Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez?
Szerintem is második szebb, bár nem értem miért kel ezeket a felniket erőltetni, ha jól látom most nem ilyenek vannak rajta... mennyibe fog neked kerülni a festetés? mindennel együtt
Szerintem a 2. variáció a szebb,mert az elsőbe túl sok a fekete és nem emeli ki a formákat,de így is szép mind a 2...............................csak vélemény
télen nagyfestésre küldöm a mocit!A Fekete az tuti, csak nem tom a több ihogy legyen...itt van két vari...szerintetek melyik lenne a tuti?a Fekete-fehér aza West-es lenne...csak west helyett nsr van odairva...meg ugyan ugy lennének a matricák mint a west-esen
vmi olcsóbb?:D
cróm
hát ez a gyári összeillesztés!Milyen szin állna neki akkor jo?
hát a színe meg a két dob összeillesztése... meg kicsit alacsonyan van...
Hogy érted hogy szebben?Mi nem tetszik rajta?Hogy lenne jobb?
talán a C9-es Freccianak
krómozva lessz a kipufogóm amugy vagyis a leömlő..
cagiva supercitynek is ilyan dupla kipuffja van, meg még van cagiva aminek ilyen, igazából rezó mögött mi van az tökmind1, ez max a hangon dob, nekem ez személyszerint nem tetszik, szebben is meg lehetett volna csinálni, de azért a hangját meghalgatnám...
Tegyél fel vidit a hangjáról...Megnézném
Nem folyt semmit rajta vissza,sőt még tömködtem egy kis üvegszálat is a felső dobba mert az full üres volt,és elég über üveg hang lett a végeredmény,és ezért kellett bele az üvegszál!Jah és szerintem elég faszán is néz ki szal optikai tuningnak is fellehet fogni
A dupla cső nemfolyt rajta?
Hát nekem van egy egyedi sportkipuffom,de nem dobott rajta semmi igazán!Bár valszeg azért,sőt tuti is hogy csak a dob a más!Dupla cső:P
hali milyen sportlegszurot vegyek.help
Srácok! Tudtok olyan oldalt mutatni, ahol lehet kapni nsr-re kipufogót? Mármint sport. Akárhol néztem sehol nem találtam. HA tudtok linkeltek pár oldalt? Megköszönném..
Kipufogot fujd le feketére Bár ez egy tanács volt, de engem irritál mikor roozsdás az enyém. Sokat dob rajta.
Egyébként 125 köbcentiméteres a motorkerékpár. (160as polini hengerrel)
lyaly igazad vahn téllleg eléggé nemhelyesen irokk
Fasza jo néz ki 125-ös?
egyébként tényleg jó...
szép, de hejjjesirást kéne gyakorolni
láttatok már nsr 125ös kerekeket ijen körülmények között? enyém a picike..