Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok nagyon vagyány gyerekek vagytok.
Hát látod
akk én is az vok , de jó nekünk igaz fahee?
Hát figy engem különösebben nem izgat mi menynit hogyan... Csak megjegyeztem h nem igazán lehetségesek azok a "számok"... Akkor én kemény motoros vagyok?! vááá
Helló DeadHunter!Nagyon igazad van,nem a végsebesség a lényeg,én is eltudok motorozni az nsr-es haverommal úgy,hogy nem előzöm meg.Engem nem érdekel hogy mennyit megy a motorom,de ha egyszer ennyit megy akkor nem tudok mit csinálni.Az a kemény motoros,akinek a térde lent van kanyarokban.
Szerintem meg mind1...Én az órát nézem nem a gps-t.Nempontos az óra ez igaz naés akkor mivan?Nem a végsebesség a lényeg hanem a kanyarsebesség
gpsel kell mérni az tuti pontos.
Meg ha annyira azt mondod h 38le (ami sztem 1000%ok h nem) akkor várom a mérésről a diagramot... De ha kicsit utánna jársz rá jössz te is h hülyeség...
Figy 38le keréken? Na neviccelj már... örülhetsz ha 29le leadja...
egyetértek , mer az én gépemen is egy k7 es 750 es gixerrel mértek 155 öt szalnekem is így is meg lett mérve ,de elégg jól mutat mert aztánn cseréltünk és én mentem a gixerrel és én is láttam hogy maxon van az nsr és melléáltam és 155-156 km/h körül .
egyik bajtársamnak aprilia SR je van melette meg RG je ,na azok tényleg erősek ,most éppen rossz neki azé írtam hogy 3 hónapja hajtsa rá az alkatrészeket mer sehonnan nem tudnak neki hozni,de tényleg az komoly gép és azok is mennek 170 körül,majd nyáron meglesz neki remélem és akko majd teszünk fel képeket is róla ja meg az egész bandáról szeretnénk videót.a legjobb 25 sök amit eltucc képzelni
14500-at pörög,de nincs benne tuning,legalábbis én nem tudok róla.
Helló fahee!A 38LE-t onnan szedem hogy padon lett mérve,183km/h pedig onnan hogy egy R1,ZXR,és egy CBR954RR is jött mellettem.Szerintem nem az az érdekes hogy 38LE,és 183km/h,hanem az hogy négy motor órája is csal.
Amúgy szép gép
Mennyit pörög?Mertha agyonvan tuningolva akkor esetleg...De ahoz elég rendes adag tuning kell
Helló JAMAL!Igen 38LE,és padon volt mérve.Sokan nem hitték el még nem mentek vele.Nagyon bika a gép,én sem tudom hogy mit csináltak vele,már így vettem svájcból.
szóval teszteket valaki?
ezer bocsánat
Értem, hát nekem meg úgy van, hogy egyáltalán nem tartja a sebeséget, csak belassul és a végén tök leáll, utána meg beindítani se tudtam, csak betolni. Hát majd meglesz vizsgálva minden és remélem kiderül mi a baj.
Nekem egyszer csinalta amikor tartalakon menten vele sokaig. Full erotlen volt es 110 nel megallt..
Van egy kis baj a géppel nem tudom mi lehet Egyszer csak lassulni kezd, ha visszarakok egy sebességet akkor is, húzom a gázkart de semmi! Nem volt valakinek hasonló problémája? Arra gondoltam, hogy gyújtás lehet vagy esetlega benzin adagolással lehet probléma, vmi kosz vagy ilyesmi Na aki tud segíteni, azt megköszönöm üdv
ezt már olvastam... összehasonlító tesztekre lennék kiváncsi profi teszterektől, nem pedig hogy én írkálok a kis mocimról pár szót...
tudtok oylan weboldalt, ahol lehetne olvasni teszteket az nsrekről... az újak is jöhetnek, de inkább a 90-93asokról olvasnék szívesen... minél többet annál jobb...
38le há" honnan szedted ezt ? Legalább keréken nyomja? 183km/h gpsel méregetted vagy mi? MErt sztem nehezen megy úgy Órára meg ne alapozz...Meg a 38le is elég érdekes...