ja és csajé volt a motor és azt mesélte az ismeröseinek hogy: "ez egy brutális nsr 160-at lazán visszi" oszt fél város azt hitte hogy egy erőgépet vettem közbe minden folytás benne van :)) 4 év alatt 6000-et ment vele szal jóformán csak állt ... mondtam uncsimnak hogy 600f-re cserélte az nsr-t és vigyori pofával a horzsolássokra mutattot közbe azt mindta fél év és az is így fog kinézzni
elöző tulaj 900000 ért vete az nsr-t ment vele 6000-et 1x-e csuszott (nagyon kicsi horzsolás meg egy kis horpadás a tankon) és 350-ért adta nekem szal szerintem jó vétel volt, pedig bevitték szallonba ott 420-ra becsülték az árát, de amúgy sztem 2 üteműért nem éri meg sokkat adni inkább 4 ütemű cbr-t lehett gyengébb de akkor is egy honda , régebbi nsr-ekről csak pozitív véleményt hallotam szal lehett megérik az árúkat..
köszi az infot... bár ez alapján annyira nem kell sietnem, nem veszi meg senki. ha megtennéd majd egyszer hogy megnézed közelebbről, azt megköszönném :D mondjuk az sokat elmondt, hogy csajé volt, csak nem hajtotta szét, legfeljebb esett vele egyet... :D alkudni remélem lehet... és ha kérdezel valamit és leírod akkor előre is kösz.
Hondanal van itt a Cholnokyn, onnan szoktam venni a cumokat a mocihoz ha kell. Az idosebb elado lanyae volt. Asszem 30E koruli km volt benn. Kulsore annyira nem volt jo allapotban kipuffja be volt horpadva meg idomon is voltak azert serulesek. Amikor beszelgettem vele azt modta rendszamos de mikor en neztem mar nem volt rajt. En kb. fel eve jarok hozzajuk sztem eleg korrektek, a moci bensosegeirol nem tudok semmit. Nezd at meg kerdezgess ra erre arra..
jó csak én max 300 ezret száno rá. úgyhogyebből 93-94es lesz :D és lehet hgy csak tavasz elején. remélem nem megy fel az áruk. mert ezek sem téli árak használt motoroknál és ugye még egy évvel idősebbek elsznek
Még régebben... 3-4 éve talán láttam ilyet, 0 kmes NSR 900 körül... De már nem hiszem hogy találsz, így érdemesebb itthon jó állapotút keresni 97től minimum.
A macskalámpás egyáltalán nem kis testű, habár 2en tényleg picinek bizonyulhat.
jó persze, de mondjuk, hogyha a legjobb haverjáé mondjuk akkor elég annyit mondania, hogy kurva jó állapotban van miközbrn tudja előre, hogy le fog állni hazafelémenet :D persze mindez sarkítás, természetesen kíváncsi vagyok a véleméynére...
már nem azért de megjegyezném hogy ha van vele személyes tapasztalata akkor talán el tudná neked árulni hogyha van valami hibája a mocinak, de hát ha meglepit akarsz
lenne még kérdésem bőven... ki mennyiért vette az nsrjét? egy 93as macskalámpás nsr (persze csak ha jó állapotban van személyes megtekintés után is) megéri 289 ezerért kereskedőtől, nem pedig magánszemélytől? tényleg csak így látatlanban...
Méretekhez visszatérve :)194 centi vagyok és pont ma mértem 99 kiló és nekem is NSR em van,ja lehet hogy monták párszor hogy a Hayabusa alattam jobban mutatna de szerintem nem mutatok rosszula a motron max nem megy annyira alattam:P:D:D:D:D:D:D
nézd meg az R6 ost kisebb mint egy NSR
HEló Srácok! Érdekelne engem egy féktartály 92-es nsr-hez. HA valaki tud ilyet, vagy bvan bontott motorja, 3 ezer körül tudok szerezni, csak érdeklődök itt is. Akinek van vagy aki tud kérem szóljon! SZámom20/ 47 48 216
A macskalámpás egyáltalán nem kis testű, habár 2en tényleg picinek bizonyulhat.
Forgatónyomaték: 1,98 Kpm/9000 rpm (korlátlan)
- Teljesítmény: 31 hp/10250 rpm (korlátlan)
- Furat x löket: 54.0 x 54.5 mm
- Sebességváltó: 6 sebességes
- Továbbítás : Lánc
0-100 kilométer/h (secs): folytatlan - 6.0; folytott - 9.0
- Csúcssebesség (km/h): folytatlan- 170; folytott - 130
- lóerő/súlyarány: 0.1136 hp/kg
Yamaha R6:
Hengerűrtartalom 599 cc
FuratXLöket 67.0 x 42.5 mm
Kompressziós arány 13.1:1
Maximális teljesítmény Közvetlen légbeszívással: 99.6 kW (135 PS) @ 14,500 rpm / Közvetlen légbeszívás nélkül: 94.9 kW (129 PS) @ 14,500 rpm
Maximális nyomaték Közvetlen légbeszívással: 69.1 Nm (7.05 kg-m) @ 11,000 rpm / Közvetlen légbeszívás nélkül: 65.8 Nm (6.71 kg-m) @ 11,000 rpm
Csak a változatosság kedvéért . .
Szélesség:670 Szélesség:705
Ülmagasság:800 Ülmagasság:850
Tehát aza a pár mili nem vág fölthöz ,és ahhoz képest az NSR sokkal tömzsibnek néz ki mint egy R6,meg nagyobnak is.
nézd meg az R6 ost kisebb mint egy NSR