Mellesleg épp tegnap voltunk haverrral a hondába, álmodoztam picit a 600RR felől, és épp néztem a cr eket, mekkora buli gépek lennének, de ha már ilyen akkor, vmi keményebb 450 Nemlenne rosz egy speed gép mellé télre, nyáron meg ha bulimotorozás lenne. Nah de majd ha gazdag leszek!
Na igen, az aksis indítás ilyenkor nem az igazi! Jobb lesz srácok ha gyúrtok picit, mert ezt tologatni kell... Nekem úgy mindíg elindult, aztán bemelegszik, utána meg önindító.
Emlékszem volt mikor 5 fok fölé ment száraz volt az út, sütött a nap, nem bírtam ki, és kitoltam, igaz kész harakiri volt mire elindult, minimum fél órás művelet:
Tank fel -- gyertya ki -- benzit csepegtettem a fengerbe -- gyergya vissza tank vissza --némi önindító (hátha, de nem) -- aztán gyerünk tolni És ezt ismételgettem.
A sráccal nem beszéltem, csak azt tudom nagy szarban van, mert ő okozta a balesetet, ez az egyik. A másik levette a rendszámot, át sem íratta, és a biztosdítósok engem kerestek az üggyel, emrt a nevemem volt, ezért is. Jah és az alap 50es jopgsija volt. Csak ennyi a baleset okozása mellett.
Vagy az aksi a gond szerintem, ill a hideg, az enyém már ha 10 fok volt nem szeretett beindulni hebegett habogott de melegen már indult pipecen elsőre! De ez 1 Olasz, tied pedig 1 Japán, gép! Ez volt az én tapasztalatom!
Helló! Nekem 1 aprilia pegasom volt, ugyanezt csinálta de csak hidegen ha öninditóztam nem indult betolva meg pöcre. Azt mondták hogy ha önindítozom, mert nekem nem volt berugókar, akkor elveszi a feszültséget és azért nem indul!
Üdv! Tegnap mentem egy pár kört, mert egész jó idő volt (nem rég vettem amúgy a motort ) Csak az az idegesítő, hogy ha idegen akarom berúgni, akkor sajnos nem indul Viszont betolva meg beindul és onnantól senki nem állítja meg, sőt melegen már azonnal indul simán egy rúgásra ahogy kell. Nem tudjátok esetleg mi lehet? Gondoltam gyertyára vagy esetleg az lehet, hogy akksi nincs a gépben és csak kellene neki az a 12V támogatás Köszi hogy végigolvassátok
Hello mindenki.kétségbeesés van most kaptam egy 93 as nsrt.kipróbáltam,önindítóval nem indult ,de betoltam,meglódult nagyon király.elvittem gyorsan szerelőhöz h azért a biztonság kedvéért nézze már át,meg töltse fel az aksit,( mer le volt merülve)meg állitson az alapjáraton(mert üresbe fullad).megcsinálta, elhoztam a saját lábán.ma ki akartam vinni,de az önindító semmit nem csinált,próbáltam betolni,először elindult mentem 500métert és egyesbe megállt(tank félig volt)utánna már betolva se indult el.néztük faterral,üresbe nem világita NEUTRAL lámpa gondoltuk lemerült az akksi.kicsit vártunk megpróbáltuk újra, az önindító kerregett de nem röffent.szal most szerintetek az elmondásom alapján mi a rák baja lehet?a szerelő azt mondta h az önindító jó...amugy életem első motorja (13évesen simsonon mentem párszor) és az alatt a pár méter alatt amig jo volt hihetetlen élmény volt menni vele. sose ültem még ilyesmi motoron egyedül ,de ennek ellenére nagyon barátságosan lehetett kezelni csak kár h nem megy és mostmár kivagyok amugy beleszerettem,csak ajánlom a hozzám hasonlóknak.
u.i:bocs h ha hosszú voltam és h nem idevág a téma...
Akkor már legyen vmi alattam, jobban jöjjön kerékre meg hasonlók!