Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze hogy lehet, csak egy jó gumi kell rá, mzvel is lehet pályázni, akkor ezzel is...
sziasztok
olyan kérdésem volna hogy az nsr-el lehet pályázgatni,E-ring kakucs ilyenekre gondolok?
figyi en felvideki vagyok gyor kozeleben lakok amugy lehet hogy tudok szerezni
sztem nézdmeg ebay-en én is ott vettem (vagyis a haveromat megkértem h rendelje már le )
Esetleg nem tudsz valahonnan olcsón használt tükröt?Te hol laksz?
Hello

Kösz szépen a segítséget!De fent vagyok myvipen:Juhász Zoli néven,Abonyban lakom, és az NSR van kitéve képre!Ha nem találsz küld el e-mailbe: karakter01@citromail.hu

Kösz mégegyszer előre is

Amugy tervbe van véve egy dupla kipuffos dob is!

Jah és kurvára örülök mer tegnap lett meg a műszaki is!
nem lehet felteni rajzot nem vagy myvipen fent
segitek neked mer latom mindenki bszik ra.mongyiuk en auto szerelonek tanulok es nem hegesztonek megis jo lett es elarulom mindenkinek nagyon sokat ratesz kivettem az oszes fojtast es mielot banne voltak 130 ment most 170 et. vagd szet a rajz szerint.nem vagyok rajzmuvesz
kawasaki ninja es nsr lampa otvozesebol van 2 hetig csinaltam de szerintem szep.
Csak akkor állj neki,ha te vagy vki ért hozzá,különben el is szarhatod,de a legtutibb,ha csinálsz egyet
na végre meg a teljes felszerelésem kesztyüm: shox knight 8k, cordura kabát+nadrág 35k, bukóm tornádó (átmatricázva AVG-re mert nem volt több zsém)8k ja meg vettem egy cipőt a tescoba 2999ft-ért utána a yamaha máthéba láttam egy kopp úgyanazt és csak 1 emblémával volt több rajta persze 6-7k körül volt na mondom szép lehett hogy nem a legprofibb felszerelés, de ha perec legalább nem fáj anyira. jön a hideg öltözetek
valamelyik rezójában tényleg van folytás, láttam, nem a nyakában hanem a rezó hasában... és azt úgy veszik ki hogy ketévágják kiflexeli belőle és összehegesztik, csak ez nem olyan egyszerű dolog, érteni kell a hegesztéshez hogy ne bazd el....
milyen olaj kell az első telóba?
Csak okosan gyerekek! Semmi vandálság bazz!

Amit te kipufogónak hivsz az az NSR esetében a rezonátor ami az egész kétütemo motor lényege, a kipufogót motor értékeihez készítik, de ha azt akarod hogy teljesen szétessen a motor működési karakterisztikája akkor csak hajrá! Nem tisztelitek az NSR-t!

Kicsit járj előbb utána mi hogy működik!

Folytás csak a kipufogócsonk nyakában van és a levegőszűrő tetején szűkítés!
Jah és még annyit szeretnék kérdezni hogy ha a kipuffot kettévágom és kiszedem belőle a folytást annak mien következményei lehetnek?A motornak nem lesz baja?mennyivel fog jobban menni tőle?Kérek minél több infot!
moker125, neked mi van a lámpa helyén?már látom hogy a fejidom mögött nem a gyári lámpa található Mit tetté be a helyére?esetleg vmi képed van róla közelebbről?

köszke

Esetleg ha valakinek van 1pár tükre az nsr-re megveszem!Minden állapotu érdekel!
mivan? hülyének nézel? attól mert az vagyok ? ÉS akkor MIVAN
hát nsr -en itt van! (néz alá)
Ugytudom a CRM-ekben (nekem az van) ugyanaz a blokk mint az nsr-be és azt kéne megtudnom hol van aza öninditó mert nekem berúgós és jolenne kép vagy valami át lehet e alakitani
nem tud valaki bal fejidomot.
nem pont ilyenre mert nekem majd fekete lesz az alapszín és azon lesz 1 nagy honda jel fehérrel + egyéb matricák
ilyenre gondolsz mint az enyem ddddddddd
sziasztok nekem lenne egy kis gondom amit nem tudok megoldani A power vezérlés motorja lezárni hajlando és mikor lezár továbra is kattog Mi lehet az okozoja aki tud kérem segitsen
Az enyém fekete gyöngyház lesz fehérgyöngyház mintával :D (kb tél végén)
Csá tudok! Pesten van 1 nagyon jó müanyagos aki viszonylag ólcsón megcsinálja a dolgokat (XVI ker) nekem is most ő csinálja és nagyon jó! ha érdekel hívj fel ezen a számon: 06-20-267-5270