Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom alkudni akartok..... 35nél nem adom olcsóbban oda. nézzétek meg neten. 43 ezerért adják használtan.....
hello 40-ért adom a dobot. Folytatlan dob. Ha érdekel akkor szólj. Esetleg valamire elcserélném.hello
szééép,mikori?
ja-ja,a gyertya csinálhat viccet....
thnaks a tippet megnézem majd 7végén
Gyertya? Nekem most volt ugyanilyen baj: 9500-nél megtorpant(hirtelen). NSR gyári gyertya: NGK BR9ES
Nsr 125 R 97-es tök gyári (blokk nem volt bontva) 12000 km-el nem tom h mibajalehet
MILYEN MOCI?
Ja am sztem is elég.
Valaki nem tudja miért csak 9000ig pörög a mocim?
thanks.őőő igen,erről az oldalról már van infóm,képem(elmosódva),detúl szaknyelven van fogalmazva
azt hallottam,hogyelég csak az előbb eml,két helyről eltávolítani.....
Nem tom mennyire tudsz angolul (én a képekről tályékozódtam még csak ) :http://www.nsr125.com/
van 1 mondás,miszerint :.....a motorosok jó emberek!
mutassátok mennyire!
1kis segítség kellene:vettem 1 99-es,125-öe nsr-t.
patent,csak ki kéne venni a folytást....
elég a kipufogó csonknál és a levegő-szűrőnél,vagy más meló is van rajta?
előre is kössz!....illa berek.......
ja amugy az nem az enyem de urulnek neki
szerintem anyit meger de neze meg hogy nem e csorog mert akaror dugot kell cserelni meg hony nem e for a viz
en hasznaltan vettem egy agyon tuningolt nsrbol 1000skert.ja meg man nincs egyaltalan folytas a motoromban 165km/h
megy
nem úgy értettem hogy általában a motorrol hanem konkrétan arról amit belinkeltem (nekem egy 175-ös nsr-em van szoval tudom hogy halhatatlan )
Egy NSR t nem lehet kinyírni
Hello!

Haver venni készül egy nsr-t
http://www.hasznaltauto.hu/ker...

ha valaki tud a motorról valami infót, vagy a tulajról akkor azt megköszönném ha megosztaná velem.Volt-e gyilkolva, szét lett-e hajtva vagy bármi.
Moker ez a tied?
Te ezt hol szereszted?
Jah a powerhez annyit ,hogy ahhoz ki kell venni a kipufogófulytást komplet meg a 11 000 es korlátot ki kell kötni belle .................................hogy pöröghessen a végtelenségig
nemá moker hogy elkenyődtél,nem lett komoly bajod?motor meg van basszus ...........
jah amúgy a sport powert somorjánn kérdeztem nemtom hogy mibe különbözik , asszem valami olyat mondott hogy 2 állású 7000 nél nyit 75 % ra 10 000 nél meg 100 % ra de ez igen durva lehet ,átszámítva 25 000 Ft! Spórolok rá!
az idomokat 27 ezerért vettem+20 ezer volt a javíttatása,meg 20 ezer volt külön a lámpa Vecsésről,4 ezer a plexi!
Mit szolnál ha a 4 indexé elkérnék 6500-at?Gondolom biztos alkudni akarsz belőle,de mondtam egy árat!Várom a választ!Esetleg ha van gyerébe vmit az is érdekel!
menyiert jutotal hoza az idomokhoz meg a lampakhoz?
tied az index te tudod menyit er meg neked