Sziasztok nekem Nsr125 van duplalámpás. Most raktam össze,de tolja a vizet. uj tömitéssel raktam össze igaz klingelit meg uj dugo,de nem márka.A hengeren nem láttam repedést .Beinditom melegszik kipufogo nem gözöl lehet henger baja?Vagy vizpuma? Feltöltöm vizzel beinditáskor mozog a viz szerintem vizpumpa jo. Aki ismeri irjon véleményt ha van kedve.Sziasztok
Hát nemigen. lábam az totálkár, van benne valami, amit még egyenlőre nem vesznek ki, mert túl kicsi 1 hónap múlva megyek kontrollra ha nagyobb lesz akkor majd kiveszik. Egyébként meg futni nem tudok, járni is csak kb úgy mint a Doctor House nagy nehezen.
Há ha lenne marha sok zyém húúúúúúúúúúúú akkor milyen mocim lenne,komplet pályidom ..................áá bele se merülök,mer amit küldtél linket nézem az árakat ,hát mitmondjak egy átlag ember nek csöppet drága sztem.
Nincs vele semmi kibaszás, csak balesetem volt el kell adnom mert kell a pénz (nem ezzel a motorral volt a baleset) Motorilag tökéletes állapotban van, külsőleg is elég egybe vanmeg egyébként is téli szezon van ilyenkor lejebb mennek a motorárak!
és ehez mit szólsz?