ha visszaolvasol nem is olyan rég valaki beírta de sztem a nagytöbbség ngk japán gyertyát használ nekem bevált és jól bírja nagyon eddig kopp kopp kopp
hali nem vagyok nagy gyertya szakkértő de azt szerettném kérdezni most Magneti Marelli CW7LP van a mocimban és hogy gyárilag milyen van az nsr-ekhez+ hogy ti mit használtok/ milyet ajánlatok?
Nagyon köszi!megnézzük.remélem mostmár jólessz a masina azt zúzhatok.amugy asszem nikk kérdezte h h merek Jamesdean lenni.számítottam a kérdésre,úgy merek h(hihetetlen de igaz) én 1azegyben úgy nézek ki mint ő...amugy dzsémszdínnek lenni csak akkor veszélyes ha porséd van.ezért van inkább motorom.a jelenlegi helyzetben nem tűnik h meghalok rata mert annak is örülnék ha kettőt röfenne....max rámesik és agyonüt
Nyulnak és JamesDean-nek (rem jól irtam) az önindítóval kapcsolatban. Nekem is úgy volt most nyáron hogy indítóztam kerregett és meg sem akart moccanni aztán meg mindig lehúzta az aksit, a megoldás a szénkefék kicserélése volt mert már nagyon el voltak kopva otthon sem nagy ördöngősség kicserélni.Mostmár pöccre indul, igaz hidegben kell neki a szivató de amugy simán beindul.Ettöl még lehet más gond de ez tünik a legvalószínűbbnek
jönnek azok rendesen kerékre.... ktmből van 990 is én egy ilyen fekete 625ösre ülnék át elég szívesen...pesze csak sm terepre kurva sok,legalább is nekem még a 400as is...utcára pont aranyos. 50ig kerék aztán meg 160-170ig tol mint a barom már csak egy 6. gang kéne kár hogy az kimaradt...
Köszönöm