Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

először bősön mentem azzal az apriliával de majdenm megdögöltem mer kanyar előtt meghúztam a kövér féket nos semmi aztánn keményen hátsóba azmeg dobálta a hátulját má füstölt meg minden de túléltem hajszál hijján
basszus nemtom jöttem haza radványról ,kigyórsításnál lehagyott de aztánn visszaelőztem
de ez hogy lehet NSR el egy AF 1 sport pro ellen ráadásul amibe 160as polini van
Verseny még nemvolt de szerintem azis lesz De annak van olyan szar első féke hogy én azzal 140 felett nemnagyon mernék menni
nagybátyámnak volt gps e aztánn feltettük a suzukira
alig csal valamit 250 et mutatott nos 242 volt gpsen
hát azt én se nagyon vágom de a műxik az egyzser elis romlik....még a vasgolyó is elrmolhat
Szerintem nagy fordulaton jobban,de alacsony fordulaton megesz reggelire Baszott nyomaték van abba
Nem versenyeztél a radkóval mer nemtom én valahogy többet vártam attól a motortól
Csak óra szerint...Van 1 gps kéznél,de az sajna rossz De azt nemértem hogy a pék faszába tud egy gps elromlani?
jah jobban megy neked mint a radkóé?
óraszerint?vagy gpssel bemérve?
Én ábrahám gsx-r ével szoktam megyeren mászkálni,azis 750es
Szerintem az nemnagy szám mert enyém tök széria csak sőőőt 7.0 kompresszióm van csak.160at simán megy de nagynehezen a 170-180 at kilehet húzni belőle
láttad azt a k7 es 750 es gixert vypen ,hallod azzal lementem olyan 4-500 kmet
Mokert te ismered ,most szerzett bele sport powert NSRbe meg kipufogót komplet kiherélte nos azt mondta hogy 165 ment vele nos marhánn húz neki
Na látom tavasszal állatkert lesz a city-ből ha megindulunk
de polinivel megspórolsz 1 liter benzint 100 on
nah radkóé má lentről húz meg powernyitásnál nem megy annyira
má vagyunk annyian mint a kosz:
ricsi:NSR moker NSR döme NSR szabi RS dzsozé CBR radkó AF1 miki suzuki RG 125 meg lesz még 2 gyerek egyik Derbi GPR el másik 2006os Mitoval(kiváncsivagyok mit kezd az RS el szerintem aprilia jobb)
akko jöhetnél te is meg csémi is
nos akko vagyunk egypáran
Az az igazság hogy tavaj nyáron eléggé szétthajtottam,estem keltem meg ilyenek és most megláccódott az eredménye.Többet kellett szerelni mint amennyit mentem veele.De télen rendbe rakom aztánn bepótolok mindent
Javíccsatok ki ha hülyeséget mondok,pedig elég megbízható forrásból tudom,hogy a 160as pollini henger nyomatékot ad nempedig fordulatot.A ratkó af1-ese is baszott nyomatékos de fent nemmutatott semmit.Ez állíttólag azér van mert nehéz dugatyú van hozzá De Antal rs-e hát azis 160as gianelli kipuffal de szerintem nemnagy eset azse...
Hallod egész nyáron nem láttalak ,kikkel motroztál te?
Nem én a másik 7en vagyok...Szerencsére már pééntek
tomit ismered bogyait na annak van megcsinálva ,az a legerősebb RS amivel eddig találkoztam de idénn nemtom nem megy neki rendesen pedig neki is 160 as polinija van.....valahogy azok hamar kinyíródnak meg a radkónak is olyanja van
azzal jártam melóba ,tomit többször láttam,téged nem nagyon te is ott vagy AMC-be?
takeval vagy egyszerre nem?
Jaja csak nincs elsőfékem De jövő7 utánn 7főnn készlesz,lesem fogok szálni róla Amúgymeg tölcsd ki az adatlapod...
Ja és apriliára a 160as pollini nekem valahogy nemjön be...szerintem lófasz...