Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami a forgalmiba van szín, abbol legyen egy pici a motoron és akkor nemkell okmányiroda meg semmi. Ha teljesen átfesteted akkor új forgalmi.
Nem tudja vki mennyi az ülés bőröztetés? Am lehet h érdekelne az Nsr (nem engem hanem haveromat) képeket tudsz felrakni?
Átfestésnek nincs semmilyen admin költsége az új forgalmi és törzskönyvön kívül. Szal csak a 2x 6000 ft-ot kell kifizetned az okmányirodában!
Helló mindenki lenne egy eladó 98 as macskalámpás NSR,rendszámos,fix ár 390 eFt,ha valakit érdekel akkor MSNen elér:bognar32@freemail.hu képet is tudok adni
több ellentétes infot is hallottam már, szóval itt kérdezem. Átfestése lehetséges a motornak, anélkül, hgy forgalmiba be lenne írva. vagy másként kérdem van valami adminisztrációs költsége az átfestésnek, és ha van akkor mennyi?
Én vagyok, de a neten egy másik motor van fenn, az fekete, ami meg most van az fehér az enyém az 2008 április 19 ig műszakis ez a fehér meg 2008 szeptember 29 ig
fénykép még nincs róla mert még meg sem érkezett a motor!
Az enyém meg már nem aktuális mert kijöttek elém és öszetört!
Te vagy az aki csak túrára használja? Amugy neten miért 270ért hirdeted? 180-ba elhoztam volna még 2 héttel ezelőtt...
Én lehet, hogy tudok neked komplett membránt tökéletes állapotban! Kell a szívócső is? Vagy elég csak a membránház? (az ha még megvan, akkor egybe membránostul megy... Haveré, az árat vele kell megbeszélned, csak megkérdem, emgvan-e még neki...
Szevasztok!
Keresek NSR 125 membránházat lapok nélkül, törött is érdekel ha az ablakból van törve!
Keresetek a willy16@freemail.hu msn vagy e-mail címen!
Köszönöm
üdv: Willy16
Úgy néz ki képek csütörtökön vagy pénteken lesznek, az ár 180 ezer lesz ALKUKÉPES! 91es körlámpás NSR hatküllős felnivel kis sárvédővel (az újfajta felnis)
Jelenleg még nincs, mert még nincs itthon a motor, ha itthon lesz rakok fel képet! Addig még lehet az ár is módosulni fog!
nincs róla képed véletlenül?
Hali Eladó egy körlámpás NSR rendszámos műszakis 2008 szeptember 29-ig fehér színű 91es Irányár: 180e Ft
az ora kiakad de epp ugy gyorsul
a lényeg hogy 299 nél csak az óra ál meg,a fordulat vígan szökik fel 6.ban is
Majd elmesélem msn en mer ez hosszú téma
Néztétek a dodor gixerét ? 202 ló ,de mér áll meg 299 nél ezt nemértem ,ha annyi tuning van rajta akkor mé nem megy 300 fölött vagy ezt bonyolultabb megcsinálni?hogy 3 fölött mennyen?
Ennek én is örülök,amúgy nem SK-ból vagyok,magyarországon biztos hogy nem lesz ez.Ez 100%.
Húúúúúúú ennek elhiszed hogy nagyon örülök,de várjunk te SK bólvagy mer én SK ra írtam a 70 et ,szóval félre ne értsd
akko nálunk még nem biztos .
Hali!Én is ezt mondom.De tudod mi a baj,az hogy a rendőr nem a benzint kéri.
Hali!Azt a 70%-ot szerencsére leviheted nullára,ugyanis nem igaz hogy a B jogsit 21-re emelik.
Sziasztok...
Eladó egy komplett POLINI tuningrendszer NSR re...
A rendszer 99es, szép állapotban van, az ára 50k...(irányár)
Akit érdekel az:
Email:bzoli14@freemail.hu
MSN: ------------||------------

Tel.:30/476-99-15
dede, hisz egyedi volt!
mikorra tudod megnézni?:D
Nem limitalt errol is olvastam valahol majd utananezek mit irkaltak rola.