Hali srácok! 125 Nsr körlámpás eladó 165ezer potom forinté, műszakis rendszámos 2008 09 29ig.
Még mielőtt valaki megkérdezné mia baja most mondom hogy semmi. Csak nincs péz azé van eladva meg egyébként is van 4 motorom. Marha sürgős lenne. Érd: 0670/7754749 Új gumik, stb.
hát ha tisztességes motoros vagy akkor legalább félig lesz a tankod szinte mindig,és ha nem is lepi le az esetlegessen lapattant festék helyét akkor ugyis a kanyarokban meg hogy megálsz,elindulsz, lötykölődni fog a benzin és nem naon fogja engedni hogy ott neked elkezdjen rozsdásodni,meg alapból ott szerintem nem sok elevő van,mármint bent a tankban mer ha ki is nyitod a tanksapkát...és bemegy kis levegő se naon fog rozsdásodni,mer ugye gondolom eléggé benzinben dus lesz a bent lévő "levegő"
nah ennyi...röviden...szerintem amugy nem pattan le ha csak nem egy karóra estél rá és az átszurta a tankod...de ha mégis lepattanna én akkor se aggodnék hogy most rozsdásodni fog...
Akihez én viszem megtud csinálni mindent!Ő heggesztette nekem az idomokat is,és naon profi munkát végez!Mellesleg nem is olyan drága,de ez persze függ a sérüléstől,és a pótlás mennyiségétől is!
nem jó 3cm gitt az elég szexuális mennyiség az enyém elég gázos (jó hogy nem lyukas) vmi vákumos izével lesz majd megoldva már csak olyan ember kéne akinek van
ezt egyaltalan nem latni egyaltalan. nekem egyik idom kettetorott es semmi nem latszott.egyik oldala lett festve es a tobbi csak lakozva volt haver 10500ftot kert kb
hát azt még nem tom pontosan hogy mennyibe kerül,de nem hinném hogy vészes!Szerintem ilyen 5-6 ezer,de viszont ha nem patttant,vagy repedt meg a fényezés akkor megse látszik utána se a fényezésen,se a felületen!Digitális kijelző jelzi hogy hány mikro,vagy nem tom hogy mérik ezt ,milimétert huzott ki!
Hello. Az én motoromon is van egy tenyérni benyomódás. Árat viszonylagosan tudsz mondani, hogy mennyiért huzatnák ki? Meghogy mennyire lenne egy látható utána? (persze full festés lenne utána)
Még mielőtt valaki megkérdezné mia baja most mondom hogy semmi. Csak nincs péz azé van eladva meg egyébként is van 4 motorom. Marha sürgős lenne. Érd: 0670/7754749 Új gumik, stb.