Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elso mondatban kipufogot akartam irni. :)
Egy kulfoldi oldalon megtalaltam hol van a mocimban a folytas, azt lehet ki is vagatom belole. Ezenkivul ami a dobban van az csak hangtompitaskent van benn? Ha kiszedem miben valtozik a hangja?
Csak akkor,ha kint van a 2 tábla közül vmelyik
Ha kint van a "főútvonal" vagy az "útkereszteződés alárendelt úttal" tábla,akár a másik sáv igénybevételével is szabad előzni.
és te rendben vagy már?
Csak az itt a gond hogy én főútvonalon haladtam, és minden utcában ami a főútra nyílik kinn van a elsőbségadás kötelező tábla! Így a KRESZ könyv szerint is annak van elsőbbsége aki a főútvonalon halad, nem pedig lekanyarodik fügetlenül attól, hogy hátulról érkezik e!
Csak egyet ne felejts el, ha balra kanyarodott, akkor útkereszteződés volt, nem? Márpedig útkereszteződésbe Tilos előzni, kivéve egynyomon haladó járművet! Szerintem sokkal jobban járnál, ha fognál egy friss kreszkönyvet, alaposan átnéznél minden ide vonatkozó szabályt, és ezek ismeretében próbálnál magadnak igazat csiholni!
Énmeg 191cm vagyok,az RS-en!(igaz,h nem NSR,de gyorsasági gép) Érzetre semmi kül,viszont a kinézet az más.Bár apám szerint még jó...
Szia Noda! Én 182 centi vagyok és nem néz ki hülyén! Persze ahogy az előttem szóló is mondotta volt, plexire figyelni kell, ha bebújsz mögé De szerintem teljesen jó!
Én 175 cm vagyok és attól féltem, hogy nagy lesz.

Én vszeg ezt fogom megvenni:
Kedves Noda én 187-188 cm vagyok szerintem pont jó, mondjuk ha befekszek akkor a bukkó surrolja a plexit de kilehett bírni
Szevasztok! Lenne még egy kérdésem!

187 centi vagyok... nem fogok hülyén kinézni egy ilyn kismotoron, mint az nsr? AZt még nem döntöttem el, hogy F vagy R legyen, mindkettő tetszik, de érdekelne ez az aspektus is... Nem kicsi nekem ez a motor? persze úgysem lenne pénzem nagyobbat venni, de ha nagyon gázul néznék ki rajta, akkor valami más stílusút lennék kénytelen venni...
Helló! Én egy komplett önindítót keresek 125-ös nsr-hez! ha tud valaki szóljon!
Nah megcsinaltak a defektem nem is ereszt. Rogton toltam is egy 150kmt balcsi fele fokent (summer feeling).

Scott: Nezd at ezt a bontos listat: link
Á nem, a rendőrség legutóbbi nyilatkozásuk szerint engem fognak kihozni hibásnak, mert "minden bizonyíték megvan rá" holott helyszinelésnek nyoma nem volt, gyorsan nem mentem, előzést tábla nem tiltott, sem útburkolati jel, sőt még kocsisort sem előzhettem, mert elmondásuk szerint egy kocsit előztem meg és a másik vágott elém! Szal biztos a sofőrnek van valami sógor koma jóbarátja a rendőrségen! De felülvizsgáltatom az ügyet meg viszem bíróságra! Ja és mellesleg még semmiféle kiértesítést nem kaptam az ügyről! ROHADT SZEMÉT KORRUPT GYÖNGYÖSI RENDŐRSÉG!
Hi Scott meglett az a másik motoros akit kerestél?
Hali egy hónapja balesetem volt és a nsr-em kicsit oda lett, érdekelne engem ha tudna valaki kétkörlámpás nsr-hez fejidomtartó konzolt, első lámpát, komplett idomkészletet, tükröket, meg hátsó segédvázat, ja meg a majrévasat! Különösen inkább egybe motor érdekelne ami nem működőképes! De idom ne legyen sérülve
Köszi!
Sajnos a bronzkefe cserén már túl vagyok, valószínűle a tekercs lehet a gond!Addig nem akartam önindítót cserélni, míg nem tudtam hogy egyáltalán forgatja-e?Legalább hidegen is könnyen indul tolásra!Akkor még egy darabig szaladgálok vele!
Jaja itt vagyok Na volt egy kisebb gurulás, bükkszentlászló-kereszt- lilla és úgy vissza ! Elég jó volt, csak az út néhol bizes volt keresztől lefelé, vigyázni kellett Na legközelebb majd jössz te is, a szervíz megvolt?
Magneti Marelli befecskendezésről hallottam főleg wrc-ben elterjedt és sztem az neméppen no name márka Gyertyát nemtom milyet gyárt,sztem NEM szart...
akkor ez a Magneti Marelli -ez noname márka?
Nem szabad kicsit rakni bele mert elcsöppen az elektróda és kiégeti a dugattyú tetejét.
Kulfoldi forumokon nagyon szidjak az ECS-t helyette az EIX-et ajanljak, de ense ertek hozza..
hiába mondja mindenki hogy az NGK huuu igy meg ugy jo...szerintem nagy rakás fos!Nincs vele semmi bajom,de semmivel sem jobb mint a "márkátlanabb gyertyák"!Én most egy Denso gyertyát akarok venni!Aza legjobb gyertya,nem iy olyan vészesen drága,de nagyon jó!Nekem még régebben a simo-m gyujtáshibás volt az NGK-val nem indult be de a Densoval pöcc-röff volt gyujtáshibásan Igaz nekem is NGK van most benne de amint lesz egy kis fölös pénzem tuti befektetek egy Denso-ba mer a legjjobb...szerintem...de mindenki azt csinál amit akar...én leirtam a vélemyényem kérdezz meg akárkit a Denso-ról!