Ez nekem szolt? En eltom kepzelni amit irkaltok itt nekem. Csak Dragon olyanokat mond, hogy tepem a hajam. Miaz, hogy 2x akkora power volt benn? Kerdezem, hogy jon ki a 36lo, meg mitol volt mas a gyaritol de egyikre se tud valaszolni csak nyomja itt az aldast nekem.
Amugy letezik valoban egy egy sport vagy verseny vagy nemtom hogy nevezzuk valtozat. Na az megy 180 at, RR kent kering a neten. 93 as evjaratuban lattam ilye, ami gyarilag tudta ezt. Semmi folytas es 12500 nal tilt, elso fogaskeren pedig + egy fog van. Ennyi.
Basszus vannak ezekre a gépekre olyan tuningok ,meg ha valaki ért hozzá akko lehet csinálni gépet az NSR ből is,jóvan lehet gyengébbek szériába mint a mito vagy az rs de akko is .
meg moker fel akarta próbálni ra a kipufogólyát de nem ment rá mer jóval nagyobb rajta akimenti (lyuk:p) és ezen még tényleg minden gyári de ez valami verseny széria(szerintem)
Nos szerinted ezt nem tudom?azé ennyire hülyének ne nézz van motrosbandánk van 3 jc 22 ES és van ez ami a képen van a tulaj kb olyan 70 kiló meg van egy RS 2002 es frissen befuttatva meg akko is a én NSR emet lehagyja és viszi a 170 et az a RS és az a NSR mégis lehagyja pedig egy súlycsoport a 2 pilóta
na igen, én is hagytam már le rs-t, ami most mondjuk itt van a kertben éppen, az viszont elég jól megy ahhoz képest hogy elméletileg még egy katalizátor is van benne, bár a franc tudja...
Na igen a lényeg hogy tudni kéne a pilóták súlyát, az is tudni kéne hogy az rs folytott volt e az nsr be mi volt átalakítva... mekkorák voltak a pilóták, mennyire tudnak motorvezetni, stb, stb...
Amugy letezik valoban egy egy sport vagy verseny vagy nemtom hogy nevezzuk valtozat. Na az megy 180 at, RR kent kering a neten. 93 as evjaratuban lattam ilye, ami gyarilag tudta ezt. Semmi folytas es 12500 nal tilt, elso fogaskeren pedig + egy fog van. Ennyi.
Na igen a lényeg hogy tudni kéne a pilóták súlyát, az is tudni kéne hogy az rs folytott volt e az nsr be mi volt átalakítva... mekkorák voltak a pilóták, mennyire tudnak motorvezetni, stb, stb...