Srácok nekem van 1 honda nsr em (németországból behozott) aminek a job oldalán azokat a szaros kis pöcköket müanyagozni kell mert ide oda mozog az idom:D naés aztán ugye müanyag hegesztése(szakszervízben) = új festéssel:D na itt a bökkenő! eddig piros volt a gép de tényleg nagyon fasza szine van csak gondoltam jó lenne vmi változattosság:D és szerintetek milyen szinek a legjobbak rá?:D én gyöngyház pirosra +vmi mintára gondoltam:D előre is köszönöm:D
Csáó! Van itt valaki aki szombathely környékén lakik és NSR-je vagy valami más 125-ös gépe van? Én most vettem egy 125-ös NSR F-et nagyon jó csak a haveri társaságból mindenki szar robogókat hajt. Jó lenne elmenni egyet motrozni 125-ös arcokkal csak nem ismerek senkit...:(. Ha van kedvetek elmehetnénk gurulni valahova benne vagytok?
keresem azt az illetőt, aki vasárnap délután 17 óra előtt gyöngyöshalászon a balesetem helyszínén ott volt és nyugtató szavakkal látott el! Elmondása szerint és amire emlékszek honda cbr-je van NAGY nem kicsi és látta hogy mi történt! Nagy szükségem lenne rá!
tulajdon kepen most kezdek megorulni ennek az esesnek leszedtem a takarast a motorol .latok egy feliratot "rc valve" ezen van egy kis felnyithato resz. es akkor eszembe jut a tzr power bealitasa.ugyhogy most elhivom a havert(akinek jc20as nsr-je van) hogy megnezem az oven hogy van bealitva.
hali nem tudtok egy jo idom javitot mert 140nel ugy dontott a motor hogy durr defektet kap .de szentem jol sult el a fejidomnak anyi de az oldalidom meg megmentheto
Sziasztok!
Sajnálattal közlöm veletek, hogy szept 30-án 17 óra előtt 10 percel kb öszetalálkoztam egy autóval ami kifordult elém, lakott területen kb 40el mehettem! Éppen előzésben voltam 3 autót előzhettem és az első fordult ki elém! Se záróvonal se előzést tiltó tábla nem volt! Szal eddig minden az én javamra billenti a mércét! Engem mentő szállított el, rendőrség nem hozott még nyilvánosságra eredményt! Sajnos szeretett NSR-em romokban, pedig műszakilag kifogástalan volt! Most kapott új gumikat! Szal Ösze vok törve mint lelkileg, mint pedig testileg! De remélem hamar felépülök és kezdhetem megcsinálni a motorom!
Vigyázzon mindenki magára az utakon! ÉS különösképp figyeljetek az öreg papikra akiknek már nem lenne szabad a kezébe jogsit adni!
azt jól, ha nem pörgeted 7 fölé akkor nagyon keveset fogyaszt de úgy meg nem igazán gyorsul de ha csak laza tempóban akarsz túrázgatni arra jó, hegyen viszont azért nem árt neki húzni , de megbízhatóságba 5ös, nem hagy ott sehol soha
Hát az lenne a kérdésem hogy nektek hogy reagál a hirtelen csutkagázra a mocitok? mert nekem sztem elég fura van egy kis késése kb 2s aztán megindul. Ez normális? Ja és van 1pár indexes minitükröm ha érdekel valakit majd teszek fel képet.
ezek a régi körlámpás idomos kerekei, az én fesemen már nem ilyenek voltak aztám meg úgye jött az újabb változat(ez) lehet felütötte a felnit ami ezeken az utakon megtörténhetett, és akkor már tényleg gáz lett volna csak az egyik kereket cserélni..., de a 18 as hátsó felni tényleg nem a legjobb, nincs igazán jó gumi rá...
Az a fontos, örülj neki! De akkor is tény, hogy ezek a legrégebbi felnik, és az újabbakon már ha jól tudom, 17 colos a hátsó, amirekönnyebb gumit szerezni....
De ne foglalkozz vele! Menjen szépen, légy vele elégedett, nem fontos milyen kerék van benn!
Nemhiszem... CSak tudom, hogy az Andykának volt pont ilyen... És látom, hogy a Raider váza a legrégebbi "lapátfelnikkel" és kérdés, miért cserélték őket...
Köszi
Valaki tud elado termosztatot? Gyari kellene, szalonban 12K.
Sajnálattal közlöm veletek, hogy szept 30-án 17 óra előtt 10 percel kb öszetalálkoztam egy autóval ami kifordult elém, lakott területen kb 40el mehettem! Éppen előzésben voltam 3 autót előzhettem és az első fordult ki elém! Se záróvonal se előzést tiltó tábla nem volt! Szal eddig minden az én javamra billenti a mércét! Engem mentő szállított el, rendőrség nem hozott még nyilvánosságra eredményt! Sajnos szeretett NSR-em romokban, pedig műszakilag kifogástalan volt! Most kapott új gumikat! Szal Ösze vok törve mint lelkileg, mint pedig testileg! De remélem hamar felépülök és kezdhetem megcsinálni a motorom!
Vigyázzon mindenki magára az utakon! ÉS különösképp figyeljetek az öreg papikra akiknek már nem lenne szabad a kezébe jogsit adni!
nekem nagyon bejött
Lenne egy kérdésem! A minap kipróbáltem egy nsr-t és 7000-es fodulatig úgy ment mint az én 70-es rs-em!
Ez hogy lehet?
De ne foglalkozz vele! Menjen szépen, légy vele elégedett, nem fontos milyen kerék van benn!