Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De...
Hogyérted hogy másnak is ?
csak nem összetörték?
Igen!

Annak ellenére már csak a múlt... De már másnak is...
Utolsó képróla:
nem nem !nemazért mondtam csak kérdezték hogy mi baja lehet én meg csak azt tapasztaltam hogy a startert láttam má elcsesződve.de attól mág jó.nekem is nsr em van 2000 es kiadás igaz 2 tulaj vagyok de akkor is 5 hét alatt lementem 4500 kmet és lánckenyésen meg olajutántöltésen kívül egyáltalánn semmi gondom nem volt. semmivel meg nekem az önindítommal sincs semmi egyáltalánn
akkor csak önindító csere?
Szerintem 100% ig megbízhatsz benne ,szerintem ezek a legmegbízhatóbb 125 ös 2 tés ,
de van 2 haverom akinek nsr je van és nekik a starter szokott baszakodni de csak nagyritkánn ezenkívül tapasztalataim szerint semmi féle probléma nem szokott előjönni rajtuk
Hello! Mégegy kérdésem lenne:

Mennyire megbízható az Nsr ? Mik szoktak a hibái lenni? Tudom hogy pontosan azt nem lehet megmondani, mivel használtmotort veszek, de mégis...
az enyém 175ccm és simán megtekeri erőlködés nélkül
Hali! 96-os nsr-em van pollini hengerrel, 160-as. képes ezt az önindító megtekerni, vagy van valami megoldás rá?
BAzz:D aaallat Latom meg nem felejtetted el az NSRt.
vidi

Ezen jót mosolyogtam...
Thanks
Köszi szépen biztos jó lesz az én gépemhez is...amúgy szép az nsr-ed
http://hondansr.extra.hu/index... itt van a 125ös angolnyelvije
Há NSR el volt amikor tankolást követően (komplet teletettem az olyan 12 liter mert még volt a rezervában)nos szinte csak tökig lett neki húzva és 134 km et mentem vele nos má 127 nél rezervára kapcsoltam. de amiko csak laza 100-110 es tempó akkor 247 km nél rezerva:D
Sziasztok! Ha tudnátok segíteni nekem azt megköszönném...műszaki leírás kellene nekem egy 92es nsr 80 géphez. Nem tudom, hogy tudtok-e ilyen oldalt ahol van vmi, vagy esetleg nem lehet , hogy a 125-é is jó lenne, csak a méretek mások vagy vmi ilyesmi Előre is köszi! Holnapra jó időt nektek, megyek ki
Jójó,persze egy GN,SR vagy CBR is kevesebbet eszik,meg egy ETZ is,de nem ugyanaz a kategória. Az ETZ-ben meg nem hiszem,hogy lenne ekkora nyomaték,inkább csak érzésre használhatóbb.
hát nem tom egy 125-ös etz sokkal kevesebbet zabál mint egy nsr és etz-be sokkal több nyomaték van mint pl az én nsr-mbe pedig vagy 15 év van a 2 motor között mégis kevesebbet eszik az emzé
Kösz mindenkinek! Nsr lesz az új moci

Nem hiszem el, hogy ilyen jól fogyaszt....

MAjd teszek fel róla vidit :))))
Áhh,kizárt,hogy vmi az NSR-nél kevesebbet egyen Nekem power alatt 3 liter,leggyilkosabb módon 5,5 volt a fogyasztása
Kiadastol fuggoen 3,5-6.
na hello urak!köszi minden segítséget,viszont még lenne gy kérdésem.az a tré h lehet a mocimnak kula az önindítója.Van e vkinek eladó illetve szerintetek mennyiből úszom meg ha vennem kell?(a beszerelés óóócsó nekem)és bontókban érdemes e körülnézni?előre is kösz
Hello!

Nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek...nsr-t, vagy Pegasot. Talán NSR, mert az japán, de állítólag a pegaso sokkal kevesebbet fogyaszt.

Meg tudnátok írtni, hogy mennyit fogyaszt átlagban az NSR?
háát nem tom ott leszek-e... de ha te igen pls tegyél fel egy képet magadrol...röhögni akarok
jövőre megjátszuk? (kunmadaras)