Ha te rajta ülsz úgysem látod magad...A GP mocik a 125ösök is nagyon picik és van köztük elég termetes versenyző...Sztem nemnéznek ki azok se hülyén.Amennnyivel kissebb a régebbi évjárat(ha kissebb...)Az sztem nemoszt nemszoroz...Szal vegyél minél újbabbat
furcsa kérés lesz... :D Nem tudnál küldeni nekem képeket a noda10@gmail.com ra, amelyeken mondjuk távolabbról látszol a motorral és állsz, vagy olyat, amin menet közbeni testtartással ülsz... csakhogy el tudjam képzelni... mert a képek alapján nem kicsi a motor, de emberrel más lehet és beparátattak, hozzáértők, hogy nem néz kivalami frankón egy ilyen ks gép. persze lehet csak az beszélt belőlük, hogy nem ehhez voltak szokva, hanem nagyobb motorokhoz
azt szeretném kérdezni, hogy hallottam egy pletykát, miszerint a 93as évjárattól kezdve valahogy méretre, külsőre kisebbek ezek a motorok, értsd én a magam 187 centijével jobban mutatnék egy 92es évjáratóval, mint egy későbbivel, mert azok kicsi. igaz ez?
csáó....ezt itt nem nagyon akarom részletezni...keress meg emailben, vagy msn-en és megbeszéljük.
Email: bzoli14@freemail.hu
MSN: ----------||-------------
Segítség! Mondjatok valami okosat mert megállt a tudományom... szarakodik a hütésem. kitisztítottam a csöveket meg a hütöt átmostam vízköoldóval semmi... Kiszedtem a termosztátot (az szar volt) és még igy sem hüt. Pedig ha nincs benne a termosztát akkor elviekben állandó hütésen van... a vízpumpám müködik... Cirkuláltam minden egyes alkalommal de az sem segített... A hütöm meg picit langyos csak amikor már a mutatóm az égnek áll... szar a rendszerem? Lécci irjatok mert szivok vele egy ideje... köszi CSÁO!
Hát igazából a kínálathoz igazítom... De sztem áruk és teljesítményük (nincsenek fojtva) a 91-92es évjáratból keresek... láttam már nagyon jó állapoban lév (tűnő) 150ezerért egészen 270 ezerig. na ez utóbbi nevetséges. egy baj, hogy nem tetszik ez a régebbi trikolor színezés. egyszerűen undorító. Fekete kéne vagy sötétkék. de igazából még nem aktuális, csak márciusban lesz az sztem.
szóval a motorra nem szeretnék 220 nál többet költeni és már jó lenne ennyiért ha van rendszáma... de ha rákényszerüleök vezsek végsősoron ikerlámpás trokolort ha nem lesz más :D
csáó.
Mekkora árkategóriában gondolkodsz?
Nekem van egy 2003.06 havi nsr-em.....Gondolkozom rajta hogy eladjam-e.
Ha netán érdekle....írj.....1hetes műszaki.....(2009.10műszakis)....rendszámos!
köszi a kimerítő és gyors választ... akkor tutira nem éri meg 50esként használtat venni, mert nem olcsóbb... akkor mehet a keresgélés a rika rendszámosokért...
Forgalomba helyezes nekem 80K korul volt mindennel egyutt. Kell hozza a kulfoldi forgalmi, kulfoldi adasveteli (magyar nyelven), asszem vampapir is. Ha ezek nincsenek meg akkor nem lehet forgalomba helyezni.
Rengetegen használják az nsreket 50es papírokkal, alig lehet rendszámosat találni, pedig nekem olyan kéne. namármost mennyibe kerülne ha megvennék egy ilyen 50esként használtat rendszámmal forgalomba helyeztetni? vagy egyáltalán a papírok miatt megoldható-e?
Másik kérdés ha mégis rendszámosat találnék, annak mennyibe kerül kábé az átiratás mindennel együtt?
Sziasztok.
Eladó egy Polini Sportkipufogó rendszer, és egy Gyári folytott kipufogórendszer NSR-re.
A gyári az 2003as, a polini 99es.
Az árban megtudunk egyezni.
Ha érdekel valakit
MSN:bzoli14@freemail.hu
Email: ----------||---------
Sziasztok 125 nsrhez kellene műszerfal akinek van vagy tud olyat légyszi vagy egy e-maillal vagy itt egy válasszel jelezze köszi szépen előre is (email az adatlapomon)
Email: bzoli14@freemail.hu
MSN: ----------||-------------
Előre is köszönöm!
szóval a motorra nem szeretnék 220 nál többet költeni és már jó lenne ennyiért ha van rendszáma... de ha rákényszerüleök vezsek végsősoron ikerlámpás trokolort ha nem lesz más :D
Mekkora árkategóriában gondolkodsz?
Nekem van egy 2003.06 havi nsr-em.....Gondolkozom rajta hogy eladjam-e.
Ha netán érdekle....írj.....1hetes műszaki.....(2009.10műszakis)....rendszámos!
Atiratas 30K korul van.
Rengetegen használják az nsreket 50es papírokkal, alig lehet rendszámosat találni, pedig nekem olyan kéne. namármost mennyibe kerülne ha megvennék egy ilyen 50esként használtat rendszámmal forgalomba helyeztetni? vagy egyáltalán a papírok miatt megoldható-e?
Másik kérdés ha mégis rendszámosat találnék, annak mennyibe kerül kábé az átiratás mindennel együtt?
Eladó egy Polini Sportkipufogó rendszer, és egy Gyári folytott kipufogórendszer NSR-re.
A gyári az 2003as, a polini 99es.
Az árban megtudunk egyezni.
Ha érdekel valakit
MSN:bzoli14@freemail.hu
Email: ----------||---------