Szerintem is második szebb, bár nem értem miért kel ezeket a felniket erőltetni, ha jól látom most nem ilyenek vannak rajta... mennyibe fog neked kerülni a festetés? mindennel együtt
Szerintem a 2. variáció a szebb,mert az elsőbe túl sok a fekete és nem emeli ki a formákat,de így is szép mind a 2...............................csak vélemény
télen nagyfestésre küldöm a mocit!A Fekete az tuti, csak nem tom a több ihogy legyen...itt van két vari...szerintetek melyik lenne a tuti?a Fekete-fehér aza West-es lenne...csak west helyett nsr van odairva...meg ugyan ugy lennének a matricák mint a west-esen
cagiva supercitynek is ilyan dupla kipuffja van, meg még van cagiva aminek ilyen, igazából rezó mögött mi van az tökmind1, ez max a hangon dob, nekem ez személyszerint nem tetszik, szebben is meg lehetett volna csinálni, de azért a hangját meghalgatnám...
Nem folyt semmit rajta vissza,sőt még tömködtem egy kis üvegszálat is a felső dobba mert az full üres volt,és elég über üveg hang lett a végeredmény,és ezért kellett bele az üvegszál!Jah és szerintem elég faszán is néz ki szal optikai tuningnak is fellehet fogni
Srácok! Tudtok olyan oldalt mutatni, ahol lehet kapni nsr-re kipufogót? Mármint sport. Akárhol néztem sehol nem találtam. HA tudtok linkeltek pár oldalt? Megköszönném..