Heh Dr professzor nekem ugyan ilyen az NSR em csak 00 ás évjárat igaz a papírok 98 asak
de igen penge csak minden gyári rajta,jah csak az első lengéscsillapítók sportak rajta ,sokkal jobban lehet fékezni kanyarodni.......marha jó rajat,előző tulaja még jön nekem egy Gianelli rendszerrel de igen lapít róla....
én powert már nem hiszem hogy találnák nagyobbat de az a kipu folytás nagyonis érdekelne , nem tudnád elküldeni nekem azt a képet amiröl már nemrég beszéltél? ( cimem: hellboy1991@freemail.hu) elöre is kössz
hello skaccok! nem érdekel wkit 1 jó aáálapotú nsr 125r?
mert nekem wan 1 elég jó db,és elszertném adni!23000km,új x-ringes lánc +fékbetétek!ha komolyan érdekel wkit akkor a dugót is kicserélem mneki :1998-as éwjárat?de 1999-ben tolták ki a szalonból!tavaly wettem de műfajwáltás miatt eladom,néhyány kis karc wan rajta de milyen motoron nincs(amelyiken nincs azt csak te nenm látod)!2006-ig csak 13431km wolt benne én tettem bele 1 éw alatt 10000-t!wolt a nyáron olaj csere!ha komolyan érdekel akkor írj a fórumra!
császtok drprof
Csumi Moker ! Ricsi vagyok , télen szétkapom az nsr-t és mondtad hogy kivetted a folytást , valamikor nem futnánk össze megcsinálni az enyémet is? csak megmutatnád te mit csináltál vele . elöre is kössz
egyébként az nsrről csak annyit hogy engem sose hagyott ott sehol, még kúrva nagy esés után is simán hazavitt, nagyon szívós motor, nekem még akkor se sült be amikor egyáltalán nem kapott olajat, és az is emberi mulasztás volt, utánna is ment tovább amikor visszakötöttem az olajat...
Néha beáll a főtengelycspágy meg a fogyasztásról annyit ha haladni akarsz vele az szigorúan 5 felett120 140-es sebeségnél 6 liter. A,ugy nagyon jó motor csak ez benen van a pakliban hogy mész 100-al és beáll a dugattyú vagy a főtengelycsapágy....
Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy nekem volt kb 1 hónapig egy 80.nas honda mtx-em....(első motorom) és hogy gáz lenne-e váltani 1 hónap otán egy 20-25 lovas NSR-re?
Nekem is az Nsr az első motorom és nagyon megvagyok vele elégedve. Gondolkoztam én is hogy mit de az Nsr mellett maradtam mert szerintem nem annyira hajtják mint az Apriliákat vagy cagivákat. Ja és a fogyasztás is mellette szól ami 4-5liter (mondjuk kinek mi a fontos) meghát ez csak Honda Szerintem kényelmes, szép, ... sorolhatnám rossz tapasztalatom még nem volt vele. Szerintem nagyonjó választás!
Tanacsot szeretnék kérni.Ne igazn tom eldönteni hogy elsö motornak mitt vegyek. Haverom meselt az Nsr-röl es dicserte de szertenk mes veleményet is meghalgatni.
Elöre is kösz:mike
de igen penge csak minden gyári rajta,jah csak az első lengéscsillapítók sportak rajta ,sokkal jobban lehet fékezni kanyarodni.......marha jó rajat,előző tulaja még jön nekem egy Gianelli rendszerrel de igen lapít róla....