Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

Nekem van előre és hátra is!Az elsőkkel aza gond hogy nincs meg a belselye,és az indexbúra,de viszont megvan a foglalat!De van egy komplett hátsó indexpárom is,annak megvan mindene,és semmi baja,és passzol az elsőkre a búra,és a belső is!Csak egyben adom őket!Mennyit ér neked így?
ja amugy valalok moci szerelest olcson ha valakit erdekel auto szerelo vagyok foleg mocikal foglalkozom gyortol par km-re lakom szlovakiaban.
valaki nem tud elado eredeti(gyari) indexeket persze olcson
menyibe van ez a kipuff
jah teleg de en eldolesnek neveznem megaltam a kavicson es elcsuszott a labam a mocc meg hop a kavicsra kicsit megpatant a festek meg eltorott egy index de mar festonel van
mennyibe fájna nekem?
baszki ilyet se láttam még 2T motoron RAPTOR azt általában a 4T-re teszik. 2T-re inkább Gianelli vagy Arrow.De ez csak az én véleményem
hello nekem volna egy nsr-e való sport dobom. Végül is nem csak nsr-e való hanem elég sok fajta motorra jó. Raptor sportdob. képem is van róla. nekem is nsr-en van szép hangja van neki.esetleg ha érdekel akkor szólj! hali
waw moker ez a tied? és tényleg buktál?
valaki nem tud eladó sport dobot Nsr-re?
ezt nezetek
igen van olyanis de az enyem ugy van csinalva hogy meg anal is jobb mert jobb a formaja alithatod hogy mikor nyison menyire nyisom mikor hagya abba
veszel egy jc20as motorbol
igen
baratom elarulom a power 7000 felett dolgozik akkor indul meg a motor es nekem most rc drag powerel hogy faj a nyakam
mivan martin ma te is itt vagy
Verseny power alatt gondolom azt ertitek ami kinyit teljesen nem csak 70% ban. Nem?
hello

hol lehet ilyen verseny power szerezni?
hello mennyiért wetted és mikor?
folytások benne wannak még?
ja a pufogót meg sűrgesd!mer tjó ha wan
teljesen nyitott állapotában semennyit nem lóg bele a kipufogóba?
és? a teljesen nyitott állapottól hogy térnél el mégjobban? akkor már átesnél a ló túloldalára az bezavarna az áramlásba, és szarabbúl menne
Szelepméretben és nyitási szögben nem térhet el?
azt kötve hiszem, power csak 7ezres fordulat alatt dolgozik, gyorsulni meg nem is állok neki 7 alatt, szóval ennek nem sok értelme van...
Hol lehet használt sportdobokat találni?
Basszus csak 3 500 korcsi(25 000 FT) verseny power JC-22 es NSR re.Nos sokkal jobb lesz a sprintje:D