hi! Nekem 160-as polini van a gyári hajtókaron és főtengelyen, elvileg már 10e km van benne és semmi gond nincs vele (nem csörög,zörög meg stb...) Egyedül a meleg inditással vannak gondok de ez meg ugye nem a főtengely miatt van...
170-est semmi pénzért nem tennék rá. Ha belegondolsz, a 125 meg a 160 között nemsok különbség érezhető. Akkor msot az a 10? Amugy meg 170-est nem gyárnak, honnan tudod miből van + mit raksz bele a motorodba?
Ha bele is tennéd: SEnki nem garantálja hogy nem fogja szétverni a főtengelyt vagy a hajtókart. Ha szétveri, gyárit nem fogsz kapni hozzá max használtat. Utána lehet kisérletezni felújító készlettel, ami Made In Vietnam. Vagy jó vagy nem... Ha nagyon akarod érd be egy Pollinivel, tegyél rá egy nagyobb Delorto karbit( ami csökkentheti az élettartamot nagymértékben) meg egy sportkipufogot ami nagyon sokat jelenthet...
NEmekll azt szétvágni. Ha a visszahegesztésnél bemegy a cucc, tőmíthet is. Én felmelegíteném úgy ahogy van ( díszeket stb leszedni) A fémet izzásig melegíteni. Kb 20 perc pörkölővel. Egyik oldalrol levegőt fújni bele sokáig, hagy izon benne a koksz. Ezt emgcsinálod 2-3szor. Tökéletes lessz. A végén picit meglehet ütögetni(vigyázz nehogy beszakadjon) és egyik nyíláson kiönteni...
figy van egy robogom es lehet hogy nekem is ki kellene egetni a kipufogojat.
Csak egy szerelo azt mondta hogy szet kell vagni flexel utanna meg osszeheggeszteni.
van most egy bizniszem...170es hengert tudnék magamnak szerválni dugo meg minden...csak hát nincs hozzá erősitett főtengely...nah sal azt szeretném..hogy igy birni fogja a gépezet ?
Helloka! eladó ez a moci. polini henger van rajta. sajna most nem indul mert tömitést kéne cserélni elvileg. törzskönyv meg forgalmi van. itt az msn-em gaahl@freemail.hu (itt tudunk beszélni)
Enmtudom, szétnézek rajta csak érdeklődök van-e. Gondoltam egy karbi meg a henger közötti gumirészre. Az tuti kell ha eladó... Meg szétkell nézni rajta..
Most volt kinn a kárszakértő, a motort nézte csak a többit majd ezután jönnek nézni, de a motort azt totálkárra vették :( Mostmár csak a rendőrségre várok hogy mikor adják ki a határozatot.
NEkem is volt ilyen, 60nál fulladozott 6.-ba. Kiégettem a kipufogot, egyböl +szűnt. Fél éve volt egy Dt-m. 130vol a vége ha jo volt. Évek alatt eltönődött, egy barátom javasolta égessem ki, kiégettem a kipufogót ujra 130at ment. Amikor vettem az nsr-t egyböl azzal kezdtem. A lemezt le a dobrol az égettem pörkölővel XD Amúgy 2 ütemű motor nem szabályoz le, ugyanis nincs benne...
Ha bele is tennéd: SEnki nem garantálja hogy nem fogja szétverni a főtengelyt vagy a hajtókart. Ha szétveri, gyárit nem fogsz kapni hozzá max használtat. Utána lehet kisérletezni felújító készlettel, ami Made In Vietnam. Vagy jó vagy nem... Ha nagyon akarod érd be egy Pollinivel, tegyél rá egy nagyobb Delorto karbit( ami csökkentheti az élettartamot nagymértékben) meg egy sportkipufogot ami nagyon sokat jelenthet...
figy van egy robogom es lehet hogy nekem is ki kellene egetni a kipufogojat.
Csak egy szerelo azt mondta hogy szet kell vagni flexel utanna meg osszeheggeszteni.
Te hogy csinaltad?
elore is koszi