Nem azé akarok én olyan nagyon megaszabadulni tőle mert szar, hanemmert kell a péz! Télleg neked kell a neon szett? Mert apámnak má kéne a péz, mer ha nem kell akkor meghirdetem. (nem tudom tudod e de apámat kirúgták. szal ezé kell a péz)
Vegyél Rs-t, ha minden évben akarsz venni uj hengerszettett,és vegyél Nsr-t ha csak az önindítót akarod felujitgatni...hmmm megfontolando talán választom a HONDÁT Egyik se tökéletes de inkább Honda
Hali Már csak 100 EZER FORINTOT kérek a körlámpás NSR-ért (plusz ötvenkilenc darab ezrest) Műszakilag tökéletes, új gumik, fékbetétek, önindító, dugó gyűrű, henger! Műszaki 2008 09 29-ig. Alkudni lehet! Sőt kötelező! képek: motor.hu, kepesmotor.hu, hasznaltauto.hu
ilyen városokba jó vele futkározni de ..................hát gyári folytott NSR el oda vissza etetem
pedig egy rendes AF1 izmosabb mint egy NSR na lehet hogy az enyém tényleg nagyon jó állapotú ,de csak alul megy neki fölül meg csak búg
de ha csöppet rendbe lenne téve meg kissé oda lenne rá fiygelva kkor jó moci lenne
Biztos jók az af1 ek,de a haweré az a ktm narancs 160as polinival nagyon szar Kevés benyát kap,sok levegőt.Olyan lassan esik a fordulat neki...Martin fogadunk,hogy jövőre megragad neki? No kenés...
De bazmeg abba a motorba van olyan nyomaték...az az 1 jó benne de viszont felül semmi
Csáá.Köszi,a te géped is szép.Jógép én nagyon szeretem.Mostcsak 7.0 a kompresszióm,de 160nal ígyis szoktam menni elég soxor Szal ha fellenne újítva a blokk,kikúrtul menne.Tipikus olasz motor.Af1 ben nemtaláltam meg azt amit ebben,én ezt nagyon szeretem.És sajna szlovákiában lakom úgyhogy ezsem az országotokban van Alkatrész nemnagyon van hozzá,deazér belehet szerezni.
wááááá ma irattam alá Szolnokon Talmával,és Stefano-val talma uj könyvét: Az életem 200 felett...
jah és aláirattam még a bukomat is velük a kb 200 emberből csak mi 4ünknek irták alá
pedig egy rendes AF1 izmosabb mint egy NSR na lehet hogy az enyém tényleg nagyon jó állapotú ,de csak alul megy neki fölül meg csak búg
de ha csöppet rendbe lenne téve meg kissé oda lenne rá fiygelva kkor jó moci lenne
De bazmeg abba a motorba van olyan nyomaték...az az 1 jó benne de viszont felül semmi
jah és aláirattam még a bukomat is velük a kb 200 emberből csak mi 4ünknek irták alá
akko én szerzek valami 2T 250 eset aztánn irány versenyezni
Jah mikor lehet tesztelni
Bonyolult de azér kössz