Jaja,megnéztem...te is alakitgattál dolgokat,most 140-ért árulom a neten a simot amugy!Jah visszatérve a kerekeidhet a supermoto-n,nem érdekelne,ugyan ilyen nsr-felni,csak 3 küllős?elöl új,hátul 95%-os Heidenau gumik,nincs semmi baja,csak nekem aza féle felni kéne mint amilyen neked van,mert nekem nem a gyári van benne!Na szal mit szolnál egy cseréhez?
Cső karakter , látom nem csak én kezdtem simson építgetéssel ha érdekel nézd meg a képeim között a simót, én 110 ért adtam el te menyyire tartod? amugy angyon zsírul néz ki!
Nem tudja valaki ezekbe a kerekekbe hanyas szimering kell előre.. (koleszban vagyok a motor meg otthon de megkéne venni bele a héten szóval megnézhetném énis hétvégén de jolenne mihamarabb összedobni) Előre is köszi !
Hello mindenki!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hol tudok szerezni bontott/ utángyártott/ gyári első sárvédőt nsr-re (125)? Az újabbik fajta kellene. Ha valaki tudna mondani honlapot, vagy esetleg van egy fölös darabja, az segíthetne!
Köszi előre is!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hol tudok szerezni bontott/ utángyártott/ gyári első sárvédőt nsr-re (125)? Az újabbik fajta kellene. Ha valaki tudna mondani honlapot, vagy esetleg van egy fölös darabja, az segíthetne!
Köszi előre is!
Legalábbis nekem úgy tetszene