Helló mindenki lenne egy eladó 98 as macskalámpás NSR,rendszámos,fix ár 390 eFt,ha valakit érdekel akkor MSNen elér:bognar32@freemail.hu képet is tudok adni
több ellentétes infot is hallottam már, szóval itt kérdezem. Átfestése lehetséges a motornak, anélkül, hgy forgalmiba be lenne írva. vagy másként kérdem van valami adminisztrációs költsége az átfestésnek, és ha van akkor mennyi?
Én vagyok, de a neten egy másik motor van fenn, az fekete, ami meg most van az fehér az enyém az 2008 április 19 ig műszakis ez a fehér meg 2008 szeptember 29 ig
fénykép még nincs róla mert még meg sem érkezett a motor!
Az enyém meg már nem aktuális mert kijöttek elém és öszetört!
Én lehet, hogy tudok neked komplett membránt tökéletes állapotban! Kell a szívócső is? Vagy elég csak a membránház? (az ha még megvan, akkor egybe membránostul megy... Haveré, az árat vele kell megbeszélned, csak megkérdem, emgvan-e még neki...
Szevasztok!
Keresek NSR 125 membránházat lapok nélkül, törött is érdekel ha az ablakból van törve!
Keresetek a willy16@freemail.hu msn vagy e-mail címen!
Köszönöm
üdv: Willy16
Úgy néz ki képek csütörtökön vagy pénteken lesznek, az ár 180 ezer lesz ALKUKÉPES! 91es körlámpás NSR hatküllős felnivel kis sárvédővel (az újfajta felnis)
Néztétek a dodor gixerét ? 202 ló ,de mér áll meg 299 nél ezt nemértem ,ha annyi tuning van rajta akkor mé nem megy 300 fölött vagy ezt bonyolultabb megcsinálni?hogy 3 fölött mennyen?
Sziasztok...
Eladó egy komplett POLINI tuningrendszer NSR re...
A rendszer 99es, szép állapotban van, az ára 50k...(irányár)
Akit érdekel az:
Email:bzoli14@freemail.hu
MSN: ------------||------------
fénykép még nincs róla mert még meg sem érkezett a motor!
Az enyém meg már nem aktuális mert kijöttek elém és öszetört!
Keresek NSR 125 membránházat lapok nélkül, törött is érdekel ha az ablakból van törve!
Keresetek a willy16@freemail.hu msn vagy e-mail címen!
Köszönöm
üdv: Willy16
akko nálunk még nem biztos .
Eladó egy komplett POLINI tuningrendszer NSR re...
A rendszer 99es, szép állapotban van, az ára 50k...(irányár)
Akit érdekel az:
Email:bzoli14@freemail.hu
MSN: ------------||------------
Tel.:30/476-99-15