Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali itt egy kép az eladó NSR ről msn en többet is mondok: scottpeter@freemail.hu
Kössz, de már kinéztem egyet, most inkább a müszaki dolgok, tapasztalatok érdekelnének erről a motorról... Haverodnak voltak vele gondjai?
az enyémen METZELER elöl hátul tavasszal vettem őket újon
Milyen tipusú gumik vannak rajta?
Hali, érdekelne az nsr felvettelek msn-re majd beszéljünk már ott ok?
Csá,egy havernak van és épp eladó,ha épp nem az övét nézted ki,itt az msn címe: demeter2800@msn.com
hi! Van vkinek közületek nsf-je? Csak mert most akarok venni egyet és nem sok mindent tudok róla, mondjuk nsr-em már volt és elvileg ennek az elődje szóval hasonlóak lehetnek gondolom... De ha jól tudom a blokkja más, vmivel gyengébb, de javitsatok ki ha rosszul tudom, jah és a power része is érdekelne... kössz!
fix ár:390 ért adnám el ha valakit érdekel jelezzen
Mi az ara a kicsinek?
Ez irridium kulfoldi oldalon ilyet vesznek nsr ekbe erre eskusznek de ahogy nezem egy kicsit mashol van arban a gyarihoz kepest..
De én éppen azért kérdeztem mert ránézésre tök ugyan az a hátsó keréka féktárcsa a fogaskerékfelfogatás meg minden , nem csak a blokk egyforma..
nem tudom,egyikkel sem követsz el hibát sztem,a menet,a hőérték stimmeljen,amit mondtam az a gyári gyertya, 980 Ft,de vehetsz EIX-et is
ez mivel jobb
it egy kép az eladó nsr ről,msn en többet is tudok mutatni!
NGK BR9EIX
ez termeszetes egyszer minden meghal
jaja,az viszont törvényszerű,hogy egy idő után meghal
kosz akkor maradjon ugyanez
Ez a gyári előírt belevaló gyertya,tehetsz még bele BR9EG-t is,az tűelektródás,de sztem felesleges,nekem azt mondták az érzékenyebb pl hidegindításnál,a kis elektróda miatt. Nekem is ES volt az NSR-emben és most a Mitoban is az van.
az az de mit tegyek bele
NGK BR9ES
meghalt a gyertyam milyen gyertyat javasoltok eddig valami ngk kg vagy bt 9 volt benne
Attól, hogy a blokk egyforma, még a váz más. Persze mindent meg lehet oldani, az enyémben Mito felnik vannak. Csak a hézagolásra kell ügyelni.

Üdv: P
és mondjuk hány százalékban maradjon az eredeti szín? mert az hogy van rajta két piros csík közben meg fehér mondjuk a motor, a forgalmiba piros van írva, az nekem gyanús, hogy necces, ha igazoltatnak.
Csá légyszi irjátok meg a véleményeteket arról hogy a honda NSR 125 kerekeit be lehet e tenni CRm 125 be /szerintem be/ amugy a blokk ugyan az