nem nem !nemazért mondtam csak kérdezték hogy mi baja lehet én meg csak azt tapasztaltam hogy a startert láttam má elcsesződve.de attól mág jó.nekem is nsr em van 2000 es kiadás igaz 2 tulaj vagyok de akkor is 5 hét alatt lementem 4500 kmet és lánckenyésen meg olajutántöltésen kívül egyáltalánn semmi gondom nem volt. semmivel meg nekem az önindítommal sincs semmi egyáltalánn
Szerintem 100% ig megbízhatsz benne ,szerintem ezek a legmegbízhatóbb 125 ös 2 tés ,
de van 2 haverom akinek nsr je van és nekik a starter szokott baszakodni de csak nagyritkánn ezenkívül tapasztalataim szerint semmi féle probléma nem szokott előjönni rajtuk
Há NSR el volt amikor tankolást követően (komplet teletettem az olyan 12 liter mert még volt a rezervában)nos szinte csak tökig lett neki húzva és 134 km et mentem vele nos má 127 nél rezervára kapcsoltam. de amiko csak laza 100-110 es tempó akkor 247 km nél rezerva:D
Sziasztok! Ha tudnátok segíteni nekem azt megköszönném...műszaki leírás kellene nekem egy 92es nsr 80 géphez. Nem tudom, hogy tudtok-e ilyen oldalt ahol van vmi, vagy esetleg nem lehet , hogy a 125-é is jó lenne, csak a méretek mások vagy vmi ilyesmi Előre is köszi! Holnapra jó időt nektek, megyek ki
Jójó,persze egy GN,SR vagy CBR is kevesebbet eszik,meg egy ETZ is,de nem ugyanaz a kategória. Az ETZ-ben meg nem hiszem,hogy lenne ekkora nyomaték,inkább csak érzésre használhatóbb.
hát nem tom egy 125-ös etz sokkal kevesebbet zabál mint egy nsr és etz-be sokkal több nyomaték van mint pl az én nsr-mbe pedig vagy 15 év van a 2 motor között mégis kevesebbet eszik az emzé
na hello urak!köszi minden segítséget,viszont még lenne gy kérdésem.az a tré h lehet a mocimnak kula az önindítója.Van e vkinek eladó illetve szerintetek mennyiből úszom meg ha vennem kell?(a beszerelés óóócsó nekem)és bontókban érdemes e körülnézni?előre is kösz
csak nem összetörték?
Annak ellenére már csak a múlt... De már másnak is...
Utolsó képróla:
de van 2 haverom akinek nsr je van és nekik a starter szokott baszakodni de csak nagyritkánn ezenkívül tapasztalataim szerint semmi féle probléma nem szokott előjönni rajtuk
Mennyire megbízható az Nsr ? Mik szoktak a hibái lenni? Tudom hogy pontosan azt nem lehet megmondani, mivel használtmotort veszek, de mégis...
Ezen jót mosolyogtam...
Nem hiszem el, hogy ilyen jól fogyaszt....
MAjd teszek fel róla vidit :))))
Nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek...nsr-t, vagy Pegasot. Talán NSR, mert az japán, de állítólag a pegaso sokkal kevesebbet fogyaszt.
Meg tudnátok írtni, hogy mennyit fogyaszt átlagban az NSR?