minimum holtverseny van... na még valaki mutat egy túzpirosat és vége... :D
mi az hogy magadnak gyártottad? úúú me egy fontos kérdés. nekem is lenne aki átfestené pl. az mennyibe kerül, hoyg a forgalmiban megváltoztassam a színét?
Az enyém 93as évjárat,macskalámpás papir szerint 8Kw-os, de eredetileg 21 volt csak átlett iratva a jogsi miatt!Az enyém 100 km-en 4,7 litert evett ugy hogy 50 km-ert mentem városban,és kb 50-et országuton,elég jol menve....nem hanyagoltam a powert sem!
Volt egy 125/50es Dt-m. Felhívott egy koma hogy endurozni akar. Székesfehérvárrol hoztam, ( Szegedi vagyok) 1-1be elcseréltük. Szerintem jol jártam vele, nevemen van egy tiszta rendszámos motor. Meg kaptam hozzá egy 100%os gumit is. Neki már nem kell ugye csak ideadta:D Amugy nem bántam meg, szép kis motor. Kb 165 170 körül emgy végre, még nem mértem, ezt mondta a srác.
Talma gépe,fordított hengeres,így nem kell a hosszú leömlő,sokkal rövidebb rendszer elég,lehet emiatt van ez,hogy a rezócső vége ilyen lapos szögű. Az NS 400 meg egy érdekes gép 3henger,de csak 2-n van power,emiatt a 3. henger igazán csak felül dolgozik így eleve nyomatékszegény alul a blokk. Lehet a rendszer ezen pont úgy volt kialakítva,hogy nyomatékot is adjon.(Neten utánanéztem )
Nem azt mondom,hogy a tuningrendszertől alul meghal a gép,de a működési elvből következően egyértelműen felül fogja jobban érezni magát,nemhiába van egy GP motornak 12000-12500 körül a telj. csúcsa. Nem okoskodni akarok, félre ne érts,csak ez a véleményem
sztem meg pont ez könnyebb átömlés + a legszembetűnőbb,hogy ezeknél a konfúzor közelebb van,ezáltal lesz magasabb az elérhető fordulatszám,ami miatt alul nem lesz optimális,a sok hernyós rész,pedig a még nagyobb pontosságért és az egyenletesen vékony fal elérése miatt van
nem ez a lényeg, egy sportrezó, ami utcára készül mondjuk az megtartja alul is a nyomatékot, legalábbis a jobbak és ez úgy éri el hogy nem 4-5 részből van mint a sima gyári ha sok piciből és úgy néz ki ment egy hernyó
dt mesélj. már korábban is mondtuk/mondtam, csak elkallódik az az üzenet a sok között, amit azóta postoltak. vásárlás körülményei, ár, hol találtad hogy kerested, ilyenek. midnenféle tapasztalat. engem nagyon érdekel egyszer feküdj neki és írj egy kisregényt :D
minimum holtverseny van... na még valaki mutat egy túzpirosat és vége... :D
mi az hogy magadnak gyártottad? úúú me egy fontos kérdés. nekem is lenne aki átfestené pl. az mennyibe kerül, hoyg a forgalmiban megváltoztassam a színét?