OK, akkor érted, azért itt két kép a 2féle tárcsáról. Az elsőn olyan tárcsa van mint a Lacién csak a régebbi kereken a másodikon pedig olyan úszóágyas, olyan amit te linkeltél. Én spec erre gondoltam és nem a nyeregre, de tőlem elvitázhatunk ezen hajnalig. Én egy szóval nem mondtam, hogy a nyergek között eltérés van, én a tárcsáról beszéltem.
Ok nem igazán érdekel, de én speciel az ÚSZÓÁGYAS TÁRCSÁról beszéltem és nem az úszóágyas nyeregről, de én értem mire gondolsz, te nem érted azt, hogy én mire
Én nem a féknyeregről beszélek, hanem a féktárcsáról. Annál szokott úszóágyas lenni, féknyeregről még nem hallottam úszóágyasról A fixes féktárcsa, mikor egy tömbből van kimarva, az úszóágyas pedig 2 részből áll és "szegecsek" tartják össze.
Üvegszál? Karbon is lesz?
Nekem sárvédő kéne első! Azt nemtudsz csináltatni, vagy mondani honlapot ahol van eladó? Mindegy milyen, csak h az újra legyen jó! Na?
Tudom, hogy ami benne van az nem a gyárija, épp azt magyarázom, hogy 6 küllősből is van 2 féle. az egyik -LaciCRM 17-18 colos fix féktárcsával. A másik 17-17es úszóágyassal. A macskalámpáson tudtommal a második variáció érvényes. Erre próbáltam rámutatni, hogy sztem az sem a gyári ami a Laciéban van, mert macskalámpásba már más van.
sajna ez a moci nem az enyém,csak nem volt olyan kép a gépen ami telibe oldalrol van,hogy tudjak faszán tervezni vele...amugy most készül egy uj faridom üvegszálbol...esetleg tervezem a "tömeggyártását" is kérésre...ha lenne rá érdeklődő irjatok!Árat egyenlőre nem tudok,majd rakok fel képet is!Még nincs kész...de jövőhét elejére saccolom...
Nem, ez már sajnos nem a gyári felniei,már én is igy vettem.Amugy hátul télleg 18-as a felni elöl 17-es,de az első felnin,már az macskalámpás gyári fékrendszere van!Azért szeretném lecserélni őket a gyárira mert az gyári ,már találtam is 2-t,de nincs rá pénzem,először vagy ezeket kéne elpasszolni ,vagy elcserélném 6 küllősre!Amugy ha vkit érdekel a csere,akkor ugy lenne valszeg hogy adnám hozzá a gumikat,amikből az első uj,a hátso is uj volt,de már 95%-os Heidenau gumik!Puhák mint a vaj!Jah és a minden tárcsa,meg lánckerék nélkül menne a csere!Ha érdekel vkit adatlapon elérhetőségeken irhat!
Énis gondolkodtam ezen a felnin, mondom lecserélem a 3 küllőset, de rájöttem, h hülyeség lenne. Hátul 18"as gumi - amit az életbe nem találnék olyat ami értelmesen tapad, vhogy a hejdejáóhoz meg nem füllik a fogam. Jah és elől nem úszóágyas a fék blablabla...
Karakter01, sztem nembiztos, hogy a tiedbe ez a gyári. Lehet hogy már a tiedbe úszóágyas elsőfékű, 17es hátsókerekű a gyári. Évjárattól függ.
Hanyas gumi van hátul egy NSR 125ösön gyárilag és hanyasat lehet max feltenni egy ijen felnire mint az enyém(szélességrre érdekelne) várom a tanácsokat/válaszokat
Nekem sárvédő kéne első! Azt nemtudsz csináltatni, vagy mondani honlapot ahol van eladó? Mindegy milyen, csak h az újra legyen jó! Na?
Üdv!
Üdv!
Megtudod mondani honnan szereztél olyan üléstakaró idomot az nsr-edhez? Vagy csináltattad?
Karakter01, sztem nembiztos, hogy a tiedbe ez a gyári. Lehet hogy már a tiedbe úszóágyas elsőfékű, 17es hátsókerekű a gyári. Évjárattól függ.