ezt pont nem figyeltem amikor ültem rajta, mondjuk én csak a legújabbon ültem azon se sokáig, nekem kényelmetlen volt, túl pici gyorsan le is szálltam róla
na bocs, betegn nem megy ez, az elöbb jól mondtam, jobb oldalt az önindító van, de a legjobb ha végigpróbálod mindent és úgyis rájösz mi mit csinál, de ez a végleges változat
Bocsi
Önmegsemmisítő nincs rajta
mit nem tudsz?
bal oldali kapcsolok közül ami balra jobbra mozog az az index, alatta a kürt nyomógombja, felette a távolsági/tompított fényszoró kapcsolója, a kapcsolódoboz hátulján a fénykürt van.
Jobb oldali kapcsolók közül a nagy billanőkapcsoló a gyújtás kapcsolója, alatta meg a fényszorók kapcsolója található, teljesen jobbra tolod akkor nincs világítás, középen parkoló állás, bal oldalt pedig bekapcsolód a tompított égőt...
Üdvözletem az Uraknak! az a helyzet h én most kaptam egy honda Nsr-t és nemtalálok hozzá kézi könyvet,aki hozta az ugyan egyszer elmagyarázta h a kormányon lévő kapcsolók közül mi mire való, csak azabaj h nem nekem,és egy két dologról nem tudom h az mi lehet...persze az alap dolgokkal tisztában vagyok,csak egy -két dolog homályos.szal ha tud vki kézikönyvet az segítsen már legyen kedves.(és ne röhögjetek ki léccci!)
Van nekem egy fekete NSR-em amit ujra szeretnék festetni teli feketére mindent,és tippeket szeretnék kérni hogy milyen motívumok,GP-s festések állnának jól neki?Mindenféle ötlet érdekel,de ha vmi GP-s festés, akkor legyen már Hondáé!
Jah és a motor 60 %nak feketének kell lennie a műszaki miatt,szal vmi olyasmi figuráciot kéne csinálni
Előre is kösz szépen!az egyszerűség kedvéért örülnék ha képeket is raknátok fel!
Sziasztok! Nem tudom tudtok-e segíteni, de van egy "92es NSR 80asom és ahhoz szeretnék valamilyen műszaki leírást...ha valaki tudna segíteni azt megköszönném Üdv
Há yancsóval tervezzük hogy elmegyünk komárom mellé ottvan valami marha jó bontó ahol ilyen mocikra is vannak cuccok , szerintem lesz ott minden....................remélem
Bocsi
Önmegsemmisítő nincs rajta
bal oldali kapcsolok közül ami balra jobbra mozog az az index, alatta a kürt nyomógombja, felette a távolsági/tompított fényszoró kapcsolója, a kapcsolódoboz hátulján a fénykürt van.
Jobb oldali kapcsolók közül a nagy billanőkapcsoló a gyújtás kapcsolója, alatta meg a fényszorók kapcsolója található, teljesen jobbra tolod akkor nincs világítás, középen parkoló állás, bal oldalt pedig bekapcsolód a tompított égőt...
Van nekem egy fekete NSR-em amit ujra szeretnék festetni teli feketére mindent,és tippeket szeretnék kérni hogy milyen motívumok,GP-s festések állnának jól neki?Mindenféle ötlet érdekel,de ha vmi GP-s festés, akkor legyen már Hondáé!
Jah és a motor 60 %nak feketének kell lennie a műszaki miatt,szal vmi olyasmi figuráciot kéne csinálni
Előre is kösz szépen!az egyszerűség kedvéért örülnék ha képeket is raknátok fel!
Itt a moci!