Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már tárgytalan. Mert kellett volna gyári idom.
de várjá ez a raptor csak dob nem? meg ez nem 4 t re van , de akko is marha szép
CSá moker
de az egesz rendszert rezo stb
30000 ert lehet megvenem ha eladod
mikor ra teszed a gyujtast zarva van mikor begyujtod alap gazon nyitva van, meghuzd a gazt bezar azutan 8000 megint kinyit(elektronikatol fugg lehet 7000is
Nah és mennyiért pazalnád azt a raptort?
sziasztok valakit érdekelne egy RAPTOR sportdob ! Nsr-re is jó. Nekem is azon van! ha valakit érdekelne akkor szóljon... hali
misocnak van AF1,Mito,RS topicban
valaki nem tud eladó 34 es kahein karbeszt?
moker125!igazábol arra lennék kiváncsi hogy amikor jelen van a szelep akkor zárva vagy nyitva kell lennie?..esteleg,ha te ezt nem tudod megmondani akkor,várom más hozzászólását is!köszi,helló
hello

nekem van de szükségem van rá!Miért kell?
Csöcs!
Esetleg van vkinek gyári "03-ra való fekete/szürke nsr125r komplett idomgarnitúra?
Segítségeteket köszönöm!
na eloszoris gyújdsd be azutan alids le kulcsal es nezd meg nem-e log bele a hengerbe ha belelog alidsd ugy hogy ne logjon
nem aze mondom de az a motor levan harcolva nagyon en mentem vele 4.be 140 5.be150 6.150.totalmeghal a motor 140nel de a hangja jo
de varja gabor neked total folytatlan es nagyobb a fordulat es tobet eszik amugy dome ment ma az enyeme 150et csak elfogyott az ut
Helló srácok!a multok irtátok,hogy milyen állásban kellene az nsr-kipufogó szelepének,mikor a jelen van csak sajnos elfelejtettem....ha valaki megtudná mondani megköszönném.csáó
Nincs ott vagycsak az ismerősök láthassák?
né meg vypen
Jaja msn nemvolna rossz ötlet de mi a címed?
nah egy olaj neki az egész tárcsa de akkor is a af1 gyárilag simánn 170 akkoez hogyhogy ilyen (szarul)megy
yancsó vegyél fel msnre mer az enyém baszakszik nos nem vesz fel senkit
Mer az ostobák hátulra raktak fém fékcsövet,elöl meg meghagyták a gyárit.Ráadásul a szimeringek kivannak neki elől és az összes olaj a féktárcsára folyik.Szal nemfog sokat Elöl nekem is fém fékcsövem van,de kibaszott jól lehetett vele stopizni mikor még jóvolt
úgy hogy elvan neki baszva kicsit mer sok levegőt kap,kevés benzinnel és lassan esik a fordulatis.Úgyhogy tudna az többet is