Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akor ezt magyarazd meg hogy lehet hogy a batyam 3.0 v6-os benzines omegaja ami 270et megy .megetetem 550 kawaval hmmmmmmmmm
Helló nonki!Itt sok 125-ös bontott alkatrész van,de nem biztos hogy ns125r-höz is,de próbáld meg.

30/9506-752
30/947-5135
itt lenni kell:30/947-5135
1989-2006-ig japán motorokhoz alkatrész:20/4832-445
Igen,legalábbis nekem elég kevés.Rendőröket pedig már kérdeztem,ugyanis egy házban lakok vele.Autók közül pedig van egy jópár darab ami megy úgy mint egy 250-es,pl.pont ennek a rendőrnek a BMW-je.(235 a vége)és tudok még jópár ilyen autót.Pl.:A mi 1.7-es Opelünket sem bírta haverom elkapni a 250-essel,pedig nem nagy szám az autónk.Átlagos gyári.Ezzel se a 250-es motorokat fikázom,csak azt mondom hogy van ilyen a világon,nem is ritkán.Amúgy a tudásom lehet hogy nagyobb szinten van mint a tied,(ne haragudj) ugyanis általába minden hétvégén egy CBR 600-al szoktam motorozgatni.Szóval elég nagy fogalmam avan a motorok erejéről.Amúgy nem azt mondtam hogy szarok ezek a motorok,sőt....Csak azt tartom érdekesnek hogy 250-es és a 400-as is (amiről eddig hallottam)kb. ugyanannyit megy.Pedig azért van egy pár ccm eltérés.De ez ilyen,igy lettek megcsinálva és kész.Nem baj.Amúgy sok motornak meglehet kissebb gázzal is csavartatni a gumiját az aszfalton,csak tudni kell.
Sziasztok
Nem tud valaki ns125r-hez alkatrészeket. Leginkább első felni, telók meg féktárcsa érdekelne. Ha valaki tud esetleg, bontót vagy akinek van ilyesmie feltétlenül szóljon.

Köszi Norbi
szerintem meg a 400 as kawak jo kis gepek nekem othon van egy 550es 4t-4henger es nem kell erosebb+szep a hangja .mondjuk szerintem aki meg nem ment 180 al annak eleg kevésnek tunik.
A 185 elég kevés? hümm kérdezd meg erről a rendőröket... És hogy gyengén menenk... Basszus gondlkozz már el! Melyik autó megy úgy, mint egy 250-es motor? MEg ez az elég gyengén is szédületes menetteljesítmény a maga kategóriájába... Persze van gyorsabb, de azért... + ez a nagy duma... Érezted már, hogy alacsony fordulaton elváltva vizen gázra megcsúszik a kerék? Érezted, milyen, mikor az erő nem megy át az útra, mert az taknyos? Csakmert jólenne, ha mielött valaki nagymotorra ül, a tudása is elérne egy szintet, hogy ne legyen tele az út széle keresztekkel, a temető pedig motorosokkal....
eleg fira a homerod oraja nekem digitalis szamokat mutat
Sajnos nem tudom hogy honnan és mennyi,csak van egy-két bontott nsr-es telefonszámom.
kb mennyi? és honnan?
Tudok egy-két telószámot ha gondolod.Nem túl drága,és szerintem postázzák.
Tudom en azt nagyon jol.
hehe, megnéztem az adatlapod, Rossi az 500as v4es nsre mondta a tököslegény dumát, a 125ösnek semmi köze nincs ehhez
Esetleg hofokmero gombad nincs elado? Probald meg meg azt hogy ami a gombara megy hozzaerinted a vazhozz, ha kiter teljesen akkor jo az ora es a kabelezes is.
akkor valószínű a mérő tekercse éghetett el valahol, ha már úgyse mér kapd szét és nézd meg hátha még javítható, bár gondolom már megnézted, be is fogom ...
most vettem bele új hengert semmi baja a csatlakozónak! már szét van szedve
enyém sok hasznát nem vettem mivel sosem melegedett túl a gép jól össze van rakva... a hőfokmérőt kiszedted már? vagy megnézted nincs e csak simán lejőve a hengerről a csatlakozója? vagy elszakadva, mert nekem történt már ilyen
hy! van valakinek nsr-hez hőfokmutatóórája (eladó) nekem valamiért rossz! mennyibe kerül?
Jóvanna:D
igen
Azt tom hogy a ratko tőle vette az af-1et.Aszittem az rr is az övé demost 600rr-je van nem?
magyarics erik az osztalytarsam volt a cbr 900 nem az ove volt hanem a haverlyae.ove volt a RADKO af1-je
Eriket mondod nem? Neki volt 929 rr jeis ha jóltudom
övé 2003as:D
Nem véleltlenül FuckyRS (Norbi)?
t hez hasonló - Ez lemaradt valahogy