Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lenne egy kérdésem mennyi a belépő hringre vagy kakucsra vagy pannóniaringre,előre is thx
jaja vmi ilyesmi, akkor felcseréltem a Cket!

De akkor neked is litált széria! az enyém 98as volt!
az enyém is akkor az!
ZDCJC22800F000483
az enyém ilyen volt: ZDJCJ22800... akkor ez limitált széria?
Az elobb irtam le.. link Mennyi a vege?
minek kéne az alvázszám?Amugy ha érdekel 93-as NSR,gyárilag macskalámpás,21 Kw!Ennyi nem elég?
Kene egy alvazszam, az alapjan meg lehet mondani hol vannak a folytasok..
hali!Ha kiszeretném venni a folytásokat a mociból akkor honnan mit kell kivenni?Esetleg egy képet tudtok dobni mellé?
ja el lehet intézni még 1000 es behozott motornál hogy teljesítményre 25 kw t írjanak,vagyis nekem el tudják szóval 18 an valami atom 600 as vagy ezres is lehet belőle
igazad van hunter nem jogsival megy a motor
Mindenesetre ha megemelik akkor garázdaság miatt tuti büntetve leszeka zt garantálom...
Minek jogsi?
remélem mo.-on nem emelik fel a B jogsit jövő év végéig mert ,egtudnám most is de suli + más dolgokra kell most ídőt szánni és nem szertnék majd csak 3-4 év múlva jogsit
Nálunk SK ba valami marha nagy szigorításokat akarnak bevezetni ,lehet magyarországon is.és igen nálunk 70 % hogy 21 évesen lesz a B
Olyant halottam ma hogy B jogsit felemelik 21 életévre. Igaz lehet?
hello!
Eladó a motorom! 550 ezer vizsga:2008 egyedi festés kat. váltás miatt.
Tel:06706118687
Móker azt a lámpát hogy csináltad?Csak bevan sötétítve nem?Jól világítt?
hogy tudsz le hajolni a plexi mögé, ami piros? úgy nem lehet sokat látni nem? őszite leszek, a motorodnak angyon jó a mintázata, de nekem a színösszeállítás nem tetszik. de mondjuk mondom én a trikolort sem szeretem, mégis abból gyártottak a legtöbbet, ergo arra volt korábban a legnagyobb kereslet...
mit szoltok az enyémhez
azt is meg lehet egy kicsit csinalni jo kicsit atlatszos lenne az uveg hejett es nagyitos lennea belseje az szerintem szep es ha megfizeted lehet xenonos is
ha netán körlámpás lesz a vége (mert azokból kurva jó a fekete meg a sötétkék), akkor azt is tudod „macskalámpásítani ”? :D
itt van meg par kep de meg aero intake csovekel
ez alapbol R-es,csak nem volt idom rajta,és ugy használta a volt tulaj...nálam nyerte el a mostani állapotát!Amugy még egy West-es fényezés kéne rá!Na meg a tűgörgőt kéne kicserélni,mert eléggé csörög a kicsike!Esetleg nem tudja vki hogy mennyi lehet egy uj?Jah és ha már széthuzom akkor gyűrűt is cserélni szándékozom!Abbol milyen fajták vannak, és melyik mennyibe kerül?
a lampakat valalom
az lesz majd hogy veszek valami ultragagyi szart és odaadom nektek, oszt csináltok belőle egy szépségversenyre való motort... persze mindenkit meghívok egy sörre.
majd csinálok egy pimp my bike műsort, és az első delikvens az én motorom lesz, ti meg lesztek a szerelőgárda.