Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugymeg a vaterán találtam a kerekeket és szerintem k**va olcsón .. most is van fent de csak egy hátsó ha gondolod ott megnézheted de én nem cserélek
Bocsi de nem cserélném el mert én direkt ijet kerestem szóval a másikféle nem tetszik.... ja és a szimeringméretet nem tudja senki?
Látom segítőkész nsr- tuléajdonosok vannak itt errefele, valaki kérdez valamit azt válasz nuku... SEnki nem tud nsr sport kipuffot?
honda nsr 125 r hez keresek első lámpát valaki tud segíteni ,hol bontanak ilyen motorokat?
Jaja,megnéztem...te is alakitgattál dolgokat,most 140-ért árulom a neten a simot amugy!Jah visszatérve a kerekeidhet a supermoto-n,nem érdekelne,ugyan ilyen nsr-felni,csak 3 küllős?elöl új,hátul 95%-os Heidenau gumik,nincs semmi baja,csak nekem aza féle felni kéne mint amilyen neked van,mert nekem nem a gyári van benne!Na szal mit szolnál egy cseréhez?
Cső karakter , látom nem csak én kezdtem simson építgetéssel ha érdekel nézd meg a képeim között a simót, én 110 ért adtam el te menyyire tartod? amugy angyon zsírul néz ki!
Nem tudja valaki ezekbe a kerekekbe hanyas szimering kell előre.. (koleszban vagyok a motor meg otthon de megkéne venni bele a héten szóval megnézhetném énis hétvégén de jolenne mihamarabb összedobni) Előre is köszi !
jah ez kérdés volt
Fulltuning 160es se nagyon megy 180-at... Jó az az óra?:D
még mindig innen a második a legszebb. ne is próbálkozz tovább.... :D
azér szólnak a rendőrök ha fekete pirosvan a forgalmiba és az egész motor fekete + van rajta piros felnicsík
gynyörű sztem .
nem rosz
Amugy mit szoltok igy hogy nézne ki?
az kizárt hogy gyárilag ugy menjen...
hát annyit biztos nem...
Szép a motorod nekem régi van duplakerek lámpás gondolom ez a tipus mint tied 105kg-mal sulyommal lazan lép 180-at
Sziasztok joét mindknek.NSR125/50 neseknek milesz sorsa?Mikor hozzák be beazonositást segédmotorra?
98 as nsr hez keresek első és hátsó lámpát (macskslámpás tud valaki segíteni?
Hello mindenki!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hol tudok szerezni bontott/ utángyártott/ gyári első sárvédőt nsr-re (125)? Az újabbik fajta kellene. Ha valaki tudna mondani honlapot, vagy esetleg van egy fölös darabja, az segíthetne!
Köszi előre is!
ez egy poén volt
hogy érted h ezüst szinű tempers?
ezüst színű tempera?
ez se rossz de én maradok az előzővéleményemnél
Az nsr felirat legyen olyan színnel mint a HRC, a mobil felirat is szinessel és tökéletes motorod lesz
Legalábbis nekem úgy tetszene