kkor jó moci lenne
Biztos jók az af1 ek,de a haweré az a ktm narancs 160as polinival nagyon szar Kevés benyát kap,sok levegőt.Olyan lassan esik a fordulat neki...Martin fogadunk,hogy jövőre megragad neki? No kenés...
De bazmeg abba a motorba van olyan nyomaték...az az 1 jó benne de viszont felül semmi
arról a bizonyos narancs ktm színűről amit Hunter is jól ismer
én egy AF1 ről beszélek..................
Ezt most egy Af1 re érted vagy az összesre?
Nemtom milyen motor van abba az AF1 beXD nyomaték van benne alul de akkor is szószerint haláli
Mi a baj az Af1-ekkel?
hát abban az AF1 ben keresheted .................... még egy derbi GPR is oda vissza alázná
Csáá.Köszi,a te géped is szép.Jógép én nagyon szeretem.Mostcsak 7.0 a kompresszióm,de 160nal ígyis szoktam menni elég soxor Szal ha fellenne újítva a blokk,kikúrtul menne.Tipikus olasz motor.Af1 ben nemtaláltam meg azt amit ebben,én ezt nagyon szeretem.És sajna szlovákiában lakom úgyhogy ezsem az országotokban van Alkatrész nemnagyon van hozzá,deazér belehet szerezni.
Hello Deadhunter szép a géped. Oszttársamnak is detto ilyen GFR van. Tied jól megy ? Jól bírja a strapát? Nemsok ilyen gfr van az országban nem?
Nagyon szerencsés vagy.Bárcsak nejkem is aláírná a Hebo-mat Talánn majd 1x nekem is szerencsém lesz
wááááá ma irattam alá Szolnokon Talmával,és Stefano-val talma uj könyvét: Az életem 200 felett...
jah és aláirattam még a bukomat is velük a kb 200 emberből csak mi 4ünknek irták alá
NSR a legjobb...
Jah moker hallom vettél ZXR 400 at ,egyik kedvencem
akko én szerzek valami 2T 250 eset aztánn irány versenyezni
Jah mikor lehet tesztelni
őőőő....Nem tudja valaki hogy melyik jobb gép NSR 250 vagy TZR 250 ,illetve erősebb a RGV erősebb az NSR nél RS a legerősebb csak NSR vagy TZR

Bonyolult de azér kössz
benzinállóval kell lefestetni, és akkor megmarad a festék is ,nem pedig vízfestékkel
Festékekkel nemigen volt még dolgom, de ha egy idő után feloldodna, az nem lehetséges?
hát én még nem raktam le... szal ilyen gondom nincs még ,de nem lesz ideje rozsdásodni..mer majd viszem festőhöz is