Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok nekem van 1 honda nsr em (németországból behozott) aminek a job oldalán azokat a szaros kis pöcköket müanyagozni kell mert ide oda mozog az idom:D naés aztán ugye müanyag hegesztése(szakszervízben) = új festéssel:D na itt a bökkenő! eddig piros volt a gép de tényleg nagyon fasza szine van csak gondoltam jó lenne vmi változattosság:D és szerintetek milyen szinek a legjobbak rá?:D én gyöngyház pirosra +vmi mintára gondoltam:D előre is köszönöm:D
Csáó! Van itt valaki aki szombathely környékén lakik és NSR-je vagy valami más 125-ös gépe van? Én most vettem egy 125-ös NSR F-et nagyon jó csak a haveri társaságból mindenki szar robogókat hajt. Jó lenne elmenni egyet motrozni 125-ös arcokkal csak nem ismerek senkit...:(. Ha van kedvetek elmehetnénk gurulni valahova benne vagytok?
kéne NSR-ecskémre egy pár tükör!Aki tud segitsen pls!

Köszi
keresem azt az illetőt, aki vasárnap délután 17 óra előtt gyöngyöshalászon a balesetem helyszínén ott volt és nyugtató szavakkal látott el! Elmondása szerint és amire emlékszek honda cbr-je van NAGY nem kicsi és látta hogy mi történt! Nagy szükségem lenne rá!
Vaszki most vetted. Biztosito hogy fizet vagy mi van ilyenkor?

Valaki tud elado termosztatot? Gyari kellene, szalonban 12K.
tulajdon kepen most kezdek megorulni ennek az esesnek leszedtem a takarast a motorol .latok egy feliratot "rc valve" ezen van egy kis felnyithato resz. es akkor eszembe jut a tzr power bealitasa.ugyhogy most elhivom a havert(akinek jc20as nsr-je van) hogy megnezem az oven hogy van bealitva.
hali nem tudtok egy jo idom javitot mert 140nel ugy dontott a motor hogy durr defektet kap .de szentem jol sult el a fejidomnak anyi de az oldalidom meg megmentheto
Sziasztok!
Sajnálattal közlöm veletek, hogy szept 30-án 17 óra előtt 10 percel kb öszetalálkoztam egy autóval ami kifordult elém, lakott területen kb 40el mehettem! Éppen előzésben voltam 3 autót előzhettem és az első fordult ki elém! Se záróvonal se előzést tiltó tábla nem volt! Szal eddig minden az én javamra billenti a mércét! Engem mentő szállított el, rendőrség nem hozott még nyilvánosságra eredményt! Sajnos szeretett NSR-em romokban, pedig műszakilag kifogástalan volt! Most kapott új gumikat! Szal Ösze vok törve mint lelkileg, mint pedig testileg! De remélem hamar felépülök és kezdhetem megcsinálni a motorom!
Vigyázzon mindenki magára az utakon! ÉS különösképp figyeljetek az öreg papikra akiknek már nem lenne szabad a kezébe jogsit adni!
Am Z3 mi a véleményed az új yamaha yzf r125-ről
nekem nagyon bejött
hát akkor köszi az infót!
bizony hiszen japán aszondó vagyok ha 2t és 125 akkor utcára NSR a nyerő
azt jól, ha nem pörgeted 7 fölé akkor nagyon keveset fogyaszt de úgy meg nem igazán gyorsul de ha csak laza tempóban akarsz túrázgatni arra jó, hegyen viszont azért nem árt neki húzni , de megbízhatóságba 5ös, nem hagy ott sehol soha
értem és a túrázást azt hogy birja?
mindegyik más, az nsr gyengébb a többinél power alatt, felett is egy picit, viszont sokkal megbízhatóbb...
és az összes 125-ös 2t ilyen vagy csak az nsr?
utánna meg kétszer jobban megy, ebbe van powerszelep, 7nél nyit, alatt elég vacak, ilyen az nsr...
Helló mindenkinek!
Lenne egy kérdésem! A minap kipróbáltem egy nsr-t és 7000-es fodulatig úgy ment mint az én 70-es rs-em!
Ez hogy lehet?
Hát az lenne a kérdésem hogy nektek hogy reagál a hirtelen csutkagázra a mocitok? mert nekem sztem elég fura van egy kis késése kb 2s aztán megindul. Ez normális? Ja és van 1pár indexes minitükröm ha érdekel valakit majd teszek fel képet.
rohadt nagy hülyeséget beszéltem tegnap, bocsi , a japcsinak volt ilyen kereke, a digónak meg a (szerintem) szebb kereke...
Én az F-esem is voltak ilyen propeller felnik,ráadásul rózsaszín
ezek a régi körlámpás idomos kerekei, az én fesemen már nem ilyenek voltak aztám meg úgye jött az újabb változat(ez) lehet felütötte a felnit ami ezeken az utakon megtörténhetett, és akkor már tényleg gáz lett volna csak az egyik kereket cserélni..., de a 18 as hátsó felni tényleg nem a legjobb, nincs igazán jó gumi rá...
Az a fontos, örülj neki! De akkor is tény, hogy ezek a legrégebbi felnik, és az újabbakon már ha jól tudom, 17 colos a hátsó, amirekönnyebb gumit szerezni....

De ne foglalkozz vele! Menjen szépen, légy vele elégedett, nem fontos milyen kerék van benn!
nem azé de nekem ezekkel a felnikkel sokkal jobban tetszik...
Per pillanat igy néz ki a mocim:)
Nemhiszem... CSak tudom, hogy az Andykának volt pont ilyen... És látom, hogy a Raider váza a legrégebbi "lapátfelnikkel" és kérdés, miért cserélték őket...