Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok nekem Nsr125 van duplalámpás. Most raktam össze,de tolja a vizet. uj tömitéssel raktam össze igaz klingelit meg uj dugo,de nem márka.A hengeren nem láttam repedést .Beinditom melegszik kipufogo nem gözöl lehet henger baja?Vagy vizpuma? Feltöltöm vizzel beinditáskor mozog a viz szerintem vizpumpa jo. Aki ismeri irjon véleményt ha van kedve.Sziasztok
ááá legyen már április, hmm jóidő Mátra tali esetleg vagy vmi
De ez bármikor kiakasztya azt az órát,az nsr meg nagyritkán...
azigen 19ezer elég komoly de miért csak 180km/h van bele írva amikor a mi kis 125ös NSR-einkbe 200 .
Hát nem hangzik vmi jól, de remélem hamarosan teljesen felépülsz!
Hát nemigen. lábam az totálkár, van benne valami, amit még egyenlőre nem vesznek ki, mert túl kicsi 1 hónap múlva megyek kontrollra ha nagyobb lesz akkor majd kiveszik. Egyébként meg futni nem tudok, járni is csak kb úgy mint a Doctor House nagy nehezen.
Hát az a kipuff tartó az marha csúnya De a farokido az nagyon szép
CBR250 es műszerfal:o
jah sajna nagyon zsebbenyúlós
Há ha lenne marha sok zyém húúúúúúúúúúúú akkor milyen mocim lenne,komplet pályidom ..................áá bele se merülök,mer amit küldtél linket nézem az árakat ,hát mitmondjak egy átlag ember nek csöppet drága sztem.
de ez g*ci jól nézki ha lenne elég zsém tuti h megycsinálnám
Akko nem mer bicepicsen találtam a nsr 150 felirat alatt de akkor mindegy
annyira még nem vágom az nsr témát de az van ráírva
Wááááááá de ez nem 150 es NSR?
neem csak képen 1 oldalon : itt
és ehez mit szólsz?
Élőbe ?
Am ez egy nsr 250 pályaidom régebben már láttam
vazz ilye hol és mennyiért lehet venni?
Ehhez mit szóltok?
Baleset után már rendben vagy scott?
Nincs vele semmi kibaszás, csak balesetem volt el kell adnom mert kell a pénz (nem ezzel a motorral volt a baleset) Motorilag tökéletes állapotban van, külsőleg is elég egybe vanmeg egyébként is téli szezon van ilyenkor lejebb mennek a motorárak!
hogyhogy ennyire olcsón adod? :D Nekem nem aktuális nem azért kérdezem, de van valami kibaszás vele azért csak ennyi? :D
nsr 125 98 as évjáratúhoz keresek idomgarnitúrát lehetőleg egyszínűt tud valaki segíteni?