meg mindegyik jelenetben másik bukó...meg visszatérve a robesz bukora megnézném mit szolnának Kunmadarason ha odaálitanál egy szemüvegben meg egy 5000 ft-os robesz bukóban...
nemírom az ilyen szar amcsi filmeket,csak rohadtul felidegesít meg az is idiótaság,hogy egy ilyen költségvetésű filmben nem tudnak arra odafigyelni,h egy V2-nek ne sor4 hangja legyen
dede Vannak benne érdekes jelenetek...pl az amit említettél Ennél komolytalanabb motoros film a VAS!Mikor a végén megy a világ leggyorsabb mocijával(Y2K), és a csopperrel utoléri! Nameg az amikor felugrat a mozgó vonatra a sivatagból,meg szaltozik a mocival a városban...na szal vannak érdekességek amin csak röhögni lehet inkább
Am még tippnek h nézd meg a "Vadmotorosok" című filmet nagyon sok egyedi festés van benne! csak lekell állítani a képet és nézegetni őket aztán szgéppel kivágni a képeket amikor látszik a neked tetsző.
jaja én is a West-es re gondoltam!Az elnne a legegyszerűbb,mivel festő belefujná a fehér csíkot a többit meg matricábol oldanám meg!Van egy oldal ahonnan lehet rendelni külömböző matricákat a michlen gumis embertől kezdve a hondásan keresztül a HRC-ig!Te adod meg a méreteket, meg a szint,és kiadja mennyibe fog kerülni!
ülést baloldalon hátul az idom alat van 1 kulcsos rész bedug elfordít aztán mögötte van egy pöcök azt lenyomod aztán azülést a hátuljánál megemeled és hátrafelé lehúzod
Van nekem egy fekete NSR-em amit ujra szeretnék festetni teli feketére mindent,és tippeket szeretnék kérni hogy milyen motívumok,GP-s festések állnának jól neki?Mindenféle ötlet érdekel,de ha vmi GP-s festés, akkor legyen már Hondáé!
Jah és a motor 60 %nak feketének kell lennie a műszaki miatt,szal vmi olyasmi figuráciot kéne csinálni
Előre is kösz szépen!az egyszerűség kedvéért örülnék ha képeket is raknátok fel!
hahó fun-ok!
karakter01!
mit tom én!francia?azt se tudom,hogy milyenek léteznek!
de ha te segítesz......
a folytásom még benne van."99-9.havi kiadás,7000-nél kinyit a power és aztán uzsgyiíííí!
egészen 140-150ig,egyszem.ja és nekem 11000-12000nél dadog.
sztem nézesd át a motrot,adagolót,ja és a levegő bejutását sem árt ellenőrizni.
én is tekernék már nagyon rég bringáztam időhiány miatt...
a festése tetszik a váznak, szerintem jó, csak az enyémnél az aggaszt hogy egy kicsit kotyog a villám, szét kéne kapni, de arra sincs idő(megkedv, főleg ilyen időben, és főleg hogy most beteg is vagyok...)
Hát a gumin sok múlik,nekem szerencsére jó gumik voltak rajta,de kegyetlen szar volt a futómű,a hátsó gátló mindenen behintázott és semmi csillapítás nem volt benne Kösz,ez a váz már a második,de még most sem találtam el a nekem megfelelőt,jobb lenne egy 17-es vagy 16-os,de többet nem akarok költeni erre. Kár,h ilyen szar idő van,mennék "hegyekbe"
az ülése , nem úgy külsőre mondom, igazából egymás mellé még soha nem állítottam egy nsr t és egy mítót , nsr kényelmes azért szerettem, meg megbízható is volt, csak szar gumik voltak rajta és elestem vele kétszer, most beszélgettünk haverommal, és eszünkbejutott hogy pont volt neki egy jó első gumija amit egyáltalán nem használt és ez csak most jutott eszembe áááááááááá
tiszta vagány gyerek volt abba a sisakba , még kis sültje is volt:P .
kösz szépen
Várom még az ötleteket!
Kösz szépen a tippet ez nekem is megfordult a kobakomban...de vmi nagyobbra gondoltam...de ha nem lesz már marad ez...
Van nekem egy fekete NSR-em amit ujra szeretnék festetni teli feketére mindent,és tippeket szeretnék kérni hogy milyen motívumok,GP-s festések állnának jól neki?Mindenféle ötlet érdekel,de ha vmi GP-s festés, akkor legyen már Hondáé!
Jah és a motor 60 %nak feketének kell lennie a műszaki miatt,szal vmi olyasmi figuráciot kéne csinálni
Előre is kösz szépen!az egyszerűség kedvéért örülnék ha képeket is raknátok fel!
Itt a moci!
karakter01!
mit tom én!francia?azt se tudom,hogy milyenek léteznek!
de ha te segítesz......
a folytásom még benne van."99-9.havi kiadás,7000-nél kinyit a power és aztán uzsgyiíííí!
egészen 140-150ig,egyszem.ja és nekem 11000-12000nél dadog.
sztem nézesd át a motrot,adagolót,ja és a levegő bejutását sem árt ellenőrizni.
a festése tetszik a váznak, szerintem jó, csak az enyémnél az aggaszt hogy egy kicsit kotyog a villám, szét kéne kapni, de arra sincs idő(megkedv, főleg ilyen időben, és főleg hogy most beteg is vagyok...)