Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja akkor ok Mert 250 4t a 125 2
Elég jó lehet a haverodnak. Lennék a helyébe.
Tudom hogy 2t-ről beszélsz,én nem is neked írtam hanem trakee-nak.
én 250es 2t ről beszéltem temeg 4tről beszélsz ...
Most mondjam azt hogy a 16 éves haveromnak 2004 es cbr 600 RR je van és nemtom milyen papírokkal ,de nem csak pályázik vele hanem rendesen közútonn is azzal közlekedik:S most mondjam hogy kinek a jó . .
Szerintem egy kicsit túlzol.Mentem már egy jópár 250-essel meg 600-assal is nemegyszer,mert itthon is van.Én nem azt mondom hogy szar,csak azt hogy nem igazán akarnak menni.Pl haverom 250-se 20000-et pörög,és 175km/h a vége.Ez is jó kis gép de szerintem egy kicsit gyenge.A 400 kawának amiről én tudok,kishíjján 190 a vége.Ha azt nézed hogy a 600-asok 250-260 körül mennek,akkor a 400-astól az a 185 elég kevés.Szerintem.De ezt mindenki maga érzi.Ez az én véleményem.Amúgy semmi bajom ezekkel a gépekkel.
Énis úgytom h nagyjából annyit esznek mint a 400asok csak a 250be több olaj kell de sztem ez nemnagy gond
aham... szóval csak zúgnak? Hümm én mikor először ültem ilyen kis zúgos 250-esen... Hááát elégjól elzúgott minden autó mellett... Mi több, autóból, vagy kisebb motorról átülve rettenetesen megy... Hátmég a 400-as... Csak zúg.... Persze neked biztos több 100 e km motorostapasztalatod van, és mit neked egy 180 LE-s motor, gyenge szar, és tökéletsek a reflexeid, tökéletesen vezetsz, 200 alatt úgyis csak tögymörgés....
de a 250 2t gyilkosabban megy mint egy 400 4t.sokkal
Haverom most vett egy 400-as kawát,és ő is ekörül beszél.
v2 nsr 250 mc 21 ha hajtva van megáll 8ba am meg 6. sztem ennyit megeszik egy sor4 400as is
Azt tudom.Én nem nagymenőségből nem teszem le hanem azért mert még nem lehet.De addig meg valamivel motorozni kell.
majd ha ne adj isten balesetezel akkor lesznek nagy bajok:S
A 250-es 2t gépek brutális gépek,csak az a baj hogy egy kicsit sokat esznek,de megéri mert nagyon mennek.
A legálisság nem nagyon érdekel,ugyanis eere sincs papírom.Tavasszal meg jó lenne venni valami k1-k4-es gixxert.Szerintem egy darabig arra se teszem le.Nem nagyon érdekelnek az ilyen dolgok.
Nekem se kéne 400as...De nemazér mer nagyobb kell hanem mert 250es 2t kell
Hát végülis a 400ok már nem rosszak, de nem kell inkább várok még pár évet aztán veszek vmi nagyobbat
400asok... bár tényleg max 60 paci körül mozognak, de legálisan meg egyébként se vezethetsz 25Kw nál erősebbet..
Vegyél 1000es cbr-t az tutira megy, max megpusztulsz
a 400as már azért nem csak "zúg"...
Szerintem sem éri meg 250-400-ast venni.Azt mondják nemigazán mennek csak zúgnak.
Jah ugy értetted Akkor nem szóltam... Hát gondolkoznék én, de állitólag feljebb viszik a korlátot 23ra vagy menyire... És 250-400-okat meg nem akarok...
Figy te mondtad... Mi csak lekommentáltuk! Azt ennyi!
1 éve van 125ös, még ez lesz egy ideig.
Tudom.Azért gratulálok!Amúgy valami nagyobb gépen nem gondolkoztatok még?
te mondtad